To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - Ale numer...

alienor - Pon 16 Lis, 2009 16:34

Ja to bym dywersje zrobiła i na tym , ze forum i na każdym innym podała info ,ze wzory i schematy Klary są darmowe , jeżeli nie da sie tego inaczej zalatwic , ale oszustom zarobić nie dałabym .
Klaro strona piekna .Naprawdę zdolnego masz grafika.Będę klikaczem na pól etatu , bo nie codziennie mam dostep .

Phoebe - Wto 17 Lis, 2009 06:30

ja tez klikam, moze nie codziennie, ale staram sie nie zapominac bye
dom_Klary - Wto 17 Lis, 2009 07:59

Dziewczyny, ja zapłaciłam za serwer na rok, nie ma więc problemu z mijaj strony żadnego, ale... ja umiem tylko pisać. Mam takiego dzieciaka, który mi w tym wszystkim pomaga, nie chce pieniążków, żal mi go, jest tak zaangażowany, administruje mi to wszystko, jest naprawdę super. I to dla niego... cieszy się, że mamy tyle wejść (dziennie 1500 osób), zbiera pieniążki na aparat fotograficzny... (ja już mu kupiłam, dostanie od Mikołaja). Warto w takigo dzieciaka zainwestować, jest biedny, ale... no, wiecie...
buziaki

nula - Wto 17 Lis, 2009 15:10

choinka, Klara - ja ostatnio bardzo skora do płaczu jestem - i znowu mi się zebrało jak przeczytałam Twojego posta !!!
Teraz to chyba będę klikać dwa razy dziennie !!!
A swoją drogą - to dobra z Ciebie dusza cmoknięcie

dom_Klary - Pią 20 Lis, 2009 16:58

Dziewczynki, w googla już możecie nie klikać, ..., mamy kogoś "dobrego" w naszym towarzystwie... Dla tej osoby informacja WE MNIE TO NIE WALNĘŁO (szkoda???????????). Zawsze wiedziałam, ze dobro powraca, ale jestem pewna, że zło również. Dzieciak i tak zarobi, wymyślę coś, ja nie od parady noszę głowę.
Ale... przykre jest to , że jeśli ktoś wali, to niech patrzy w kogo. Dzieciak nie odda, ale ...
Strona i tak będzie, wejść na nią również mnóstwo i donosić można... Przecież ktoś musi być "dobrym"... .
Pozdrawiam, zebalek

Phoebe - Pią 20 Lis, 2009 17:04

dom_Klary, uklon Dobra Duszyczka z Ciebie! Dzieciakom nalezy pomagac (tylko nie kazdy ma mozliwosc i checi) wiec tym bardziej brawo dla Ciebie.
Jestem bez kompa do...az mi nowego przywioza. Teraz klikam z pracy.
cmoknięcie

nula - Pią 20 Lis, 2009 17:32

dom_Klary, co jest grane ????? wściekły
możesz napisać coś więcej ?
(chciałam poklikać i nie ma w co !!!! hmm )

Mao - Pią 20 Lis, 2009 17:39

Ja też chciałam kliknąć jak co dzień i nic nie wiem podejrzewam jakąś złośliwość ludzką wściekły
Grażyna - Pią 20 Lis, 2009 17:45

Żadnych banerów nie ma na blogu. Ja juz nic nie rozumiem hmm Ktoś sie dobrał do strony naszej Klarci?
szajka - Pią 20 Lis, 2009 18:55

ja nei wiem co ludzi boli że ktoś jest dobry.... i co ludziom daje bycie złośliwym i wrednym..... wściekły
a ja akurat klikałam w reklamy, a to dlatego że mnie (poza chęcią pomocy Klarze) naprawde zainteresowały....

moslamawe - Pią 20 Lis, 2009 21:21

nula napisał/a:
dom_Klary, co jest grane ????? wściekły
możesz napisać coś więcej ?
(chciałam poklikać i nie ma w co !!!! hmm )

no ja tez chce kliknąć i nie mam w co gały

Phoebe - Sob 21 Lis, 2009 19:53

Wlasnie, reklam nie ma... Mao, chyba masz racje - to ludzka zlosliwosc! Przykro, ze takie rzeczy spotykaja dobrych ludzi Sad
dom_Klary - Pon 23 Lis, 2009 07:14

Dziewczynki, dam sobie radę... , reklamy będą, nie ma sprawy, ale ten kto to zrobił, niech uważa... , to nie jest trudne...
w necie jest zasada, nie rób drugiemu, co tobie niemiłe co by tu... , a nigdy nie wiemy, z kim mamy do czynienia...
Całuski, jestem teraz we Francji, ale zaraz wracam zebalek , A na stronę zapraszam sztrikuję