To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

mordka - Wto 05 Gru, 2006 09:08

brawo
Anusiaczek - Wto 05 Gru, 2006 09:44

Halkuk piękne sweterki! brawo

Własnie obejrzałam Twoja stronę. Masz wspaniałą kolekcję przepięknych prac brawo Widziałam większośc tych prac wcześniej, ale zgromadzone w jednym miejscu, zdjęcie obok zdjęcia wrażenie zrobiły na mnie ogromne uklon Wielkie brawa brawo

maranta - Wto 05 Gru, 2006 10:09

Halkuk, ja tu zaglądam a tu wysyp nowych i pięknych prac, wszystko śliczne brawo brawo brawo
LadyKingfisherg - Wto 05 Gru, 2006 10:32

piekne bluzeczki,torebunia i ozdobki na choinke,super pomysly,ale koniecznie bluzeczki na modelce pragnelabym zobaczyc wesoło mi
cool brawo cool brawo cool brawo

Halkuk - Wto 05 Gru, 2006 16:35

Magdalena, Fatum, Alienor, Violetta21, Anusiaczek, Mordka, Maranta, LadyKingfisherg, bardzo Wam dziękuję kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Anusiaczek napisał/a:

Własnie obejrzałam Twoja stronę. Masz wspaniałą kolekcję przepięknych prac brawo Widziałam większośc tych prac wcześniej, ale zgromadzone w jednym miejscu, zdjęcie obok zdjęcia wrażenie zrobiły na mnie ogromne uklon Wielkie brawa brawo

Anusiaczek dziękuję w imieniu syna bo stronka to jego zasługa uklon On jest już duuuuużo wyższy ode mnie a teraz urośnie jeszcze bardziej hahahihi

Lady dla Ciebie zdjęcie z modelkami

LadyKingfisherg - Wto 05 Gru, 2006 17:09

Halkuk napisał/a:

Lady dla Ciebie zdjęcie z modelkami
[url=http://images1.fotos...5cm.jpg]Obrazek[/URL]

no teraz to juz pieje z zachwytu,alez piekne dziewczyny,to twoje corcie? jak prawdziwe modelki,a bluzeczki jak marzenie cool brawo

Jarka - Wto 05 Gru, 2006 17:38

Bluzeczki są przepiękne. Torebka też jest super cool cool cool
Madzia - Wto 05 Gru, 2006 17:56

Brawo, brawo Halkuk!!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo
Torebka jest naprawdę świetna, bardzo mi się podoba, śliczne ozdóbki na choinkę no i sweterki, piękne, ach dostać taki prezent!!!!!!!! brawo brawo brawo

Grochu - Śro 06 Gru, 2006 08:28

O, piękne rzeczy widzę, brawo
pika15 - Śro 06 Gru, 2006 09:50

Halkuk, śliczne sweterki , a urocze modelki wyglądają rewelacyjnie. brawo brawo cool brawo brawo
elka65 - Śro 06 Gru, 2006 10:32

Halkuk , cool Ty nie robisz tylko tworzysz piękne rzeczy,widać dużą wyobraźnię i pomysłowość.
radocha po prostu mistrzostwo.. słów mi brak i w milczeniu chylę czoła uklon

magnolia - Śro 06 Gru, 2006 10:44

Halkuk sweterki super sliczne i ozdubki tez cudne napewno bedziesz miala sliczna choinke hopla cool cool cool brawo brawo brawo love cmoknięcie bye
sylwia12 - Śro 06 Gru, 2006 10:51

Modelki świetnie wyglądają w sweterkach. cool
brawo brawo cmoknięcie brawo brawo

asia12 - Śro 06 Gru, 2006 13:10

super te sweterki cool cool
barbara 1 - Śro 06 Gru, 2006 15:12

Halinka ślicznie wyszły Ci sweterki brawo
Halkuk - Śro 06 Gru, 2006 19:40

Jarka, Madzia, Grochu, Pika15, Elka65, Magnolia, Sylwia12, Asia12, Barbara 1, bardzo Wam dziękuję kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Lady w czarnym sweterku jest moja chrzesnica a w bialym 18-letnia solenizantka , siostrzenice mojego meza wesoło mi

Anusiaczek - Śro 06 Gru, 2006 19:45

Ale fajne dziewczyny w tych sweterkach! No super bluzeczki się na modelkach prezentują cool
Elżbieta P. - Śro 06 Gru, 2006 21:07

Halinka uklon brawo super rzeczy, wszystko bardzo ładne cool brawo
Mao - Śro 06 Gru, 2006 22:02

Nic tylko podziwiać i zazdrościć cool cool cool
mordka - Czw 07 Gru, 2006 09:07

Cudne sweterki brawo
Halkuk - Czw 07 Gru, 2006 15:15

Anusiaczek, Fruzia, Mao, Mordka, dziękuję wesoło mi kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Hala72 - Czw 07 Gru, 2006 16:28

brawo brawo brawo brawo brawo brawo sweterki iozdoby cudo,szczególnie podoba mi się choineczka
Halkuk - Pią 08 Gru, 2006 13:00

Hala dziękuję kwiatek dla ciebie
Jak tylko dorwę aparacik to zrobię zdjęcie tej choinki już wykrochmalonej i ozdobionej Smile

Halkuk - Pon 11 Gru, 2006 20:59

Obiecane - wykrochmalone ozdóbki Smile oraz moja 1 bombka - wyszła trochę jajowata ale to pierwsza więc sie nie przejmuję . Na drugim zdjęciu jest także obraz malowany na drzewie , który właśnie dostał mój syn , od zaprzyjaźnionej Pani .
Jej prace można obejrzeć tu http://mojagaleria.ovh.org/ .

A tu stringi które robiłam na prezenty - siostra wysyła je do Niemiec - podobno bardzo je tam lubią wesoło mi Zrobiłam 3 pary .
Na zdjęciu prezentuje je mój szczurek Smile

LadyKingfisherg - Pon 11 Gru, 2006 21:20

Halkuk, piekna bombka,skoro to twoja pierwsza i tak sliczna to jak nastepne beda wygladac wesoło mi stringi extra pierwsza klasa cool brawo brawo brawo