To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nici, nitki i niteczki... - Katowice

asia.robotki - Sob 17 Sty, 2009 00:41

Czasami taniej wychodzi kupić przez sklep internetowy, niż kupować nawet w swoim miejscu zamieszkania
asia.robotki - Wto 03 Lut, 2009 15:22

Ostatnio byłam w Zabrzu na ul. Wolności 303. Duż wybór włóczek
Nadzialenka - Śro 17 Cze, 2009 13:24

Pani z Chorzowa ul. Floriańskiej ma otwarte w takich godzinach

Super ta pani jest, pomogła mi w wyborze, bo tam można dostać zawrotu oczu wesoło mi tyle kolorów i wybór taki że szok

Truskaweczka - Sob 11 Lip, 2009 12:45

Jeśli chodzi o Gliwice - owszem duży wybór we wszystkich trzech sklepach - dworcowa i dwie przy rynku, ale... poza sezonem nie można dostać więcej niż dwóch motków Sad
Jest jeszcze w GCHu, ale nie kupowałam tam.
(Jestem z Gliwic to się wymądrzam Wink )
Teraz mieszkam w Rybniku i tu są dwie pasmanterie - jedna bliżej rynku, druga bliżej katedry. Wybór średni na jeża. Kupuję częściej w sklepiku w Leszczynach (niezły wybór włóczek, duży wybór kordonków). Był Świat włóczek w Rybniku koło kościółka Antoniego, ale zlikwidowali a kamienicę wyburzyli wściekły a wybór był CUDOWNY!!!
Teraz w większą ilość włóczek zaopatruję się w hurtowni w Rybniku, ale kupić w niej można co najmniej paczkę (np. kilo włóczki) i to na działalność.
Taka ze mnie specjalistka, bo wełny dla męża szukałam oliwkowej włóczki a wszędzie było po jednym czy dwa motki.

gabrysia - Pią 25 Wrz, 2009 19:41

byłam dzisiaj w Chorzowie na Floriańskiej po włóczkę dla koleżanki i wyszłam z 2kg nadprogramowych zakupów. Jest włóczka POLO 50/50 wełna akryl 100g 200 m w cenie 5 zł za motek w różnych kolorach.Cudna czerwień i granat zmusiły mnie do szaleństwa. wściekły Następna dostawa 9 października (jeśli się okaże, że nie ma potrzebnego koloru). Sporo przecen i zniżek.
anza87 - Pią 25 Wrz, 2009 19:49

musze się wreszcie przejechać do tej na Floriańskiej jak będe miała przyplyw gotówki Very Happy mam nadzieje że tam trafię