To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduszki szydełkowe - Nasze małe radości

alienor - Pon 30 Cze, 2008 18:27

Grażyna wyściskaj córę i razem z tobą , zapewne z calym forum trzymam kciuki za pomyślność w dostaniu się na wymarzone studia cool

Grażyna napisał/a:
Kto jeszcze sie cieszy z sukcesu swojego dziecka?

Ja , ja ......... wprawdzie do matury jeszcze odrobine , ale w ubiegłym roku moja corka zajęła dwukrotnie 3miejsce w Polsce z konkursu z j. angielskiego , w ty,m roku drugie ,
a wogole to nauki pobiera po francusku i duma matczyna jest hmmm............. wesoło mi

jola373 - Pon 30 Cze, 2008 19:25

mala100gosia, gratuluję! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Tylko niech studia nie przeszkodzą Ci w szydełkowaniu i wzbogacaniu albumów na picassie, bo pewnie wiele z nas z nich korzysta! kazanie
Oczywiście żartuję!
Spełnienia wszystkich planów związanych z dalszą edukacją Ci życzę! cool

Grażyna, bjanna, gratuluję Waszym pociechom kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie i cieszę się Waszą radością! hopla hopla hopla

Bernadka - Wto 01 Lip, 2008 07:09

Gratuluję Ci Grażynko cool cool cool a jak tam zmiana pracy u Ciebie ????????
mala100gosia - Wto 01 Lip, 2008 07:14

dziekuje serdecznie Smile i gratuluje innym równiez Smile
LidkaM - Wto 01 Lip, 2008 13:37

Grażyna, bjanna, mala100gosia, alienor GRATULUJĘ!!! I życzę kolejnych sukcesów!!!

Za córkę Grażyny i za Małgosię zaciskam kciuki, żeby udało się dostać na wymarzone studia. cool Dziewczyny - będzie dobrze!!!

Halkuk - Wto 01 Lip, 2008 17:15

Mala100gosia, Alienor, Wam tez gratuluję cool wesoło mi
Madzia - Wto 01 Lip, 2008 17:34

Gratuluję maturzystkom i życzę powodzenia na egzaminach na studia!!!!!!!!! kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Wto 01 Lip, 2008 18:33

gratulacje dla maturzystek, życzę wszystkim dostania się na wymarzone studia radocha
mariola65 - Śro 02 Lip, 2008 09:46

Ja takrze przyłączam do gratulacji i zycze powodzenia na studiach cool cool cool cool
Grażyna - Śro 02 Lip, 2008 10:27

Teraz nie ma egzaminów na studia, jest za to konkurs swiadectw (ja to tak nazywam!) bo kto ma wiecej punktow ten ma wieksze szanse. Moja córka idzie na Turystyke i Rekreację do Łodzi lub Wrocławia, a gdzie ty Małgosiu sie wybierasz?

Gratulacje dla wszystkich maturzystów. kwiatek dla ciebie

mala100gosia - Śro 02 Lip, 2008 11:24

do krakowa na UJ Smile
ksanty - Czw 03 Lip, 2008 11:58

i ja się pochwalę

postanowiłam coś zmienić w moim życiu a nie tylko praca i dom
odrdzewić trochę mózg Smile
wczoraj złożyłam papiery na administrację wymiaru sprawiedliwości... 18 lipca lista przyjętych Smile

Grażyna - Czw 03 Lip, 2008 15:51

Fajnie cool trzymam kciuki, zeby sie udało.
Halkuk - Czw 03 Lip, 2008 18:56

Ja też trzymam kciuki !!! cool cool cool
mariola65 - Pią 04 Lip, 2008 18:05

Super trzymam kciuki cool cool cool cool
małgośka - Sob 05 Lip, 2008 09:07

Grażynko, wspaniały pokaz. Gratuluję!
kwiatek dla ciebie cool radocha
bjanna, mala100gosia, alienor GRATULUJĘ!!! I życzę kolejnych sukcesów!!!
radocha kwiatek dla ciebie
Trzymam kciuki za dostanie się na studia. cool cool
Moje 2,5 letnie maleństwo nie ma jeszcze wielkich sukcesów.
Ale ja również kilka lat temu skończyłam studia na wydziale Zarządzanie i marketing. Ostatnio jakoś mi się nie przydają, bo siedzę w domu, ale mam nadzieję, że sie to zmieni. bye

Antonina - Pią 11 Lip, 2008 12:19

I ja sie pochwalę.
Moja córka dostała się na drugi kierunek studiów. Skończyła drugi rok politologii, a dziś ogłoszono wyniki rekrutacji i dostała się na anglistykę. Cieszę się bardzo, gdyż uważam, że naukl nigdy nie za dużo. Czeka mnie teraz wyjazd do Krakowa, żeby zapisać ją na ten drugi kierunek. Córka z przyszłym zięciem pojecjali na wakcje za granicę, żeby sobie popracować.

mala100gosia - Pią 11 Lip, 2008 13:31

a co do stódiów to ja dostalam sie na UJ na jeden kierunek ale czekam na potwierdzenie drugiego i jescze jednego na AP Smile
Grażyna - Pią 11 Lip, 2008 16:21

Gratuluję! A jaki kierunek wybrałaś?
Halkuk - Sob 12 Lip, 2008 10:46

Antonina, gratulacje ! kwiatek dla ciebie

Mala100gosia, brawo !!! love kwiatek dla ciebie

mala100gosia - Sob 12 Lip, 2008 11:52

skladalam na rózne ale dostałam isę na uj na informacje naukowa i bibliotekoznawstwo i na taki sam kierunek zalapałam isę na Akademie Pedagogiczna Smile jak widac chyba jest to mi pisane w koncu pomoc w szkolnej biblotece nie pójdzie na marne Wink