Nasze prace - chwalimy się - Moje decoupage
Bećka - Śro 05 Lip, 2006 21:37
Zegar ma już nową właścicielke
tanusia - Czw 06 Lip, 2006 19:58
Aż dech w piersiach zapiera....
Grażyna - Pią 28 Lip, 2006 14:11
Piekne rzeczy robisz Bećka, a ta jest niesamowita. gratuluję
true colors - Czw 24 Sie, 2006 19:49
Very nice (molto carino)
compliments
Sabry
Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 10:18
True Colors thanks
Od czasu do czasu trzeba coś pokazać
renata - Wto 26 Wrz, 2006 11:09
Piekne... a te cieniowania.. super!!
Becka,mam pytanie,czy uzywalas kiedys kraka jedosladnikowego z firmy Nerchau?i jakie masz z nim doswiadczenie?tutaj nie moge kupic 2-skladnikowych..a nie chce popsuc pracy,,,pozdrowionka
maranta - Wto 26 Wrz, 2006 11:11
| Bećka napisał/a: | | Od czasu do czasu trzeba coś pokazać |
No jasne, że trzeba
Te prace mnie na kolana powalają, wszystko co wychodzi spod Twoich łapek to prawdziwy majstersztyk
Dani - Wto 26 Wrz, 2006 11:17
noooooooo, Becka -to ten zegar co to mnie nim straszylas? piekny to malo powiedziane, bylo warto czekac aby go zobaczyc , mnie brak miedzyczasu a nawet czasu, a bedzie go jeszcze mniej
Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 11:57
:wesolek: dziękuje
Dani to jeden z dwuch zegarów którymi Cie straszyłam
Z brakiem miedzyczasu jakoś sobie poradzisz wierze w Ciebie
Aniu przestań mnie zawstydzać tym majstersztykiem po prostu staram się
Renatko z jednoskładnikowych kraków polecam właśnie tego kraka Według mnie jednoskładnikowy Nerchau najładniej pęka
Tu są prace pękane tym krakiem
http://betic.multiply.com/photos/album/9
Myśle też że powinnaś mocniej poszukać w niemieckich sklepach internetowych a dostaniesz tam krak dwuskładnikowy. A jak nie to może poproś kogoś z rodziny mieszkającej w Polsce żeby Ci kupil, bo myślę że warto pobawić się i dwuskładnikowym krakiem
Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 12:04
No to jeszcze coś pokaże
Ania Frania - Wto 26 Wrz, 2006 12:40
HA!!! Anioł jeszcze ciepły>>> dawaj następne.....
Zegar macałam -wiem że jest extra....
Pudełko 1 jest z mdf- od razu widać- rewelacja-piękny czekoladowy kolor....
Pudełko 2- mam wątpliwości- ale wykonanie jak zwykle
maranta - Wto 26 Wrz, 2006 12:43
Łojjjj, to jest pikneeeee, Becia zdolna bestyjka z Ciebie
Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 12:49
No tak, zspomniałam napisać że dwukolorowy chustecznik jest z MDFu i malowało i robiło się go super. Aniu ja teraz już tylko bede pracować na Waszych MDFowych wyrobach
Zresztą janiołek jest też na tabliczce z MDFu
Ciekawe kiedy Maranta pokaże co na niej zrobiła
maranta - Wto 26 Wrz, 2006 13:14
| Bećka napisał/a: | | Ciekawe kiedy Maranta pokaże co na niej zrobiła |
Maranta walczyła z krakiem na jajcach a teraz walczy z lakierem... za licho nie mogłam odkręcić słoika ze śmierdzielem Domaluxem, więc wzięłam ten niby przezroczysty ale zażółcający To Do, staram się cieniuśko toto nanosić, żeby za mocno mi koloru jajek nie przyciemnił
Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 13:54
Łomatko to lakieruj powoli!!!! bo jak za szybko bedziesz kłaść kolejne warstwy to zażółci napewno
Ania Frania - Wto 26 Wrz, 2006 17:36
Dobra, wystarczy tej reklamy MDF na tym forum!!! Już od jutra inne wyroby w naszej ofercie dla wszystkich....ja też wolę mdf...dużo łatwiej i szybciej
A lakier niech sobie zażółca- tylko tło takie bardziej ecru trzeba zmalować i udawać, że one takie antyczne miały być
Dani - Śro 27 Wrz, 2006 11:05
mam pytanie co do MDF-u-czy po nalozeniu bajcy zawsze sa takie fuzle-mam na mysli widac takie nierownosci i jak przejade reka to czuc jakby piasek?trzeba toto zawsze pozniej szlifowac-a tego ja nie lubic
Bećka - Śro 27 Wrz, 2006 15:40
Danusia od ani MDFowe wyroby są gładkie jak ty...... niemowlaka
No i MDFu sie nie bejcuje tylko maluje farbami
Izawi - Wto 03 Paź, 2006 10:00
Łomatkooo, jak mnie tu dawno nie było. Wszystko przez tę budowę. Ale zatęsknilam za pracami Bećki, i właśnie wpadlam, żeby się pozachwycać
Beciulo, chusteczniki paluchy lizać
ara - Wto 03 Paź, 2006 13:27
o Becka my to mamy nosa Iza nie szczypały Cie wczoraj uszy? bo obgadywałysmy że Cie nie ma bo dachówki kupujesz
Bećka - Wto 03 Paź, 2006 17:21
No mamy
Pewnie ją tym obgadywaniem tu ściągnełyśmy Tylko czy to aby nie przeciąg i znowu nie zniknie na kilka miesięcy
Izawi - Wto 03 Paź, 2006 21:03
Oj tam zaraz miesięcy. Plotkary jedne
Dachówka przyjeżdża pojutrze, a teraz na tapecie jest klinkier na kominy i parapety. Cholery można dostać
ara - Śro 04 Paź, 2006 12:56
no widzisz miałysmy racje a miałam wczoraj Cie odwiedzic bo bylam w okolicy
ewcia - Śro 04 Paź, 2006 12:59
zdolna bestia z ciebie niesamowicie Aniołek jest boski i ładniejszy w realu niż na foto fotka nie oddaje widoku jego
Bećka - Śro 04 Paź, 2006 15:56
Ewcia ciesze sie ogromnie że aniołek Ci się podoba
Na fotce jest jeszcze nie polakierowany, bo szybko sie chciałam pochwalić a lakier dużooooooooo daje, przyznasz
|
|
|