Nasze prace - Z pewną dozą nieśmiałości :)
AdamJanW - Czw 19 Sty, 2012 20:25
Witam,
kociamamo postaram się teraz wklejać zdjęcia pojedynczo
Z cyklu żabcia:
oraz druga, w zasadzie to nie kartka ale obrazek na kartce A4:
Dziękuję, za wszystkie komentarze Miło Was posłuchać
Pozdrawiam Adam
marciulaTOja - Czw 19 Sty, 2012 20:36
Ta pierwsza żabka nie wyświetla się, widzę tylko te w formacie A4
AdamJanW, śliczne te żabki, wyglądają troszkę jak 3D
wernatka - Czw 19 Sty, 2012 22:01
Kartka 3D bardzo ładna, a obrazek rewelacyjny. Dobrze, że wkleiłeś zdjecia w większym rozmiarze, dzięki temu widać jak dokładnie i równiutko wyszywasz
danfi - Czw 19 Sty, 2012 22:06
Piękne karteczki Podziwiam staranność wykonania
onka15 - Czw 19 Sty, 2012 22:15
Śliczne karteczki
lamika88 - Czw 19 Sty, 2012 23:23
Fantastyczne żabki
Szachrajka - Pią 20 Sty, 2012 08:56
Jako miłosniczka zieleni też popełniłam kartkę żabkowa(niestety techniką mniej widowiskową).
Twoje żabcie są fantastyczne
żabka - Pią 20 Sty, 2012 11:29
Świetne kartki, a żabkami to mnie urzekłeś
Violetta21 - Pią 20 Sty, 2012 13:02
śliczne śą te karteczki w żabki
Elunia - Pią 20 Sty, 2012 19:26
boję się żab-a tą bym przytuliła
elci_a - Sob 21 Sty, 2012 23:41
AdamJanW, rewelacyjnie przedstawione te żaby.
Jak powiększam tą pierwszą pracę, czuję jakby ta żabka miała zaraz do mnie z monitora wyskoczyć
A jest taka sympatyczna
Wielkie za te kartki
AdamJanW - Nie 22 Sty, 2012 12:51
Witam,
Dziękuję bardzo za te wszystkie pozytywne opinie. Tym razem pochwalę się jeszcze pracą z początków mojej przygody z haftem matematycznym. Przeróbka Wilsona z krzyżykowego na matematyczny.
Miało ich być więcej, ale niestety zabrakło czasu, a potem już i chęci. Cały czas patrząc, zwłaszcza na prace wernatki mam nadzieję, że się w końcu zmobilizuję i znajdę trochę czasu na stare projekty.
Pozdrawiam Adam
danfi - Nie 22 Sty, 2012 14:24
Bardzo mi się podoba Twoje praca , tym bardziej że sama "popełniłam" kilka przeróbek Ty Wilsona, i wbrew pozorom ich wykonanie wcale nie jest takie proste
kasia123 - Nie 22 Sty, 2012 15:10
Bardzo śliczne prace.
wernatka - Nie 22 Sty, 2012 15:25
Piękna praca mobilizuj się i pokazuj następne
marciulaTOja - Nie 22 Sty, 2012 17:20
Zgadzam się z dziewczynami, praca jest piękna pięknie wyhaftowane dziurek nie widać jak tak nie umiem, na moich kartkach zawsze widać dziurki
Szachrajka - Pon 23 Sty, 2012 22:49
Facet z tym szyciem jestes odjechany no swietne karteczki
AdamJanW - Pią 03 Lut, 2012 18:49
Witam,
dziękuję za ciepłe słowa. U mnie ostatnio zrobiło się spokojniej z robótkami. Dzięki wernatce wziąłem się za stare prace i powoli (oj strasznie powoli ) wykańczam je (i siebie przy okazji ) Ale przynajmniej Wy nie zasypiacie gruszek w popiele i można podpatrzeć wiele ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam Adam
Ps.
Szachrajko dzięki za uznanie, niestety moja żonka uważa podobnie i muszę wykonywać w domu wszystkie prace wymagające igły i nitki
Pozdrawiam Adam
beacia-24 - Śro 08 Lut, 2012 09:22
Witam na forum kolejnego już mężczyznę. Mam nadzieję, że szybko nas nie opuścisz, gdyż Twoje prace przyciągają oko.
Odnosząc się do Twojej wypowiedzi dotyczącej kopiowania muszę stwierdzić, że każdy z nas jest takim kopistą, który czasem bardziej lub mniej odtwarza oryginał.
Ja nie mam nic przeciwko oglądaniu takich cudów
Czekam niecierpliwie na kolejne nowości.
AdamJanW - Wto 14 Lut, 2012 21:19
Witam,
opuścić to raczej nie opuszczę, ale przerwę będę miał na pewno. Jak tylko przyjdzie wiosna startuję do ogrodu i garażu, a dzierganie zostaje wtedy tylko od święta Dlatego staram się zimą robić zapasy na cały rok Ale do wiosny jeszcze trochę, więc póki co mogę się pochwalić kolejnymi karteczkami:
zrobione na zamówienie moich pociech,
a to przygotowałem dla swojej Walentynki, jeszcze w stanie surowym
Pozdrawiam Adam
danfi - Wto 14 Lut, 2012 21:52
Świetne karteczki Duże brawa za krzyżykowe serducho Już sobie wyobrażam minę Twojej Walentynki - na pewno będzie zachwycona
wernatka - Wto 14 Lut, 2012 22:52
Prześliczne walentynki serducho krzyżykowe fantastyczne wspaniałe kolorki, postarałeś się dla Swojej Walentynki
elci_a - Wto 14 Lut, 2012 23:59
No szok, świetne te serchucha. Wszystkie.
indi - Śro 15 Lut, 2012 10:07
Podziwiam, śliczności tworzysz i pewnie wszystkie zazdrościmy Twojej Valentynce prezenciku
marciulaTOja - Śro 15 Lut, 2012 10:21
AdamJanW, oj na pewno wszystkie walentynki będą szczęśliwe z takich prezentów piękne prace
|
|
|