Makrama szydełkowa - Moja bluzeczka z elementami makramy
Bernadka - Nie 17 Cze, 2007 19:00
ANIU nie tylko :usciski: :usciski: :usciski: :usciski:
Poranna - Nie 17 Cze, 2007 19:48
żadne słowa tu nie pomogą, więc ściskam Cię mocno !!!
Elżbieta P. - Nie 17 Cze, 2007 20:42
Aniu nazbierało Ci się trochę, tylko nie pomyśl sobie "jutro będzie lepiej"
misia0808 - Nie 17 Cze, 2007 20:48
Maranto bluzeczka makramowa to istne cudo!
bjanna - Pon 18 Cze, 2007 07:02
Aniu, głowa do góry wszystko będzie dobrze moja przyjaciółka w takich chwilach zawsze mi mówi, że jak już spadłaś to tylko możesz odbić się do góry
alicja11 - Pon 18 Cze, 2007 07:50
Maranto bluzeczka urocza i niezwykle orginalna jak na mistrzynię przystało Jeśli chodzi o zęby nie martw sie mam podobny problem plomba w górnej 1 do wymiany bo sie rusza po raz 3 a robiłam ją w lutym przed operacja coby anestezjolog sie nie przyczepił i teraz znowu i masz racje tu nawet już nie chodzi o koszty,niemałe zresztą,lecz o kolejne niepowodzenia, więc postaraj sie nie mysleć o złych chwilach tylko o dobrych a napewno przyjdzie Ci ochota umówić się z dentysta .Wierzę w Ciebie i życzę Ci dużo siły,będę wspierać Cie duchowo napisz co z tymi ząbkami dalej? i trzymam za nadejście lepszej passy dla Ciebie
milamirka - Pon 18 Cze, 2007 10:19
Maranto wspolczucia tylko ci sie naleza niestety nieszczescia chodza parami ja tez duzo przezylam strata meza strata syna w wieku 20 lat a teraz sama chora a w dodatku wlasnie tez zeby ale mi same wychodza z gory takze trzymaj sie cieplutko glowa do gory nie daj sie a bedzie wszystko dobrze podrawiam*::*
Halkuk - Pon 18 Cze, 2007 16:08
Aniu głowa do góry - nie daj się smutkom ! Musi być dobrze !
dota72 - Pon 18 Cze, 2007 17:12
Aniu głowa do góry,będzie dobrze.Ato dla Ciebie .
Bluzeczka śliczności .
Madzia - Pon 18 Cze, 2007 17:26
Anulka, miałam podobne przejścia z zębami, koszmar.
Ściskam Cię mocno
maranta - Pon 18 Cze, 2007 17:44
Dziękuję za wsparcie
Zarejestrowałam się na wtorek do jakiejś dentystki, nie mam pojęcia jaka jest, celowałam najbliżej domu, zobaczymy...
Trzymajcie kciuki, żeby dała radę odbudować tę dwójkę z korzenia, czwórką zajmę się potem.
Póki co wasza szczerbatka usiłuje cieszyć się powstałą przestrzenią życiową dla języka, jakby nie było więcej luzu
Trzymajcie też kciuki, żebym w międzyczasie nie złapała zarajzy żadnej, bo wszyscy w domu kichają i kaszlą przeraźliwie
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa i tutaj i na pw
Jesteście kochani, człowiek się wyżali i już mu ciut lepiej.
| milamirka napisał/a: | | ja tez duzo przezylam strata meza strata syna w wieku 20 lat a teraz sama chora a w dodatku wlasnie tez zeby ale mi same wychodza z gory takze trzymaj sie cieplutko glowa do gory nie daj sie a bedzie wszystko dobrze |
O mój Boże, a ja tu narzekam Milamirka
szyszka - Pon 18 Cze, 2007 17:48
Aniu bluzeczka wyszła prześliczna, naprawdę
bjanna - Wto 19 Cze, 2007 10:23
Aniu, trzymam kciuki bardzo mocno a jak dentystka sobie nie poradzi to myślę, że my tu wszystkie zbierzemy się do kupy i coś wymyślimy i może ładniejszą niż siła medyczna
Grażyna - Wto 19 Cze, 2007 14:43
Tak, tak - trzeba byc optymistą i pamietać, że jutro bedzie lepiej.
