Podstawy - Załamana
skrzacik - Nie 14 Paź, 2007 18:13
| rogalm1 napisał/a: | | Dziękuję Ci skrzaciku, już Twoja nazwa kojarzy mi się z czyms delikatnym i ciepłym.... Jeszcze nie czuję poprawy ale kto wie... |
dziekuje za cieple slowa.
gdybym umiala koty zmusic, zeby sie polozyly na boloncym miejscu i wyciagnely bol, to bym ci podeslala cala piatke. ale uone som uparte jak kozly a poza tym to nie potwierdzona medycyna naturalna wiec tylko dobre slowa moge w duzych ilosciach oraz mnostwo energi i pozytywnych mysli, co niniejszym czynie.
trzym sie cieplutko kobieto i zdrowiej nam jaknajszybciej.
rogalm1 - Nie 21 Paź, 2007 13:03
Skrzaciku, bardzo CI dziękuję za poświęcony wczoraj czas, złapałam teraz okropnego bakcyla i nawet się cieszę, że dalej boli bo magę bezgrzesznie siedzieć i trenować.
P.S. poszukuje tajemniczej nieznajomej, która wczoraj uczyła mnie frywolitkować dwoma nitkami - jestem Jej dozgonnie wdzięczna, proszę o jakiś kontakt!
myllena - Pią 02 Lis, 2007 15:52
Witam Drogie Panie
Jestem zafascynowana frywolitkami, i w związku z tym mam prośbę czy istnieją linki ze schematami wzorami gotowych serwet dotychczas robiłam małe frywolitki i chciałabym zrobić coś wiekszego...Prosze pomóżcie mi...
Pozdrwaim, Milena
mój ades e mail myllena@o2.pl
skrzacik - Pią 02 Lis, 2007 17:01
| rogalm1 napisał/a: | | Skrzaciku, bardzo CI dziękuję za poświęcony wczoraj czas, złapałam teraz okropnego bakcyla i nawet się cieszę, że dalej boli bo magę bezgrzesznie siedzieć i trenować. |
przepraszam, ze sie nie odzywalam ale przedswiateczne porzadki na cmentarzu wyczrpaly mnie fizycznie. przykro mi, ze jeszcze cie boli. to straszne, bo bol zle wplywa na serce, ze o reszcie nie wspomne.
za to dumna jestem z ciebie, ze frywolenie idzie ci coraz lepiej! zzera mnie ciekawosc, moze uda ci sie wkleic jakies zdjecie swoich wyrobow?
baw sie dobrze frywolitkowanie i zdrowiej w dogodnym dla ciebie tempie
skrzacik
|
|
|