Galerie prac użytkowników forum - JPo
wanwoz - Pią 15 Lut, 2013 22:21
Jestem pod wrażeniem, wszystkie prace cudne .
kabyr - Pią 15 Lut, 2013 23:38
JPo, jaka Ty jesteś uzdolniona plastycznie.
Trudno uwierzyć, że te obrazy to haft XXX
a te malowane plasteliną - oczu nie mogę oderwać.
Słoneczniki powalają na kolana.
Kochana wystawiaj Ty te swoje obrazy w jakiejś galerii.
Tłumy będą walić do Ciebie.
ewasd - Pią 15 Lut, 2013 23:47
JPo, wszysto po prostu przepiekne
konesereczka - Sob 16 Lut, 2013 12:36
normalnie cuda!
Bożena- 2000 - Sob 16 Lut, 2013 20:59
Fiu, fiu. Superanckie prace. Piękna galeria. Hafciki niesamowite.
doorcia - Nie 17 Lut, 2013 08:48
wspaniałe prace! jedna piekniejsza od drugiej ale te "zdjęcia" Twoich rodziców powaliły mnie na kolana, pierwszy raz widzę coś takiego, szacun!
Anisa - Nie 17 Lut, 2013 09:32
Jestem pod wrażeniem Twoich prac i Twoich zdolności, podziwiam krzyżykowe obrazy, szczególnie rodziców, świetne prace szydełkowe, bardzo pomysłowe, czy mogłabyś coś wiecej napisać o malowaniu plasteliną, pierwszy raz słyszę o tej technice.
heniutkowo - Nie 17 Lut, 2013 09:42
Prace przesliczne,a juz te portrety rodzicow,pamiatka dla wielu pokoleń
JPo - Nie 17 Lut, 2013 09:51
| Anisa napisał/a: | Jestem pod wrażeniem Twoich prac i Twoich zdolności, podziwiam krzyżykowe obrazy, szczególnie rodziców, świetne prace szydełkowe, bardzo pomysłowe, czy mogłabyś coś wiecej napisać o malowaniu plasteliną, pierwszy raz słyszę o tej technice.  |
to właściwie żadna technika... po prostu rozgrzana w rękach plastelina, palec i rozcieranie...
ja to robiłam na dykcie (na tej gładkiej stronie) - takiej jaką się daje na tył mebli...
najpierw rysowałam sobie ołówkiem a potem rozcierałam plastelinę...
to była taka chińska, bardzo kolorowa plastelina...
teraz chyba takiej nie ma...
to było takie coś... były różne zestawy kolorów...
http://www.alegromaniak.p...800_600__pl.jpg
Madzia - Nie 17 Lut, 2013 11:11
Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego talentu. Twoje prace są naprawdę niezwykłe.
Idę oglądać bloga.
Gwozdek - Nie 17 Lut, 2013 12:58
JPo,Masz niesamowity talent!!! Prace przecudne
SoWa - Nie 17 Lut, 2013 13:04
cóż mam powiedzieć ?
brak słów by wyrazić zachwyt
Aniela41 - Pon 18 Lut, 2013 18:29
Piekne prace
jokul - Śro 20 Lut, 2013 10:17
Śliczne maskotki. Pannę Migotkę chętnie bym przygarnęła
mroowa - Śro 20 Lut, 2013 11:45
| SoWa napisał/a: | cóż mam powiedzieć ?
brak słów by wyrazić zachwyt
 |
jestem pod ogromnym wrażeniem przede wszystkim cierpliwości, bo wyhaftować metrowe obrazy to nie lada sztuka... Prace są powalające... idę zbierać szczękę z podłogi
AlaJ - Śro 20 Lut, 2013 12:49
Coś wspaniałego! A największe wrażenie zrobiły na mnie portrety rodziców.
Czy Ty jesteś plastykiem z zawodu?
JPo - Śro 20 Lut, 2013 22:39
dziękuję wszystkim za miłe słowa... to daje super powera do dalszego dłubania...
| AlaJ napisał/a: | Coś wspaniałego! A największe wrażenie zrobiły na mnie portrety rodziców.
Czy Ty jesteś plastykiem z zawodu? |
wbrew pozorom jestem typowym ścisłowcem
a z zawodu jestem nauczycielem informatyki
JPo - Pią 22 Lut, 2013 11:26
no to sie chwalę
to jest pierwsza - uczyłam się dopiero i dlatego jest krzywuśna... no i nie jest skończona bo mi zapięć zabrakło... Toho Round 80 Opaque Pepper Red i Opaque Lt Beige
to druga próba - też widać, że to krzywulec... ale już się nauczyłam, które koraliki brać - Toho Round 80 Hybrid Sour Apple Picasso
trzecia jest wzorzysta i z małych koralików - fioletowo-ecri ale nie jest skończona więc nie robiłam zdjęcia - Toho Round 110 Opaque Rainbow Lavender i Opaque Rainbow Lt Beige
czwarta - próbowałam zrobić gasieniczke czyli sznur lekko spłaszczony... Toho Round 110 i na brzegach Toho Round 80 Metalic Iris Green/Brown
piąta - rzuciłam sie na bardziej skomplikowany wzór... razem z mamą nizałam koraliki żeby się nie pomylić - Toho Round 110 - Opaque Rainbow Lt Beige i Opaque Lustered dARK bEIGE
szósta - próbowałam zrobić sznur z 4 koralików - Toho Round 80 Metalic Iris Brown
siódma - zrobiona w kolejce do lekarza - Toho Round 110 Matte Color Iris Gray
ósma i dziewiąta - z przezroczystych koralików na cieniowanym kordonku - Toho Round 80 Trans Rainbow Crystal
i już ostatnie zdjęcie - mój makaroniak
Włóczka ALIZE Diva Batik Design 1815
beti9 - Pią 22 Lut, 2013 11:55
Prześliczne koraliki
Jesteś zdolniacha
konesereczka - Pią 22 Lut, 2013 12:26
cudowne prace
doorcia - Pią 22 Lut, 2013 12:48
ciekawy pomysł: przeźroczyste koraliki na cieniownym kordonku, pięknie Ci wychodzą te branzolety i powstają tak mimochodem "w kolejce do lekarza" BRAWO!
Jarka - Sob 23 Lut, 2013 10:11
wszystkie prace są piękne
Pysiatom - Sob 23 Lut, 2013 12:39
Piękne bransoletki, makaroniak świetny.
JPo - Wto 26 Lut, 2013 09:57
dzięki - takie pochwały mobilizują mnie do dalszej pracy
wydziergany na palcach
a to zamotki ukręcone na młynku
i komplecik koralikowy - pierwszy raz robiłam kolczyki... miałam problem z wykręceniem loopa
Apak - Wto 26 Lut, 2013 10:38
Wszystkie Twoje prace i każda z osobna zasługują co najmniej na olimpijski medal Osobiście powaliły mnie xxxxx drzewa Ale wszystkiemu przyglądam się z potężnym podziwem
|
|
|