Nasze prace - karteczki i pudełka danfi
danfi - Pon 11 Kwi, 2011 15:18
Jo.sta - dziękuję za uznanie. Cieszę się, że podobają Ci się moje karteczki. Niestety nie mam pomocników. Jeżeli chodzi o przycinanie, to muszę Cię rozczarować: przycinam ręcznie za pomocą noża do tapet i linijki plastikowej. A tnę na podkładkach z bloku (ostatnie strony bloku) lub gazecie. Dzisiaj jednak zainwestowałam i kupiłam... metalową linijkę. A co do wykonania, to uważam, że moja praca świadczy o mnie. Jeżeli już coś firmuję swoim nazwiskiem, to musi to być na odpowiednim poziomie. A jeżeli chodzi o ostatnie pudełka, to dziadkowie byli zachwyceni prezentem.
joana - Pon 11 Kwi, 2011 15:30
Do tej pory z czymś takim sie nie spotkałam.
Przepiekne i pomyslowe. Jestem pełna uznania.
danfi - Śro 13 Kwi, 2011 20:35
joana - cieszę się moje prace Ci się spodobały
A to moje ostatnie wielkanocne pudełka:
elza74 - Śro 13 Kwi, 2011 21:33
jestem pełna podziwu i uznania za prześliczne Twoje dzieła
danfi - Pią 15 Kwi, 2011 21:17
elza74 - dziękuję za miłe słowa
Cieszę się, że tyle osób odwiedza ten wątek
A to moje pudełka i kartki, które ostatnio zrobiłam:
beacia-24 - Sob 16 Kwi, 2011 09:26
danfi, karteczki i pudełeczka są po prostu powalające. Brak mi słów by wyrazić swój podziw. Każda jedna pracka ładna i starannie wykonana.
kaczucha - Sob 16 Kwi, 2011 12:39
Kolejne cudowne prace obejrzałam u Ciebie DANFI.Zrobiłam kiedyś jedno pudełko .. wybuchające", ale nie pomyślałam ,że można też zrobić na święta .Są SUPER,jak wszystko co robisz.Nie mam ostatnio zbyt dużo czasu na zaglądanie na forum ,ale do Ciebie musiałam zajrzeć ,bo robisz śliczności i zawsze mnie czymś zachwycisz.Jestem pełna uznania i podziwu Pozdrawiam serdecznie
danfi - Sob 16 Kwi, 2011 13:07
beacia-24, kaczucha - dziewczyny Wasze słowa to miód na moje serce - dziekuję za uznanie
kaczucha - cieszę się, że mam taka "fankę"
danfi - Nie 17 Kwi, 2011 14:47
Przedstawiam moje ostatnie pudełko "wybuchające", które zrobiłam dla znajomego księdza z okazji jego urodzin. Zamiast kartki zrobiłam "różany klomb".
kaczucha - Nie 17 Kwi, 2011 15:48
Nie wiem czy wypada...,ale określiłabym to jednym słowem-boskie.Szczególnie kwiatowy klomb.Pozdrawiam.
iwona150 - Nie 17 Kwi, 2011 18:26
danfi, cudne są te Twoje karteczki
danfi - Śro 20 Kwi, 2011 16:32
kaczucha, iwona150 - dziękuję Wam za sympatyczne komentarze
gosias - Czw 21 Kwi, 2011 16:55
danfi,
danfi - Czw 21 Kwi, 2011 23:50
Wszystkim odwiedzającym ten wątek życzę, by tegoroczne Święta były pełne nadziei i wiary, radosnych spotkań przy wielkanocnym stole oraz smacznego święconego jajka.
Madzia - Pią 22 Kwi, 2011 17:52
Pudełko wybuchające to rewelacyjny pomysł, a przy tym jaki piękny!
Jo.sta - Wto 26 Kwi, 2011 18:09
danfi, przecudne pudełeczka! Wszystkie!
maranta - Śro 27 Kwi, 2011 09:28
Danfi rewelacyjne prace, te karteczki, wybuchające pudełka... jestem oczarowana
danfi - Śro 27 Kwi, 2011 20:36
Madzia, Jo.sta, maranta - bardzo cieszę się, że moje pudełka Wam się spodobały .
Przez Święta odpoczywałam, tak jak lubię najbardziej, czyli ... tworzyłam. Oto efekty:
- to zaproszenie na ślub córki mojego znajomego. Osoba, która go trzyma bardzo lubi moje prace i dlatego zaproszenie jest "specjalne"
 - to "opakowanie" do zaproszenia.
Zafascynowało mnie też pergamano. To moje pierwsze próby. Muszę jeszcze opanować przyklejanie kalki do kartki. Może ktoś mi coś poradzi?
- wkleiłam 2 zdjęcia, bo chciałam by było widać "odstające" skrzydełka motyla
agnes-1970 - Śro 27 Kwi, 2011 23:51
Danfi, "znam Cię z matematycznego"
Zobacz sobie może Ci się przyda i nie tylko Tobie
http://www.mangelsdesigns.com/
agnes-1970 - Śro 27 Kwi, 2011 23:52
Podziwiam, i
danfi - Czw 28 Kwi, 2011 07:45
agnes-1970 - wielkie dzięki za miłe słowa i link (rzeczywiście wspaniałe źródło inspiracji - będę miała z czego korzystać)
alszka - Czw 28 Kwi, 2011 10:00
Trochę mnie na forum nie było, a tu proszę - przepiękna nowa galeria
Po prostu piękne rzeczy! Siedzę i podziwiam
A teraz jeszcze chylę czoła przed Twoimi kartkami pergamano! Cudności
A tak swoją drogą odnośnie motylka - gdzie kupujesz te motylki, kwiatki i inne ozdoby z papieru?
danfi - Czw 28 Kwi, 2011 11:11
alszka - miło mi, że moje prace zyskały Twoją przychylność.
A propos motyli. Najczęściej kupuję je tutaj: http://allegro.pl/listing...076&order=t&p=1 - to link do wszystkich produktów sprzedającego - przejrzyj
beacia-24 - Czw 28 Kwi, 2011 11:55
danfi, padłam dosłownie jak przeczytałam, że to są Twoje pierwsze próby. z pergamono. NIE WIERZĘ własnym oczom. Po prostu spadłam z krzesła jak zobaczyłam te cuda. Nawet nie chcę myśleć co będzie jak już dojdziesz do wprawy. Jestem w wielkim szoku. Brak mi słów.
danfi - Czw 28 Kwi, 2011 13:15
beacia-24 - nie żartuj sobie ze mnie. Mam nadzieję, że z czasem dojdę do wprawy, tym bardziej, że czekam na dostawę narzędzi. Wczoraj dotarła do mnie siateczka i kalka (przedstawione prace zrobiłam na kalce o gramaturze 90)
|
|
|