To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - konkurs - zakończony!!!

Renulek - Pon 13 Sie, 2007 20:12

najchętniej wszystkim bym Wam rozdała prezenty
ale niestety nie ma tak dobrze Rolling Eyes ale obiecuję, że to nie ostatni taki konkurs, może jeszcze coś wymyślę Wink

a teraz WYNIKI KONKURSU!!

taaaadaaaam...

nagrody dwie - bo nie mogłam się zdecydować i w sumie obie propozycje bardzo się uzupełniają

pierwsza nagroda dla Milamirki za "talizman" :usciski:
druga równorzędna nagroda dla Krulika za "słodką czekoladę" :usciski:

dziewczyny kochane proszę o kontakt ze mną albo na PW albo mailem renulek@tlen.pl
z informacją - jaki kolor nitki, kolor koralikow, długość kolczyków i takie tam szczegóły potrzebne do zrealizowania jak najszybciej nagrody :usciski:

a teraz się wytłumaczę dlaczego wybrałam dwie propozycje.
Zaczęłam robić kolekcję, która miała być w podobnej tonacji kolorystycznej pierwsze co zrobiłam to był ten wisior i mnie po prostu przyblokowało nie wiem nic nie mogłam wymyśleć nie wiem
teraz wiem, że ten wisior będzie się nazywał - on się już nazywa "czekoladowy talizman"
a cała kolekcja będzie się nazywać "w kolorze słodkiej czekolady"

i to by było na tyle

bardzo wszystkim dziękuję za udział w konkursie

milamirka - Pon 13 Sie, 2007 21:36

HURRA HURRA hopla hopla WRESCIE COS WYGRALAM FAJNEGO I CIEKAWEGO RENULKO JESTES KOCHANA WZRUSZYLAM SIE BARDZO DZIEKUJE ZA WYBOR NAPRAWDE SZCZESLIWA JESTEM hopla love idę na imprezę
dota72 - Pon 13 Sie, 2007 22:11

Milamirko Kruliku gratuluję kwiatek dla ciebie .
milamirka - Pon 13 Sie, 2007 22:13

Dota slicznie dziekuje *::*

http://milamirka.fotosik.pl/albumy/186300.html

Anna B. - Pon 13 Sie, 2007 23:13

Ja się tak nie bawię! placzek placzek placzek
Renulek - Wto 14 Sie, 2007 06:51

Ania glaszcze
milamirka - Wto 14 Sie, 2007 09:49

Aniu baw sie baw moze ty cos zorganizujesz umiesz frolitkowac robisz slicznie juz nie plakaj bye

Anna B. - Wto 14 Sie, 2007 21:33

milamirko, ja już organizowałam. noo I wtedy też to nie ja wygrałam. nie wiem Taki pechowiec ze mnie. mdleje
milamirka - Śro 15 Sie, 2007 12:35

ANiu napewno cos jeszcze wygrasz nie smuc sie pozdrawiam bye bye
Krulik - Pon 20 Sie, 2007 10:07

jupi!Smile wracam z urlopu a tu taka wiadomość:) wiecie że jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam? wesoło mi wesoło mi
milamirka - Pon 20 Sie, 2007 10:49

Krulik jestem z toba bo ja tez wygralam hopla cool bye

Renulek - Wto 28 Sie, 2007 10:01

Krulik i Milamirka - kolczyki poleciały do Was poleconym priorytetem więc mam nadzieje, że jutro albo pojutrze je dostaniecie cmoknięcie

nie pokazuję zdjęć bo chcę, żeby to była dla Was niespodzianka i mam nadzieję, że to Wy się w nich pokażecie kwiatek dla ciebie
a jak się Wam nie spodobają to.... może wymienimy daję nogę

milamirka - Wto 28 Sie, 2007 15:12

Renulek bardzo ale to bardzo dziekuje jak tylko bede mogla zrobic czym zdjecie napewno pokaze zepsul mi sie kabelek do telefonu a na cyfrowke mnie nie stac(Sad:ale bede sie starac inna droga pokazac jeszcze raz dziekuje wielka buzka
milamirka - Czw 30 Sie, 2007 13:11

pokazuje swoja nagrode jest sliczna dziekuje Renulku jeszcze raz bardzo pozdrawiam love
Renulek - Czw 30 Sie, 2007 17:53

Milamirko bardzo się cieszę, że dotarły cmoknięcie szkoda, że nie pokazałaś siebie w kolczykach hmm

to kolczyki Milamirki

mam nadzieje, że "krulikowych" kolczyków poczta nie zgubiła gafa tfu, tfu, tfu

to kolczyki Krulika

Violetta21 - Czw 30 Sie, 2007 19:33
Temat postu: konkurs - zakończony!!!
Śliczne te kolczyki brawo szkoda że nie ma prezentacji na uszach bye
viburnum - Czw 30 Sie, 2007 23:00

Prześliczne te kolczyki!!! cool cool cool
Krulik - Czw 30 Sie, 2007 23:36

Dziękuję Renulku! Kolczyki są super, a ponieważ nie sprawdzałam forum przez pare dni to miałam dziś suuuper niespodzinakę:D No i pstrykłam fotkę - na życzenie jest na modelce:) choć powinnam do nich jakąś elegancką kieckę założyć:)
Jeszcze raz dziękuję Renulku - kolczyki są jeszcze bardziej urocze niż na zdjęciu uklon

Renulek - Pią 31 Sie, 2007 08:54

bardzo się cieszę, że wszystko dotarło i że jesteście zadowolone
mordka - Pią 31 Sie, 2007 09:56

Wcale się nie dziwie że zadowolone są dziewczyny bo kolczyki cudne aż Wam zazdroszczę a ja proszę moze o jeszcze jaki konkurs co uklon cmoknięcie
milamirka - Pią 31 Sie, 2007 10:01

SLICZNE KOLCZYKI !!!prosze o konkurs jeszcze tym razem cosik na szyje do wygrania ale jestem pazerna co??????? wielkie dzieki RENULKU idę na imprezę