To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - Z pewną dozą nieśmiałości :)

AdamJanW - Czw 19 Sty, 2012 20:25

Witam,
kociamamo postaram się teraz wklejać zdjęcia pojedynczo Laughing
Z cyklu żabcia:

oraz druga, w zasadzie to nie kartka ale obrazek na kartce A4:

Dziękuję, za wszystkie komentarze uklon uklon uklon Miło Was posłuchać Smile
Pozdrawiam Adam

marciulaTOja - Czw 19 Sty, 2012 20:36

Ta pierwsza żabka nie wyświetla się, widzę tylko te w formacie A4
AdamJanW, śliczne te żabki, wyglądają troszkę jak 3D brawo brawo

wernatka - Czw 19 Sty, 2012 22:01

Kartka 3D bardzo ładna, a obrazek rewelacyjny. Dobrze, że wkleiłeś zdjecia w większym rozmiarze, dzięki temu widać jak dokładnie i równiutko wyszywasz cool cool brawo brawo brawo
danfi - Czw 19 Sty, 2012 22:06

Piękne karteczki brawo Podziwiam staranność wykonania cool
onka15 - Czw 19 Sty, 2012 22:15

Śliczne karteczki brawo brawo brawo
lamika88 - Czw 19 Sty, 2012 23:23

Fantastyczne żabki cool cool cool
Szachrajka - Pią 20 Sty, 2012 08:56

Jako miłosniczka zieleni też popełniłam kartkę żabkowa(niestety techniką mniej widowiskową).
Twoje żabcie są fantastyczne cool

żabka - Pią 20 Sty, 2012 11:29

Świetne kartki, a żabkami to mnie urzekłeś brawo brawo brawo wesoło mi
Violetta21 - Pią 20 Sty, 2012 13:02

śliczne śą te karteczki w żabki cool brawo
Elunia - Pią 20 Sty, 2012 19:26

boję się żab-a tą bym przytuliła brawo brawo brawo
elci_a - Sob 21 Sty, 2012 23:41

AdamJanW, rewelacyjnie przedstawione te żaby.

Jak powiększam tą pierwszą pracę, czuję jakby ta żabka miała zaraz do mnie z monitora wyskoczyć

A jest taka sympatyczna

Wielkie brawo za te kartki

AdamJanW - Nie 22 Sty, 2012 12:51

Witam,
uklon uklon uklon Dziękuję bardzo za te wszystkie pozytywne opinie. Tym razem pochwalę się jeszcze pracą z początków mojej przygody z haftem matematycznym. Przeróbka Wilsona z krzyżykowego na matematyczny.

Miało ich być więcej, ale niestety zabrakło czasu, a potem już i chęci. Cały czas patrząc, zwłaszcza na prace wernatki mam nadzieję, że się w końcu zmobilizuję i znajdę trochę czasu na stare projekty.
Pozdrawiam Adam

danfi - Nie 22 Sty, 2012 14:24

Bardzo mi się podoba Twoje praca cool , tym bardziej że sama "popełniłam" kilka przeróbek Ty Wilsona, i wbrew pozorom ich wykonanie wcale nie jest takie proste
kasia123 - Nie 22 Sty, 2012 15:10

Bardzo śliczne prace. brawo brawo brawo
wernatka - Nie 22 Sty, 2012 15:25

Piękna praca cool brawo brawo mobilizuj się i pokazuj następne Very Happy
marciulaTOja - Nie 22 Sty, 2012 17:20

Zgadzam się z dziewczynami, praca jest piękna cool pięknie wyhaftowane brawo dziurek nie widać cool jak tak nie umiem, na moich kartkach zawsze widać dziurki Wink
Szachrajka - Pon 23 Sty, 2012 22:49

Facet z tym szyciem jestes odjechany wesoło mi no swietne karteczki brawo
AdamJanW - Pią 03 Lut, 2012 18:49

Witam,
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie dziękuję za ciepłe słowa. U mnie ostatnio zrobiło się spokojniej z robótkami. Dzięki wernatce wziąłem się za stare prace i powoli (oj strasznie powoli Very Happy ) wykańczam je (i siebie przy okazji Very Happy) Ale przynajmniej Wy nie zasypiacie gruszek w popiele i można podpatrzeć wiele ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam Adam
Ps.
Szachrajko dzięki za uznanie, niestety moja żonka uważa podobnie i muszę wykonywać w domu wszystkie prace wymagające igły i nitki Very Happy Very Happy Very Happy
Pozdrawiam Adam

beacia-24 - Śro 08 Lut, 2012 09:22

Witam na forum kolejnego już mężczyznę. Mam nadzieję, że szybko nas nie opuścisz, gdyż Twoje prace przyciągają oko.
Odnosząc się do Twojej wypowiedzi dotyczącej kopiowania muszę stwierdzić, że każdy z nas jest takim kopistą, który czasem bardziej lub mniej odtwarza oryginał.
Ja nie mam nic przeciwko oglądaniu takich cudów Smile
Czekam niecierpliwie na kolejne nowości. cool cool cool

AdamJanW - Wto 14 Lut, 2012 21:19

Witam,
opuścić to raczej nie opuszczę, ale przerwę będę miał na pewno. Jak tylko przyjdzie wiosna startuję do ogrodu i garażu, a dzierganie zostaje wtedy tylko od święta Very Happy Dlatego staram się zimą robić zapasy na cały rok Very Happy Very Happy Very Happy Ale do wiosny jeszcze trochę, więc póki co mogę się pochwalić kolejnymi karteczkami:

zrobione na zamówienie moich pociech,
a to przygotowałem dla swojej Walentynki, jeszcze w stanie surowym Very Happy Very Happy Very Happy

Pozdrawiam Adam

danfi - Wto 14 Lut, 2012 21:52

Świetne karteczki cool Duże brawa za krzyżykowe serducho brawo Już sobie wyobrażam minę Twojej Walentynki - na pewno będzie zachwycona
wernatka - Wto 14 Lut, 2012 22:52

Prześliczne walentynki brawo brawo brawo serducho krzyżykowe fantastyczne cool wspaniałe kolorki, postarałeś się dla Swojej Walentynki Very Happy
elci_a - Wto 14 Lut, 2012 23:59

No szok, świetne te serchucha. Wszystkie.
indi - Śro 15 Lut, 2012 10:07

Podziwiam, śliczności tworzysz brawo brawo i pewnie wszystkie zazdrościmy Twojej Valentynce prezenciku idę na imprezę
marciulaTOja - Śro 15 Lut, 2012 10:21

AdamJanW, oj na pewno wszystkie walentynki będą szczęśliwe z takich prezentów brawo piękne prace brawo