To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam Serdecznie !

milamirka - Pon 02 Mar, 2009 23:21

wiesia_33 napisał/a:
milamirka u mnie działa prawidłowo wesoło mi
http://karol-85.fotosik.pl/albumy/596837.html
spróbuj jeszcze raz na tym linku cmoknięcie

na tym zgadza sie wszystko jest oki tylko ten wczesniejszy linkZapraszam serdecznie - http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php?ile=20 i na ten otwieraja sie moje prace

barburka - Wto 03 Mar, 2009 17:09

Karol 85 wesoło mi Piszesz: Zapraszam serdecznie, klokam i oglądam moje zdjęcia na fotosiku ?????
karol_85 - Wto 03 Mar, 2009 19:25
Temat postu: .
Tam nastapila pomylka Sad i nie moge tego bledu zlikwidowac, ale w moim podpisie wyswietlaja sie prawidlowe adresy.
gosias - Wto 03 Mar, 2009 21:45

Fotosik czasami wariuje Wink wczoraj tez tak miałam, ale dziś jest ok Smile (przed chwilką wchodziłam do albumików Karola) Smile
karol_85 - Pią 06 Mar, 2009 18:39

Witaj gosias !
Dziekuje serdecznie za mile komentarze i mpotywacje do pracy Smile
Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys, jak dogonie czas Wink uda mi sie to wszystko zrobic Smile

gosias - Pią 06 Mar, 2009 21:52

karol_85, Smile napisałam post przy innym Twoim temacie, że naprawdę spod Twoich łapek wychodzą fajne rzeczy Smile A jak jeszcze dokończysz te zaczęte prace, to będzie super!!! Smile
karol_85 - Pią 06 Mar, 2009 22:23

Tak czytalem, dziekuje cmoknięcie
Troche smiesznie, bo na 2 roznych tematach piszemy o moich pracach ;D
Ja bardzo lubie takie prace reczne, ale zadzialam jak bede na emeryturze Very Happy
Bo na przyklad teraz probuje dojsc do ladu z ta kamizelka i po prostu czasu nie mam, to takie okropne... nawet ostatnio nie wchodzilem na forum Maranty, bo nie mialem czasu, a tu tyle milych komentarzy Smile

gosias - Pią 06 Mar, 2009 22:24

karol_85, coś za coś Wink albo robótki, albo pisanie postów na Forum Wink coś o tym wiem Smile
karol_85 - Pią 06 Mar, 2009 22:27

Ah, po pewnym czasie wciaga, ale to nie tylko forum, wogole caly dzien od poniedzialku do piatku, wszystko trzeba zrobic i jeszcze zakupy, a tu posprzatac, a tu cos... najwiecej pracy po pracy wymaga dom Wink ale coz taka koelj rzeczy.
Uciekam do robotkowania Wink

Halkuk - Sob 07 Mar, 2009 16:10

Witaj Karolku wśród nas kwiatek dla ciebie
Świetnie sobie radzisz brawo

karol_85 - Sob 07 Mar, 2009 17:07

Dziekuje Halkuk cmoknięcie
Na razie sa poczatki, ale Wszyscy wierza, ze ich dogonie w tworzeniu Smile

grzewa - Nie 05 Kwi, 2009 15:55

Witaj. bye
Ainer - Nie 05 Kwi, 2009 19:26

Witaj Karolu bye bye