To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - chwalimy się - Moje decoupage

Bećka - Śro 05 Lip, 2006 21:37

Zegar ma już nową właścicielke wesoło mi
tanusia - Czw 06 Lip, 2006 19:58

Aż dech w piersiach zapiera....Smile
Grażyna - Pią 28 Lip, 2006 14:11

Piekne rzeczy robisz Bećka, a ta jest niesamowita. gratuluję radocha
true colors - Czw 24 Sie, 2006 19:49

Very nice (molto carino) radocha
compliments

Sabry

Grażyna napisał/a:
Piekne rzeczy robisz Bećka, a ta [url=http://images1.fotos...58m.jpg]Obrazek[/URL] jest niesamowita. gratuluję radocha

Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 10:18

True Colors thanks Embarassed

Od czasu do czasu trzeba coś pokazać wesoło mi

renata - Wto 26 Wrz, 2006 11:09

Piekne... cool a te cieniowania.. brawo super!!
Becka,mam pytanie,czy uzywalas kiedys kraka jedosladnikowego z firmy Nerchau?i jakie masz z nim doswiadczenie?tutaj nie moge kupic 2-skladnikowych..a nie chce popsuc pracy,,,pozdrowionka idę na imprezę

maranta - Wto 26 Wrz, 2006 11:11

Bećka napisał/a:
Od czasu do czasu trzeba coś pokazać

No jasne, że trzeba wesoło mi

Te prace mnie na kolana powalają, wszystko co wychodzi spod Twoich łapek to prawdziwy majstersztyk brawo brawo brawo

Dani - Wto 26 Wrz, 2006 11:17

noooooooo, Becka brawo -to ten zegar co to mnie nim straszylas? piekny to malo powiedziane, bylo warto czekac aby go zobaczyc cool , mnie brak miedzyczasu a nawet czasu, a bedzie go jeszcze mniej
Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 11:57

:wesolek: dziękuje
Dani to jeden z dwuch zegarów którymi Cie straszyłam Wink
Z brakiem miedzyczasu jakoś sobie poradzisz zebalek wierze w Ciebie
Aniu przestań mnie zawstydzać tym majstersztykiem Embarassed po prostu staram się wesoło mi
Renatko z jednoskładnikowych kraków polecam właśnie tego kraka wesoło mi Według mnie jednoskładnikowy Nerchau najładniej pęka cool
Tu są prace pękane tym krakiem
http://betic.multiply.com/photos/album/9

Myśle też że powinnaś mocniej poszukać w niemieckich sklepach internetowych a dostaniesz tam krak dwuskładnikowy. A jak nie to może poproś kogoś z rodziny mieszkającej w Polsce żeby Ci kupil, bo myślę że warto pobawić się i dwuskładnikowym krakiem zebalek

Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 12:04

No to jeszcze coś pokaże zebalek

Ania Frania - Wto 26 Wrz, 2006 12:40

HA!!! Anioł jeszcze ciepły>>> dawaj następne.....
Zegar macałam -wiem że jest extra....
Pudełko 1 jest z mdf- od razu widać- rewelacja-piękny czekoladowy kolor....
Pudełko 2- mam wątpliwości- ale wykonanie jak zwykle uklon

maranta - Wto 26 Wrz, 2006 12:43

Łojjjj, to jest pikneeeee, Becia zdolna bestyjka z Ciebie cool cool cool
Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 12:49

No tak, zspomniałam napisać że dwukolorowy chustecznik jest z MDFu i malowało i robiło się go super. Aniu ja teraz już tylko bede pracować na Waszych MDFowych wyrobach zebalek
Zresztą janiołek jest też na tabliczce z MDFu jęzorek
Ciekawe kiedy Maranta pokaże co na niej zrobiła hmm

maranta - Wto 26 Wrz, 2006 13:14

Bećka napisał/a:
Ciekawe kiedy Maranta pokaże co na niej zrobiła

Maranta walczyła z krakiem na jajcach a teraz walczy z lakierem... za licho nie mogłam odkręcić słoika ze śmierdzielem Domaluxem, więc wzięłam ten niby przezroczysty ale zażółcający To Do, staram się cieniuśko toto nanosić, żeby za mocno mi koloru jajek nie przyciemnił wściekły

Bećka - Wto 26 Wrz, 2006 13:54

Łomatko to lakieruj powoli!!!! bo jak za szybko bedziesz kłaść kolejne warstwy to zażółci napewno noo
Ania Frania - Wto 26 Wrz, 2006 17:36

Dobra, wystarczy tej reklamy MDF na tym forum!!! Już od jutra inne wyroby w naszej ofercie dla wszystkich....ja też wolę mdf...dużo łatwiej i szybciej gafa

A lakier niech sobie zażółca- tylko tło takie bardziej ecru trzeba zmalować i udawać, że one takie antyczne miały być hmm

Dani - Śro 27 Wrz, 2006 11:05

mam pytanie co do MDF-u-czy po nalozeniu bajcy zawsze sa takie fuzle-mam na mysli widac takie nierownosci i jak przejade reka to czuc jakby piasek?trzeba toto zawsze pozniej szlifowac-a tego ja nie lubic
Bećka - Śro 27 Wrz, 2006 15:40

Danusia od ani MDFowe wyroby są gładkie jak ty...... Embarassed niemowlaka zebalek
No i MDFu sie nie bejcuje tylko maluje farbami

Izawi - Wto 03 Paź, 2006 10:00

Łomatkooo, jak mnie tu dawno nie było. Wszystko przez tę budowę. Ale zatęsknilam za pracami Bećki, i właśnie wpadlam, żeby się pozachwycać cmoknięcie
Beciulo, chusteczniki paluchy lizać hurrraaa

ara - Wto 03 Paź, 2006 13:27

o Becka my to mamy nosa Smile Iza nie szczypały Cie wczoraj uszy? bo obgadywałysmy że Cie nie ma bo dachówki kupujesz Smile
Bećka - Wto 03 Paź, 2006 17:21

No mamy noo
Pewnie ją tym obgadywaniem tu ściągnełyśmy hmm Tylko czy to aby nie przeciąg wesoło mi i znowu nie zniknie na kilka miesięcy kazanie

Izawi - Wto 03 Paź, 2006 21:03

Oj tam zaraz miesięcy. Plotkary jedne Razz
Dachówka przyjeżdża pojutrze, a teraz na tapecie jest klinkier na kominy i parapety. Cholery można dostać puknąć się

ara - Śro 04 Paź, 2006 12:56

Smile no widzisz miałysmy racje Smile a miałam wczoraj Cie odwiedzic bo bylam w okolicy Smile
ewcia - Śro 04 Paź, 2006 12:59

zdolna bestia z ciebie niesamowicie Aniołek jest boski i ładniejszy w realu niż na foto fotka nie oddaje widoku jego cool kwiatek dla ciebie cmok brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Bećka - Śro 04 Paź, 2006 15:56

Ewcia ciesze sie ogromnie że aniołek Ci się podoba wesoło mi hopla
Na fotce jest jeszcze nie polakierowany, bo szybko sie chciałam pochwalić Embarassed a lakier dużooooooooo daje, przyznasz Wink