Pogaduchy - Jaka To Melodia?
jola373 - Śro 28 Paź, 2009 18:53
Małgosiu, gratuluję udziału w programie , pięknie się prezentowałaś , co nawet prowadzący zauważył!
Aurelia - Śro 28 Paź, 2009 19:31
Małgosiu gratulacje!
Trzeba mieć odwagę by móc spokojnie stać i odpowiadać przed kamerą.
Wspomnienia zapewne pozostaną na zawsze.
we_st - Śro 28 Paź, 2009 20:59
buuuu, ja przegapiłam
malgosp - Śro 28 Paź, 2009 22:48
Dziękuję pięknie za wszelkie gratulacje i kciuki Mam nadzieję,że następnym razem lepiej mi pójdzie, bo z tego występu nie jestem zadowolona Z tym spokojnym staniem przed kamerą, wcale nie jest tak. Zawsze wszystko we mnie "chodzi"... a tym razem miałam niemiłą przygodę w drodze na nagranie, więc nerwy były większe niż zwykle... Ale było minęło... Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz dziękuję
Paddington - Czw 29 Paź, 2009 15:01
obejrzałam, w sumie po raz pierwszy od dawna, bo z natury jakoś tak nie ciągnie mnie do oglądania JTM. Trzymałam mocno kciuki, ale rywali miałaś niczego sobie.Ja jestem pewna, że jak tylko zdecydujesz się na następny raz to pójdzie ci znakomicie i wygrasz!
Poza tym to ptrzecież już samo stanie przed kamerą jest godne podziwu bo z tego co słyszałam, tam są wcześniej eliminacje i testy i żeby tam grać to trzeba być dobrym, a nie tak z ulicy.
Pozdrawiam i podziwiam
P.M.
we_st - Czw 29 Paź, 2009 15:18
Dzięki Twojej Gosiu wiadomości obejrzałam powtórkę.
| malgosp napisał/a: | | Mam nadzieję,że następnym razem lepiej mi pójdzie, bo z tego występu nie jestem zadowolona | nie powinnaś być dla siebie taka krytyczna. To Twoi rywale byli bardzo dobrzy. Do tego mieli więcej szczęścia. Byłaś świetna, a tuniczka wypadła rewelacyjna. Może i ta zakolczykowana lala znała więcej tytułów, ale na 100% takiego ciuszka nie potrafi wydziergać
Phoebe - Czw 29 Paź, 2009 15:53
kurcze ja nie ogladlalam zbyt poznow wracam do domu. Ale z pewnoscia wypadlas swietnie!
rennatta - Czw 29 Paź, 2009 21:10
ja o mały włos bym przegapiła ale córka woła z drugiego pokoju MAMO TWOJA KOLEŻANKA OD SZYDEŁKA JEST no i się udało obejrzeć, wyglądałas ślicznie
bean - Czw 29 Paź, 2009 22:53
malgosp, ja również z przyjemnością obejrzałam Cię w telewizorku ślicznie wyglądałaś
Ja za nic nie odważyłabym się wziąć udziału w żadnym teleturnieju, więc Tobie gratuluję z całego serca , no i zazdroszczę poznania Roberta J. osobiście
woalka - Czw 05 Lis, 2009 09:45
A my oglądaliśmy razem z mężem i synkiem.
I bardzo nam się podobało.
A kiedy RJ zagadnął Cię o robótki i własnoręczny strój, to było mi tak miło im słodko, jakby to chodziło o wszystkie robótkujące osoby na świecie ze mną włącznie
Gratuluję wiedzy i odwagi!
|
|
|