Dla puszystych - IDEALNY STRÓJ DO TYPU SYLWETKI
valilina - Czw 17 Kwi, 2008 09:11 Temat postu: Maosiu sama tez nie wiedziałam co to camisole, czy inne dyrdymały, dlatego zapraszam tutaj:
http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=4528
i gdzie tutaj ta camisole powinna byc
http://www.fotosik.pl/pok...664e1f86ce.html
druga od góry;)
p/s Mao obkukam dokladnie te pokoszulki i dam znac. Zobacze jeszcez w innych ksiazkach, przy okazji je zeskanuje, i powoli zaczne wrzucac nastepne porady
p/s agnieszkamat podam z mila checia dzisiaj po poludniu;)
Mao - Czw 17 Kwi, 2008 11:28
o dzięki dobra kobieto z uwagą będę śledzić te wątki
gabi12 - Czw 17 Kwi, 2008 15:09
Super temacik. Dzięki bardzo . Wymierzyłam się wyważyłam itp. Okazało się , że jestem klepsydrą 6. I nawet mogę nosić letnie topy , które bardzo mi się podobały , ale strasznie się bałam ich włożyć . Jeszcze raz dzięki .
madisa - Czw 17 Kwi, 2008 17:15
Ja też czekam na klepsydrę 7, bo na razie z kompilacji klepsydry 6 i 8 wychodzą mi sprzeczności ... tu trzeba rybaczki, tu nie wolno, itd...
valilina - Czw 17 Kwi, 2008 18:49 Temat postu: klepsydra 7 sprzecznosci w klepsydrze 6 i 8 dotycza wzrostu - dlatego spodobala mi sie ta ksiazka ze w miare indywidualnie podchodzi do danej sylwetki.
tutaj podaje klepsydre 7
http://rozmiarek.blogspot...lepsydra-7.html
a tutaj gwiazda o takiej samej figurze
madisa - Czw 17 Kwi, 2008 18:54
valilina, dzięki wielkie za szybką odpowiedź
A książka rzeczywiście ma dobre podejście do tematu
valilina - Czw 17 Kwi, 2008 19:02 Temat postu: mao prostokat 7 to sredni pełny prostokąt - wydaje mi sie , ze spokojnie mozesz nosic ciensze ramiaczka aczkolwiek aby był dekolt (camisole tez jest na cienszych ramiaczkach - zobacz sama, wiec spokojnie mozesz nosic) Powinnas eksponowac dekolt, nogi - szczegolnie od kolanka w dół, masz male biodra i posladki wiec spokojnie miescisz sie w jeansach. Pasuja tobie takze zakiety w stylu Chanel - moze jakis wydziergasz? i zobacz pasuja tobie wszelkie kopertowe cudenka swetry, z dekoltem V - a wczoraj ogladalam twoja imponujaca galerie, i widzialam te kopertowe czekoladowe sweterki mniam mniam. ŚLICZNOŚCI;)
Bremenka - Czw 17 Kwi, 2008 19:52
Super jest ten temat. Wiele można się dowiedzieć.
Valilina a czy możesz jeszcze podać 7 trójkąt. Jestem na granicy między prostokątem a trójkątem , więc jeśli możesz to bardzo Cię proszę
valilina - Czw 17 Kwi, 2008 21:14 Temat postu: :) NIE MA PROBLEMU, jak tylko cos potrzebujecie -piszcie. Naładuję baterię przez noc i rano wrzucę. Z czasem, jak juz wroce po urlopie, dodam wszystkie 48 typów, więc każda bedzie mogła sobie sprawdzić, teraz po prostu podaję w miare potrze:) Net mi w domu działa wg własnego uznania ktorego juz nawet nie probuje zrozumiec;)
beacia-24 - Pią 18 Kwi, 2008 08:52
valilina, super ten temacik, brawa za pomysł.
valilina - Nie 20 Kwi, 2008 15:33 Temat postu: trojkat 7
alienor - Pon 21 Kwi, 2008 18:08
Fajna sprawa, wymierzyłam sie i jestem klepsydra 8 . W zasadzie to ja sie mniej więcej tak jak ja sie ubieram za wyjątkiem rękawów 3\4 ,dla mnie zupełnie nie do przyjęcia , ale jak ruszę na zakupy to sie przyjże jak coś takiego na mnie wygląda. Valilina za fajny topik
valilina - Pon 21 Kwi, 2008 20:17 Temat postu: :) cieszę się, że temat sie podoba, postaram się niedługo wrzucic pare ciekawostek;)
p/s alienor nie ma sprawy;)
Iwoncia - Wto 22 Kwi, 2008 19:49
Witaj Valilinko! Super miejsce,właśnie się obmierzyłam i o zgrozo "zginęło mi wcięcie w talii"obwód ramion 123;obwód biustu 118;obwód talii 1
108 !;biodra123;wzrost159 i waga 90 to co ja właściwie jestem?