alienor - Wto 19 Cze, 2007 15:28
Nie zaglądałam na tą stronę po obejrzeniu bluzeczki i , że atk powiem nie byłam w temacie
ale
Reklamacja usługi dentystycznej
Korzystałeś z usługi stomatologicznej. Ząb przestał boleć, ale po krótkim okresie wypadła plomba. Co masz robić?. Jeżeli od wykonania usługi nie minął jeszcze rok, masz prawo złożyć reklamację do dentysty wykonującego usługę. Zażądaj w wyznaczonym przez Ciebie terminie ponownego plombowania zęba. Dentysta jest zobowiązany bezpłatnie dokonać poprawek. Zwrotu ceny za wykonaną usługę możesz żądać, gdy stomatolog odmówi wykonania ponownego leczenia albo w odpowiednim czasie nie wykona tej usługi ( gdy wada jest istotna). W przypadku wad nieistotnych, możemy domagać się obniżenia ceny.
Podstawa prawna: art. 637 i nast. Kodeksu cywilnego
Zleciłeś wykonanie usługi protetycznej, wykonanie “ ruchomej protezy zębowej ”
Proteza została wykonana niezgodnie z Twoim zamówieniem, protetyk użył innego koloru niż wybrany przez Ciebie. Zgodnie z ustawą o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego ( DzU nr 141, poz. 1176 ) możesz żądać naprawy albo wymiany protezy. Najlepiej byłoby, aby obie strony umowy ustaliły termin na załatwienie reklamacji. Jeżeli strony nie dojdą do porozumienia w tej kwestii, konsument powinien złożyć reklamację na piśmie ( poproś o potwierdzenie na kopii) i wyznaczyć odpowiedni termin na spełnienie jego roszczenia. Protetyk ma obowiązek ustosunkować się do żądania konsumenta w terminie 14 dni. Jeżeli nie zajmie stanowiska w tym terminie, uważa się że uznał żądanie za uzasadnione. Dopiero wówczas, gdy naprawa albo wymiana będzie niemożliwa lub będzie wymagała nadmiernych kosztów albo sprzedawca nie dokona ich w odpowiednim czasie lub też naprawa lub wymiana narażałaby kupującego na znaczne niedogodności, możesz żądać zwrotu ceny ( w przypadku niezgodności istotnej ) albo domagać się obniżenia ceny.
Aniu wyłąź z doła i nie daj się ani chorobom ani dentystom.
iwusia - Czw 21 Cze, 2007 15:37
Aniu - bluzeczka cudna i przepiękna
Współczuję Ci ogromnie... Mam nadzieję, że z doła wyjdziesz, zobaczysz, teraz będzie tylko lepiej
Ja też ostatni miesiąc mam do tyłu, chodzę półprzytomna za zmęczenia - moja mama upadła i nie chodzi, musieliśmy ją wziąć do siebie i teraz się nią opiekuję, chodzę do pracy, załatwiam sto tysięcy spraw i na dokładkę moi panowie dwaj zapadli na jelitówkę, jeden po drugim... a TAK BYM SOBIE PODŁUBAŁA...
moslamawe - Pią 22 Cze, 2007 08:12
maranta, nie poddawaj się chandrze
wyderka - Sob 23 Cze, 2007 09:39
Aniu głowa do góry, jutro będzie lepiej... a bluzeczka cudna, pozdrawiam
lucyna112 - Wto 26 Cze, 2007 20:48
Aniu, piękna bluzka
wcześniej czy później każdego dopada problem z zębami i zawsze nie w porę
Wszystko mija -nawet najdłuższa żmija
wienia - Śro 27 Cze, 2007 14:44
Wpadłam w depresje oglądając twoją PRZEPIEKNA BLUZKE. Nie uda mi się wyczarować takiego cuda
|
|
|