To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Fotografia - Fotki z wakacji

Halkuk - Śro 12 Wrz, 2007 16:12

An_nela51, przepięknie wesoło mi cool
Madzia - Sob 12 Lip, 2008 16:34

Kochane pamiętacie o tym temacie???????????
Proszę o zdjęcia!!!!!!!! bye

barbara 1 - Sob 12 Lip, 2008 19:48

Dobrze Madziu,że odkurzyłaś wątek.
Pare fotek z wczasów w Gdańsku.Byliśmy w Górkach Zachodnich w lesie nad samym morzem
Maćka obudził wschód słońca(wziął moje okulary)

Nasz domek na terenie osrodka(moj ciepły robótkowy sweter bardzo się przydał)

Tutaj Macius na ośrodku z 3,5 letnią koleżanką

Były też oswojone dziki,które podchodziły za siatke ,szukając jedzenia.Dawałam im prosto z reki

Płyneliśmy statkiem pirackim na trasie Gdańsk-Westerplatte ,gdzie na statku Maćka przebrano za pirata

Maciek w morzu

I mnie też się przytrafiło

Zachód słońca

Była też wycieczka do Sopotu.Fotka mola

Więcej fotek wkleje jak znajdę troche czasu aby je obrobić

Halkuk - Nie 13 Lip, 2008 13:32

Super ! Basiu ale fajnie miałaś wesoło mi cool
bean - Pon 14 Lip, 2008 17:12

Basiu, dopiero dziś trafiłam na tę stronę i muszę Ci powiedzieć, że zdjęcia z wakacji są super!!! cool cool wesoło mi
małgośka - Pon 14 Lip, 2008 17:55

Basiu, zdjęcia z wakacji świetne. cool cool hopla
Najważniejsze, że odpoczęłaś. cmok bye

Madzia - Pon 14 Lip, 2008 19:37

Halkuk napisał/a:

No i widać, że pogoda dopisała. Basia, a nie masz tam jakiegoś zdjęcia jak się po molo przechadzasz w jakimś ciuszku szydełkowym? (a wszystkie spojrzenia na Ciebie) Very Happy

Zosia32 - Wto 15 Lip, 2008 10:57

Halkuk napisał/a:

rozmarzyłam się co by tu...

Elżbieta P. - Wto 15 Lip, 2008 17:43

fajnie miałaś na wakacjach hopla
Ula_K - Nie 20 Lip, 2008 20:41

Dopiero dzisiaj odkrylam ten wakacyjny watek. Dziewczyny super zdjecia i super miejsca. Ja bylam na wakacjach w styczniu i w lutym wiec moze tez jak bede miala troche czasu zamieszcze jakies zdjecia.
enie21 - Pon 11 Sie, 2008 11:18

super zdjęcia uwielbiam takie klimaty
dom_Klary - Pon 11 Sie, 2008 14:11

itd. itd.

Madzia - Pon 11 Sie, 2008 15:35

Ja nie chcę żadnego "itd. itd" tylko zdjęć więcej. Dasz coś jeszcze Klarciu? Z opisami?
Ja się rozmarzam jak takie zdjęcia widzę. cool

Madzia - Pią 15 Sie, 2008 13:41

Kochane są już moje fotki zapraszam na fotosik, a tu kilka na zachętę

a niedługo będą jeszcze zdjęcia z przepięknej Pragi
bye

karmelek - Pią 15 Sie, 2008 16:00

ależ piękne... rozmarzyłam się.... co by tu...
dom_Klary - Pią 15 Sie, 2008 17:52

Specjalnie dla Madzi, pozdrowienia z Andaluzji

No, może dosyć? Byłam tam 1.5 miesiąca, więc... koniec

Madzia - Pią 15 Sie, 2008 17:59

Klarciu kochana jesteś!!!!!!!!!! Ale zdjęć nigdy dosyć, wiesz? Zwłaszcza takich niesamowitych miejsc. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie A ja też bym tak chciała, raz tu, raz tam.............. bye
dom_Klary - Pią 15 Sie, 2008 18:13

Jeszcze albumu nie zamknęłam, a więc

Madziu, może i fajnie jest byc trochę tu, trochę tam , ale ... , czasami lepiej być tu i nie tęsknić, a czasami lepiej być tam i tęsknić, sama już nie wiem, życie jest skomplikowane, co by tu...

Madzia - Pią 15 Sie, 2008 18:32

Ech, dla mnie życie jest ciągłym czekaniem na coś i tęsknotą za czymś...............
cmoknięcie A najbardziej wzdycham do miejsc, których jeszcze nie odwiedziłam, do piękna, którego jeszcze nie widziałam, do wrażeń, którymi się jeszcze nie zachłysnęłam........

dom_Klary - Sob 16 Sie, 2008 13:15

Im więcej odwiedzam, tym bardziej tęsknię do stabilności, Wiesz, że nad polskim morzem nie byłam od lat, bardziej znam Śródziemie niż kraj , jest to czasami smutne, brakuje wydm, meduz i ... piachu

Szukam czasami miejsc, które przypominają nasze morze, ale tak samo, to nie to samo.

Jasieńka - Sob 16 Sie, 2008 13:21

Ale mieliście piękne wakacje tylko pomarzyć o takich hopla
Madzia - Sob 16 Sie, 2008 14:31

A ja choć morze kocham, wcale nad Bałtyk nie chcę już jechać, ja chcę poczuć ciepłe morze! Ale wiadomo każdy co innego chce. W zeszłym roku będąc w górach zajrzałam do Słowacji, w tym roku do Czech i to cała moja zagranica.
Pozdrawiam! bye

bean - Wto 02 Wrz, 2008 20:29

Madzia, a ja mam właśnie zdjęcia z nad Bałtyku. Co prawda dla mnie to też zbyt zimne morze do kąpieli oooo nieee , ale ja uwielbiam morską bryzę i spacery brzegiem morza. Już od kilku lat jeździmy do Trzęsacza. Ta wioska jest bardzo fajnie usytuowana: można spacerkiem dojść do Rewala (ok. 1km) lub w drugą stronę do Pustkowa (1km) i dalej do Pobierowa (2,5km). A to jeszcze świeże fotki z moich wakacji:

reni - Wto 02 Wrz, 2008 21:51

dziewczyny piękne zdjęcia z wakacji cool ja co roku jeżdziłam nad morze,ale w tym roku wybraliśmy się w góry-Pieniny byliśmy w małej miejscowości Niedzica,piękne okolice,zwiedziliśmy zamek w Niedzicy i Czorsztynie ,najlepszy był spływ Dunajcem.Naprawdę polecam wesoło mi

Madzia - Czw 04 Wrz, 2008 18:18

Dziewczyny bardzo się cieszę, że wrzuciłyście swoje fotki. cool hopla

Bean nie byłam nigdy w tych okolicach, więc z tym większą przyjemnością obejrzałam.
Robicie (pewnie Ty i Twój mąż) wyjątkowo urzekające i piękne zdjęcia!!!!!!!! A to z kotkiem na środku ulicy mnie rozczuliło!!!!!!!!!

Reni ja w Pieninach byłam w ubiegłym roku, bardzo miło je wspominam, ja akurat kwaterę miałam w Czorsztynie. Góry bardzo piękne, a spływ Dunajcem to coś niesamowitego.Na moim fotosiku są zdjęcia.