To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace alszki

nula - Pon 14 Sty, 2013 20:49

Elżbieta P. napisał/a:
szczególnie urzekł mnie xxx obrus świąteczny

mnie również - jest piękny ! brawo
a maleństwo śliczne - ja go jeszcze nie widziałam , więc cieszę się, że mogłam to nadrobić cool

Tak kusisz tymi haftami, że aż nabrałam ochoty chwycić za igłę wesoło mi

Pysiatom - Wto 15 Sty, 2013 15:33

Piekne hafty. brawo brawo brawo
Jarka - Wto 15 Sty, 2013 15:59

Efa napisał/a:
Jaki obrus - WOW! Twoje hafty robią wrażenie!
cool cool cool
alszka - Śro 16 Sty, 2013 08:10

Efa, Grażyna, Violetta21, Natasha, Elżbieta P., nula, Pysiatom, Jarka - cieszę się, że Wam się podobają moje wyszywanki cmok cmok cmok

nula napisał/a:
Tak kusisz tymi haftami, że aż nabrałam ochoty chwycić za igłę wesoło mi

Koniecznie spróbuj. Hardanger, jak się okazało, wcale nie jest trudny tylko pracochłonny. No i trzeba umieć liczyć do pięciu, najlepiej bez pomyłek... daję nogę

żabka - Śro 16 Sty, 2013 08:36

Poszalałaś koleżanko, poszalałaś, żeby takie cudeńka pokazywać brawo brawo brawo aż się nabiera ochoty na podłubanie igłą wesoło mi
alszka - Śro 23 Sty, 2013 09:55

żabko - love love love za dobre słowo
A dzisiaj krótka zajawka tego, co aktualnie "się robi" jako antidotum na szaro-bury świat na zewnątrz. Na razie cicho sza na temat tego co to i dla kogo to wesoło mi

Pysiatom - Śro 23 Sty, 2013 21:37

Na pewno coś ładnego i kolorowego. brawo brawo brawo
nismon - Czw 24 Sty, 2013 07:00

Nadrobiłam zaległości i obejrzałam wszystkie prace -są śliczne i tak różnorodne.Obrus xxx genialny! brawo brawo brawo
cedra - Czw 24 Sty, 2013 07:23

Piękne prace! Hmm... Spóźniłam się trochę - więcej teściowych to nawet Anioł nie zniesie. nie wolno A szal taki piękny, że ech... nacieszę oczy i pójdę sobie. papa Ale jakby co to dla serwetek, gwiazdek i sukienek ( o bieżniku nie wspomnę) też warto głowę stracić. zebalek
nula - Czw 24 Sty, 2013 08:45

alszka napisał/a:
A dzisiaj krótka zajawka tego, co aktualnie "się robi"

o kurczę, już teraz wygląda fantastycznie cool
te kolorki są boskie - ciekawe co to będzie - wygląda na coś dużego .... hmm
czyżby narzuta ?

alszka - Czw 24 Sty, 2013 16:38

Pysiatom, nismon, cedra, nula fajnie, że tu zaglądacie i że Wam się podobają moje wypocinki wesoło mi

nula napisał/a:
czyżby narzuta ?

Blisko, baaardzo blisko, aczkolwiek aż taką masochistką, żeby robić narzutę jeszcze nie jestem... hahahihi A że kolorowe dziergadełko już prawie na ukończeniu, więc niedługo pokażę w całości wesoło mi

Ainer - Czw 24 Sty, 2013 18:15

same cudeńka aż oczy mi biegają wesoło mi podziwiam i podziwiam zdolniacha jesteś cool cmoknięcie
Jarka - Pią 25 Sty, 2013 09:16

Też pomyślałam o narzucie, puknąć się co to może być w takim razie ??? Kolorki fantastyczne cool cool cool
Natasha - Nie 27 Sty, 2013 20:05

Może kocyk...?? Wygląda bardzo entuzjastycznie bye
wanwoz - Pon 28 Sty, 2013 18:12

Też jestem za narzutą lub kocykiem np. na sofę lub kanapę albo do łóżeczka dziecięcego. Kolorki piękne. brawo brawo
alszka - Pią 15 Lut, 2013 12:38

Pięknie dziewczyny, zgadłyście w 100% - to było robione jako kocyk dla pewnej małej panny. Kocyk ma wymiary 90x120 cm. A tak się prezentuje w całości

Przy okazji udało mi się również skończyć serwetę świąteczną. Wiem, mam jarzenie i tempo starego diesla hahahihi hahahihi hahahihi Ale co zrobić, że mnie okropnie irytowała w trakcie roboty (ale o tym już w hardangerowym wątku). A gotowa wygląda tak

krzysia551 - Pią 15 Lut, 2013 12:41

alszka, świetne cool
sbb - Pią 15 Lut, 2013 13:24

Kocyk super-ale ta praca. Oj było co robić.
Serwetka tez niczego sobie-bardzo ładna. Ta serwetka to czeka już na święta Bożego Narodzenia i wtedy będzie jak znalazł. Super,

Jarka - Pią 15 Lut, 2013 14:00

Kocyk jest śliczny cool cool cool , super dobrane kolorki radocha , serweta super cool
Violetta21 - Pią 15 Lut, 2013 23:03

piękna jest ta serweta i śliczny kocyk cool cool
teris - Sob 16 Lut, 2013 08:11

Violetta21 napisał/a:
piękna jest ta serweta i śliczny kocyk

Super radocha radocha radocha radocha

cedra - Sob 16 Lut, 2013 08:39

Pięknie! Kolorowo i optymistycznie! Serweta - poza moim zasięgiem uklon Za wszytko ogromne brawo brawo brawo
nismon - Sob 16 Lut, 2013 08:51

Kocyk śliczny,a serweta -marzenie!!!! cool uklon brawo
alszka - Sob 16 Lut, 2013 10:26

krzysia551, sbb, Jarka, Violetta21, teris, cedra, nismon cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dla Was i podziękowania za dobre słowo i za to, że tu zaglądacie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
LidkaM - Sob 16 Lut, 2013 10:36

Kocyk prześliczny, a serweta - marzenie! Do kolejnych świąt już tylko 10 miesięcy, jeszcze nie raz Ci posłuży.