Iwoncia
Bremenka - Śro 23 Kwi, 2008 10:01
Jeszcze raz bardzo Ci Valilinko dziękuję. Wiadomo szczupłym we wszystkim w zasadzie dobrze, z nami puchatkami, trochę gorzej. Kiedy miałam szczuplejszą figurę, miałam masę ciuchów, jak przytyłam, to wszystko wydawało mi się nie takie. Teraz będzie nam łatwiej coś odpowiedniego dla siebie znaleźć.
valilina - Czw 24 Kwi, 2008 07:16 Temat postu: hyy Iwoncia, zobacze dzisiaj w domu w kasiążce jaki masz typ sylwetki i wrzuce ci na forum, ale przypuszcam że pozatym to jestes Iwoncia:)
Moje wcięcie, też zanika, i walczę z tym - ogórkami, spacerami, basenem, ogródkiem ( i cierpi na tym moje szydełkowanie) itp. Waga drgnęła na razie nieznacznie;)
Bremenka, mam to samo, dosłownie trzy ciuchy na krzyz, bo jestem krytyczna co do siebie mocno. I cąła szafe ciuchów w rozmiarze 38/40 jakim byłam o zgrozo około 26 mniesiecy temy!!!
Marze o rozmiarze 42( na razie) a mam 48;) ale sie nie poddaję.
Dostałam wlasnie nowa ksiazeczke - cos fajnego niedlugo wrzuce;)
Asia S. - Czw 24 Kwi, 2008 07:53
valilina, jak się walczy ogórkami??
alienor - Czw 24 Kwi, 2008 14:12
Asiu ogórki i zielona sałata maja bardzo mało kalorii , organizm potrzebuje do ich strawienia zużyć więcej energii niż one same wnoszą i sie chudnie , przynajmniej teoretycznie
Asia S. - Czw 24 Kwi, 2008 21:26
Sałatę znienawidziłam i teraz nawet nie mogę na nią patrzeć, ale ogórki mniam mniam
Iwoncia - Nie 27 Kwi, 2008 18:32
Trudno,chyba zacznę jeść te zieleniny(a nie przepadam). Po prostu mam dość szukania
ciuchów i pomalutku moje ciało mówi "dosyć,zaczynam strajk".1 kwietnia w ramach "żartu "częstochowskie MPK połowie miasta zafundowało spacer do i z pracy i szczerze mówiąc dotarłam do pracy spóżniona ,zmęczona ale dziwnie zadowolona.
Lubię chodzić i po pierwszej zmianie mam zamiar chodzić piechotką te marne 6 przystanków(ale strasznie denerwuje mnie hałas samochodowy).
Buziaczki-Iwoncia
ps Valilinko tak to ja ,już "odchandrzona"
bozena5 - Pią 02 Maj, 2008 18:44
Super temat. Może teraz polubię siebie.
valilina - Sob 03 Maj, 2008 14:53 Temat postu: :) Iwoncia!!! Ciesze się ze sie odchandrzyłas. Ja np. bardzo nie lubie biegać, ale za to uwielbiam spacery... Dziś , poszłam na taki trzygodzinny marsz z psami:) Ja , czuję się świetnie, psy sie wykąpały w jeziorze i teraz grzecznie śpią na tarasie, zuoełnie jakby ich nie było;) A do zieleniny ja się przyzwyczaiłam, teraz mi nawet smakuje. Problem z ciuchami mam ten sam, i postanowiłam się wziąc troche za siebie.
Iwoncia jestes prostokątem, a przymierzalnia nr 4 wg mnie.
Wrzucę dzisiaj bo chyba jeszce nie ma? Prostokata 4?
Iwoncia - Wto 20 Maj, 2008 18:28
Valilinko!
Gdzie ten prostokąt nr 4? Proooszę! Wrzuć!
jadzia103 - Nie 10 Sie, 2008 21:50
ten temat jest super! mogłabyś podać tytuły książek, z których bierzesz odpowiedzi?
szajka - Pon 11 Sie, 2008 10:28
no wlasnie, ja bym chciala prostokat 10
Kasiu hop hop, gdzie sie podziewasz?
|
|
|