To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - frywolitki Kiziulki

Violetta21 - Pon 19 Lut, 2007 23:34
Temat postu: frywolitki Kiziulki
Kiziulka bardzo ładny naszyjnik cool brawo
Renulek - Wto 20 Lut, 2007 12:19

super naszyjnik - bardzo oryginalny cool
Grochu - Śro 21 Lut, 2007 13:24

kiziulka świetny naszyjnik cool
bjanna - Śro 21 Lut, 2007 22:25

kiziulka nie mów proszę, że taki prosty wzorek zrobiłaś, bo dla mnie to arcydzieło, ja nigdy nie robiłam frywolitek i każdy kto to potrafi jest dla mnie mistrzem, szczerze podziwiam

cool radocha cool

maranta - Czw 22 Lut, 2007 09:40

Kiziulka fajny naszyjnik brawo brawo brawo
magdalena - Czw 22 Lut, 2007 23:42

Świetny naszyjnik!!! brawo cool
kiziulka - Czw 01 Mar, 2007 15:41

nowy twor... skonczony juz w likend ale przez szkole nie bardzo mialam czas zaprezentowac...Smile

niestety na noszenie bedzie musial zaczekac az zrobi sie cieplo bo powstal do bardzo letniej bluzki;)
poza tym dzis moj wielki dzien;P pierwsze bimbadelko jakie zrobilam <to rozowe> juz u solenizantki i bardzo sie podobal, a ostatnio zrobione na aksamitce zostalo dzis zaprezentowane w szkole i robilo furore;) eeeh bardzo (nie)skromnie przyznam ze pekam z dumy;) wesoło mi

Anna B. - Czw 01 Mar, 2007 16:08

No, no, no! Niezły nowotwór! I nazwa jaka oryginalna. Wink
maranta - Czw 01 Mar, 2007 16:33

Kiziulka, ale masz fantazję, bardzo fajny naszyjniczek brawo brawo brawo
bjanna - Czw 01 Mar, 2007 17:12

kiziulka ach te Twoje zreczne rączki, cuda czynią radocha cool bye
moslamawe - Czw 01 Mar, 2007 17:55

ochocho cool brawo sliczny z czego robiłaś?
magdalena - Czw 01 Mar, 2007 19:45

Kiziulka śliczny !! brawo cool
Beata61 - Czw 01 Mar, 2007 21:28

Rewelacja, masz talent do pięknych "tworów". brawo brawo
kiziulka - Czw 01 Mar, 2007 21:35

moslamawe, z koronka ariadny, straszna nic - nie polecam ale niestety w moim mikro-miasteczku za duzego wyboru kolorow z drozszych i pozadiejszych nici nie ma... mechaci sie strasznie brzydko, rozkreca i nie ma ladnego polysku, jedyne co ma zdecydowanie sliczne to kolorki. na szczescie ostatnio moja ulubiona Pani z pasmanterii przywiozla przepiekne kolory "stokrotki" i mam nadzieje ze niedlugo pokaze wam swoje dziela obecnie znajdujace sie na czulenkach;) hopla ale na razie walcze ze szkola...:/ choc najchetniej bym robutkowala bo liste przedmiotow do zrobienia mam ogromna i tylko czekam na najdluzsze wakacje zycia...

a za pochwaly slicznie dziekuje:) wesoło mi w kilku miejscach nie jest idealnie bo liczby slopkow dobieralam "na oko";P ale ogolnie jestem zadowolona:) wesoło mi

Renulek - Pią 02 Mar, 2007 07:25

gały ...ooojacieniemoge... mdleje

Kiziulka fantazji faktycznie Ci nie brakuje cool

nici może spróbuj zamówić przez internet - wysyłkowe pasmanterie też dobrze działają i znam mnóstwo osób które tak zamawiają bo nie mogą dostać u siebie wszystkich produktów Wink

jeszcze raz cmoknięcie za dużą doze wyobraźni w tym naszyjniku cmoknięcie

asia12 - Pią 02 Mar, 2007 09:26

śliczny naszyjnik cool cool brawo brawo
Grochu - Pią 02 Mar, 2007 10:25

kiziulka brawo
Violetta21 - Pią 02 Mar, 2007 12:15
Kiziulka naszyjnik jest okazały gały i bardzo mi się podoba cool brawo
kiziulka - Pią 02 Mar, 2007 20:49

Renulek, ja zwykle robie malutkie zakupy, nie pracuje i jak mam kilka zlotych na zbyciu to ide kupic nastepny kolorek nici - i tak powolutku zbieram, latwiej mi wydac 5 zl niz od razu 50... a przy tak malych zakupach przez internet sie nie oplaca-z wysylka wychodzi za drogo... ale powolutku dopraszam sie o ladne kolorki z lepszych jakosciowo nici:)
dziekuje za pochwaly:) dostaje dzieki Wam skrzydel:) teraz czekam az dotra do mnie koraliki zamuwione to podokanczam wreszcie zaczete trzy dziela;) wesoło mi

kiziulka - Pią 09 Mar, 2007 18:35

no i w koncu dostalam koraliki:))) wczoraj wyplontalam z radosci takie giganty dla siebie:

maja okolo 7 cm bez zawieszek...Wink i wracam do roboty bo pomyslow mam sto na minute;)

magdalena - Pią 09 Mar, 2007 18:59

Prześliczne!!! brawo brawo brawo
Beata61 - Pią 09 Mar, 2007 19:03

Super kolczyki brawo
Masz talent w łapkach Smile

Violetta21 - Pią 09 Mar, 2007 19:30
Kiziulka super wyplątałaś te kolczyki cool brawo
maranta - Pią 09 Mar, 2007 19:31

Cudne, naprawdę śliczne kolczyczki brawo brawo brawo
kiziulka - Nie 11 Mar, 2007 11:19

i jeszcze jedne kolczyki, dla kochanej szwagierki w stylu poprzednich ktore bardzo sie jej spodobaly:

znow bardzo duze, tylko bardziej sie przy nich umeczylam bo chyba cielam z 10 razy zeby wzor zmienic bo ciagle bylo nie tak jak trzeba;P ale ogolny efekt mi sie podoba:) na zdjeciach jeszcze nie usztywnione, ale juz wlasnie schna sobie;)