Chwalimy się - konkurs - zakończony!!!
Renulek - Pon 13 Sie, 2007 20:12
najchętniej wszystkim bym Wam rozdała prezenty
ale niestety nie ma tak dobrze ale obiecuję, że to nie ostatni taki konkurs, może jeszcze coś wymyślę
a teraz WYNIKI KONKURSU!!
taaaadaaaam...
nagrody dwie - bo nie mogłam się zdecydować i w sumie obie propozycje bardzo się uzupełniają
pierwsza nagroda dla Milamirki za "talizman" :usciski:
druga równorzędna nagroda dla Krulika za "słodką czekoladę" :usciski:
dziewczyny kochane proszę o kontakt ze mną albo na PW albo mailem renulek@tlen.pl
z informacją - jaki kolor nitki, kolor koralikow, długość kolczyków i takie tam szczegóły potrzebne do zrealizowania jak najszybciej nagrody :usciski:
a teraz się wytłumaczę dlaczego wybrałam dwie propozycje.
Zaczęłam robić kolekcję, która miała być w podobnej tonacji kolorystycznej pierwsze co zrobiłam to był ten wisior i mnie po prostu przyblokowało nic nie mogłam wymyśleć
teraz wiem, że ten wisior będzie się nazywał - on się już nazywa "czekoladowy talizman"
a cała kolekcja będzie się nazywać "w kolorze słodkiej czekolady"
i to by było na tyle
bardzo wszystkim dziękuję za udział w konkursie
milamirka - Pon 13 Sie, 2007 21:36
HURRA HURRA WRESCIE COS WYGRALAM FAJNEGO I CIEKAWEGO RENULKO JESTES KOCHANA WZRUSZYLAM SIE BARDZO DZIEKUJE ZA WYBOR NAPRAWDE SZCZESLIWA JESTEM
dota72 - Pon 13 Sie, 2007 22:11
Milamirko Kruliku gratuluję .
milamirka - Pon 13 Sie, 2007 22:13
Dota slicznie dziekuje *::*
http://milamirka.fotosik.pl/albumy/186300.html
Anna B. - Pon 13 Sie, 2007 23:13
Ja się tak nie bawię!
Renulek - Wto 14 Sie, 2007 06:51
Ania
milamirka - Wto 14 Sie, 2007 09:49
Aniu baw sie baw moze ty cos zorganizujesz umiesz frolitkowac robisz slicznie juz nie plakaj
Anna B. - Wto 14 Sie, 2007 21:33
milamirko, ja już organizowałam. I wtedy też to nie ja wygrałam. Taki pechowiec ze mnie.
milamirka - Śro 15 Sie, 2007 12:35
ANiu napewno cos jeszcze wygrasz nie smuc sie pozdrawiam
Krulik - Pon 20 Sie, 2007 10:07
jupi! wracam z urlopu a tu taka wiadomość:) wiecie że jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam?
milamirka - Pon 20 Sie, 2007 10:49
Krulik jestem z toba bo ja tez wygralam
Renulek - Wto 28 Sie, 2007 10:01
Krulik i Milamirka - kolczyki poleciały do Was poleconym priorytetem więc mam nadzieje, że jutro albo pojutrze je dostaniecie
nie pokazuję zdjęć bo chcę, żeby to była dla Was niespodzianka i mam nadzieję, że to Wy się w nich pokażecie
a jak się Wam nie spodobają to.... może wymienimy
milamirka - Wto 28 Sie, 2007 15:12
Renulek bardzo ale to bardzo dziekuje jak tylko bede mogla zrobic czym zdjecie napewno pokaze zepsul mi sie kabelek do telefonu a na cyfrowke mnie nie stac( :ale bede sie starac inna droga pokazac jeszcze raz dziekuje wielka buzka
milamirka - Czw 30 Sie, 2007 13:11
pokazuje swoja nagrode jest sliczna dziekuje Renulku jeszcze raz bardzo pozdrawiam
Renulek - Czw 30 Sie, 2007 17:53
Milamirko bardzo się cieszę, że dotarły szkoda, że nie pokazałaś siebie w kolczykach
to kolczyki Milamirki
mam nadzieje, że "krulikowych" kolczyków poczta nie zgubiła tfu, tfu, tfu
to kolczyki Krulika
Violetta21 - Czw 30 Sie, 2007 19:33 Temat postu: konkurs - zakończony!!! Śliczne te kolczyki szkoda że nie ma prezentacji na uszach
viburnum - Czw 30 Sie, 2007 23:00
Prześliczne te kolczyki!!!
Krulik - Czw 30 Sie, 2007 23:36
Dziękuję Renulku! Kolczyki są super, a ponieważ nie sprawdzałam forum przez pare dni to miałam dziś suuuper niespodzinakę:D No i pstrykłam fotkę - na życzenie jest na modelce:) choć powinnam do nich jakąś elegancką kieckę założyć:)
Jeszcze raz dziękuję Renulku - kolczyki są jeszcze bardziej urocze niż na zdjęciu
Renulek - Pią 31 Sie, 2007 08:54
bardzo się cieszę, że wszystko dotarło i że jesteście zadowolone
mordka - Pią 31 Sie, 2007 09:56
Wcale się nie dziwie że zadowolone są dziewczyny bo kolczyki cudne aż Wam zazdroszczę a ja proszę moze o jeszcze jaki konkurs co
milamirka - Pią 31 Sie, 2007 10:01
SLICZNE KOLCZYKI !!!prosze o konkurs jeszcze tym razem cosik na szyje do wygrania ale jestem pazerna co??????? wielkie dzieki RENULKU
|
|
|