Pogaduchy - Wasze Nicki
Halkuk - Śro 05 Lip, 2006 06:59
Mój nick to skrót od imienia i nazwiska - HAL od Halina KUK od nazwiska .
Wymyśliła to "poczta wp" bo nijak nie mogłam założyć konta W końcu skorzystałam z ich propozycji i tak zostało , ponieważ jest to niepowtarzalne - nie mam już problemów z logowaniem się gdziekolwiek .
meka007 - Śro 05 Lip, 2006 20:21
Ja jak byłam mała nie mogłam wymówić swojego imienia Marzenka ,tylko mówiłam Meka.
Mój tata i mąż mówią tak na mnie do dzisiaj. A 007 to dlatego, że mój mąż dla żartu użył tego numeru(James Bond) w swoim nicku, a ja stwierdziłam czemu nie.
alja - Czw 20 Lip, 2006 13:06
Moj nick,to arabskie imie Alja.Niektore arabskie imiona bardzo ladnie brzmia np.Lejla czy Fejruz..
mordka - Wto 05 Wrz, 2006 21:57
A moj nick mordka to juz od dawna, taki sobie wymyslilam czatując kiedyś na Irc'u a potem na Icq i dzieki niemu poznalam swojego męża no i została mordka
ola1996 - Sob 07 Paź, 2006 17:47
Mój nick to moje imię - ola i rok urodzenia 1996. Mój brat to kiedyś wymyślił, chyba jak mi kiedyś pomagał założyć pocztę i mam teraz taki nick chyba wszędzie
proboha - Pon 09 Paź, 2006 17:58
A moj nick jest pochodzenia czeskiego. W liceum przez trzy lata sie uczyla tego jezyka. Oznacza on "olaboga". A ze mam na imie Ola i nazwisko zaczynającwe się na bog, to najpierw zostala, olaboga, a pozniej, jak sie dowiedzielismy od nauczycielki czeskego,proboha. Teraz nie mam przynajmnej problemow z logowaniem sie, bo to dosc niepowtarzalny nick.
skrzacik - Wto 10 Paź, 2006 14:19
moj nick wymyslil maz jak jeszcze nim nie byl. zakochana jestem w ksiazce 'znaczy kapitan' (nie tylko w tej jednej oczywiscie) i tam duzego, wysokiego marynarza ochrzczono odwrotnie do wzorstu, a ze mnie natura obdarzyla 177cm wzrostu i nie oszczedzala w obwodach tak wiec zasada zostala zachowana
skrzacik
sylwia12 - Czw 12 Paź, 2006 18:03
Mój nick pochodzi od mojego imienia Sylwia a 12 tak poprostu wpisałam
monika80 - Sob 11 Lis, 2006 01:35
Ja chciałam z angielskiego irlandia powinno byc ireland jest irleand próbowałam zmienić na poprawne ale co tam o szczegóły niech będzie orginalnie
A to dlatego że ten kraj mnie urzeka
Trusia - Sob 11 Lis, 2006 13:44
A ja jestem w zasadzie Truscaveczką, ale że nie wszędzie można używać takiego długiego nicka, skróciłam się do Trusi. Ale to kompletnie do mnie nie pasuje, bo nie umiem siedzieć jak trusia, tylko mnie zawsze język świerzbi, żeby z czymś wyskoczyć.
Truskaweczka - Śro 24 Cze, 2009 22:32
O kurcze, a to dopiero, całe pole truskawek! Witam serdecznie "imienniczkę"
Mój nick wymyślił mi mąż;> Używam go na większości for, oraz na blogu decoupage'owym.
żabka - Czw 25 Cze, 2009 08:13
Takie przezwisko dostałam w podstawówce i tak zostało - wszędzie gdzie się da jestem żabką - na radiu w którym prowadze audycje też
gosias - Czw 25 Cze, 2009 08:30
Mój nick nie jest oryginalny - imię i pierwsza litera nazwiska pisany małą literą. W kilku miejscach loguję się podobnie, więc i u Maranciaków tak zostało
LucynaM - Czw 25 Cze, 2009 10:04
mój nick to imię i pierwsza litera nazwiska.
Co ciekawe - i panieńskie nazwisko i "po mężu" są na M więc nawet po ślubie mi nick pasuje
aploch - Czw 25 Cze, 2009 11:08
A ja to zasadzie nie wiem dlaczego zalogowałam się jako AniaP. Bo wszędzie (blogi, multiply, forumy i inne formy kontaktu) jestem znana jako aploch.
Czyli imię Ania i nazwisko: Ploch
Czy da się zmienić nic bez konieczności ponownej rejestracji? Bo ja chyba tak rzadko tu bywam z powodu ... braku poczucia 'siebie'
Paillette - Czw 25 Cze, 2009 11:19
Parę ładnych lat temu miałam założyć sobie pocztę. Szukałam w myślach nicka.... i nic. A że komp stał wśród regałów z książkami wpadł mi w oko słownik francuski.
Pamiętacie podróże Bolka i Lolka palcem po globusie? Zrobiłam dokładnie tak samo ze słownikiem. Trafiłam na PAILLETTE, a tłumaczenia tego słowa mnie zachwyciły - perełka, błyskotka, drobinka złota....
to tyle... pozdrawiam
maranta - Czw 25 Cze, 2009 11:52
| AniaP napisał/a: | | Czy da się zmienić nic bez konieczności ponownej rejestracji? |
Ja to mogę zrobić, tylko pamiętaj przy logowaniu o zmianie
Zmienić na aploch?
Jasieńka - Czw 25 Cze, 2009 13:33
Maranto bardzo bym była zainteresowana zmianą mojego nicku bo szydełko to za bardzo nie pasuje jakbyś mogła go zamienić daję ci abyś ty mi wybrała nick zgadzasz się
aploch - Czw 25 Cze, 2009 13:42
| maranta napisał/a: | | AniaP napisał/a: | | Czy da się zmienić nic bez konieczności ponownej rejestracji? |
Ja to mogę zrobić, tylko pamiętaj przy logowaniu o zmianie
Zmienić na aploch? |
O tak !!! Tak !!!! Bardzo proszę !!!
Dziękować, dziękować!!!! I oczywiście pamiętać bedę o zmianie nica .... Ale sie cieszę
I proszę od razu usuń tego nowego Członka co chciał się na aploch zarejestrować, bo to ja ...
maranta - Czw 25 Cze, 2009 15:27
| AniaP napisał/a: | | I proszę od razu usuń tego nowego Członka co chciał się na aploch zarejestrować, bo to ja ... |
Zrobione
| szydełko napisał/a: | | Maranto bardzo bym była zainteresowana zmianą mojego nicku bo szydełko to za bardzo nie pasuje jakbyś mogła go zamienić daję ci abyś ty mi wybrała nick zgadzasz się |
Wolę , żebyś sama coś wybrała, coś co łatwo zapamiętasz, żeby nie było potem problemów
Jak się zdecydujesz, to daj znać.
Jasieńka - Czw 25 Cze, 2009 16:23
Dzięki Maranto może być Jasieńka jak nie ma problemu
maranta - Czw 25 Cze, 2009 17:42
| szydełko napisał/a: | | Dzięki Maranto może być Jasieńka jak nie ma problemu |
Zrobione
Jasieńka - Czw 25 Cze, 2009 19:39
bardzo ci dziękuję
Phoebe - Pią 26 Cze, 2009 10:15
Zaintrygowalo mnie to imie....do tego stopnia ze wzielam je sobie na nick
aploch - Pią 26 Cze, 2009 11:34
Maranto, dziękuję Ci!!! Teraz już czuję się SOBĄ
|
|
|