Galerie prac użytkowników forum - Prace Pani Mamy (Ani)
Pani Mama - Sob 15 Gru, 2007 12:58
Pozwole sobie pokazac tego troszke zmodyfikofanego Zefirynka,widac kto pomagal mi go zrobic, Ostatku wieeeeeelkie dzięki
Pani Mama - Pon 17 Gru, 2007 09:45
dziękuje bardzo wszystkim za pochwały i chyle czoło przed waszymi pracami a to ostani w tym roku anioł Nula juz odetchnie ode mnie i jeszcze raz dziekuje Ostatku i Nula
Pani Mama - Pią 14 Mar, 2008 15:59
pozwole sobie niesmialo pokazać znane juz elementy w moim wydaniu
bawełna DMC szydełko 1 tulipa
Bożena- 2000 - Pią 14 Mar, 2008 20:40
Ekstra bluzeczka, wielkie
Skopałam Twoje forum i pozwól, że Ci inne cudo przypomnę.
http://bozena4315.fotosik.pl/
Pani Mama - Śro 26 Mar, 2008 17:10
dzięki bardzo za mile slowa,ąz chce sie robic dalej ,więc zaczęlam sezon komunijny to pierwsza pelerynka włóczka super biała szydelko 3 chociaz ja wole cieńsze szydelka ale cóż klijent nasz pan...

Pani Mama - Wto 03 Cze, 2008 21:11
ta spodnica powstała dzieki naszej Lacrimie robiona z bawełny DMC szydełkiem 1,75 jeszcze pasek do zrobienia.Na ukończeniu jest bezowa tylko zmodyfikowana i wyjdzie gdzies okolo 50 dkg,jutro wyjezdżam ale po powrocie na pewno pokaze

Pani Mama - Śro 20 Sie, 2008 10:05
oj nie mogłam znaleść mojego tematu ale udalo sie i pozwole sobie pokazac nowa spodnice ecri,i powiem ze bluzke za 250 złotych sprzedałam a spodnice powiedzialam 800 zlotych za sztuke i juz mam 4 zamówienia

a tak wygladalismy z mężem na goralskim weselu ,mowili nam goscie ze nadajemy sie na górali hihihi

Pani Mama - Śro 21 Sty, 2009 15:52
wasze prace cudne a ja musialam sie odszukać w galeri bo dawno nic nie pokazalam bo robilam rzeczy ktore juz pokazalam,ale teraz cos nowego,moja droga tesciowa doczekala sie swojego wdzianka (moje kochane elementy)i moja tunika i szalik

Pani Mama - Wto 28 Kwi, 2009 22:11
moje nastepne wypocinki
ta bluzeczka dzieki naszej Ani (marancie)

ta narzutka dzieki Grażynce

a plaszczyk juz sama wykombinowalam

konesereczka - Sob 16 Mar, 2013 12:25
cudowne prace!!
|
|
|