To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

tintam - Śro 27 Gru, 2006 12:04

Monika piękne prace, rękawiczki ekstra cool
Mao - Śro 27 Gru, 2006 16:55

Monika rękawiczki Francja elegancja cmoknięcie cool cool cool dzwonki też do pozazdroszczenia takie kształtne brawo
słoneczko - Śro 27 Gru, 2006 21:47

rękawiczki wyszły CUD-MIÓD jak to się mówi wesoło mi , ja je tak ciągle oglądam z tego schemaciku - tak mi sie podobają, ale odwagi jakoś na zrobienie BRAK nie wiem
cool cool cool cool cool

barbara 1 - Czw 28 Gru, 2006 08:37

Monisia prace do pozazdroszczenia wściekły i ta ilość wszystkiego brawo brawo brawo
ania1982 - Czw 28 Gru, 2006 12:14

Rękawiczki - bomba!!!A dzwoneczki niesamowicie świąteczne przez ten złoty kolor radocha
Krakowianka - Czw 28 Gru, 2006 15:52

Mordka bardzo mi się podobają te rękawiczki , mama poczuje się jak prawdziwa dama
dzwoneczki cudne!!
dzięki za schemacik może kiedyś się przydać radocha

Madzia - Czw 28 Gru, 2006 17:42

Ile różności na jednym zdjęciu!!!!!!! Wszystko bardzo mi się podoba. Komplecik kawowy (ja też dostałam na spółę), świąteczny obrus (ciągle nie mogę znaleźć takiego jaki by mi się podobał), fajny pomysł z tymi lampkami, zresztą lampki są też urocze. No i bardzo ładny stroiczek zrobiłaś. brawo
mordka - Czw 28 Gru, 2006 21:27

Dziewczyny nie mogąc od wczoraj usiedzieć na miejscu zaczęłam robić szaliczek boa dla mamy (desik i Mao juz go robiły), oczywiście to dopiero połowa pracy:

agniechak - Czw 28 Gru, 2006 21:47

mordka, - może i połowa... Ale efekt juz piorunujący cool Bardzo mi się podoba - widzę, że będzie śliczny!!! uklon cmok

PS
Mordka! Ten szaliczek nie da mi zasnąć Wink Właśnie wydrukowałam sobie schemat - zaraz idę do moich zasobnych pudeł po włóczkę hurrraaa hurrraaa hurrraaa

mordka - Czw 28 Gru, 2006 21:59

Aha dodam jeszcze ze robie z cieniutkich nici ale potrojna niteczka i szydełkiem 6 mm i wychodzi miodzio, mieciutki, milutki i cieplutki.

Agniechak dzięki zebalek

LadyKingfisherg - Czw 28 Gru, 2006 22:04

mordka, efekt tej polowy juz jest zniewalajacy a co bedzie jak skonczysz cool chyba mnie nastroilas do jego zrobienia,tak dziergam i dziergam szalik dla szwagierki ale chyba spruje i ten zrobie brawo brawo brawo
agniechak - Czw 28 Gru, 2006 22:23

mordka, widzę właśnie, ze taki milusi Smile Znalazłam Jakieś grubsze ecru...zobaczymy, co mi z tego wyjdzie ... Idę próbować swoich sił hopla
proboha - Czw 28 Gru, 2006 22:36

przepiekny szalik boa!! wesoło mi
słoneczko - Czw 28 Gru, 2006 23:03

Mordka, ale nam narobiłaś apetytu, bo i ja na niego dostałam ochoty, ale po włóczkę najpierw do sklepu by się trzeba przy najbliższej okazji wybrać, bo ja niestety nie posiadam żadnych zasobów w domciu SadSadSad papa
Violetta21 - Pią 29 Gru, 2006 12:32
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
Moniczka szaliczek super i mój ulubiony kolorek hopla
anias - Pią 29 Gru, 2006 15:32

Fajniutki ten szaliczek cool i widzę, że szybciutko się go robi. Muszę poszukać wzór i chyba też sobie taki sprawię. Jak tylko skończę ten który zaczęłam tydzień temu Mr. Green
Halkuk - Pią 29 Gru, 2006 16:27

Śliczny szaliczek cool brawo radocha
Grażyna - Pią 29 Gru, 2006 16:52

tak, bardzo sliczne brawo brawo brawo
Beata61 - Pią 29 Gru, 2006 19:29

Rękawiczki wspaniałe, dzwonki przeurocze, a szaliczek też będzie rewelacyjny. Za wszystko ogromne brawo
Dużo włóczki wychodzi na taki szaliczek? Bo mam trochę resztek moherowych ale obawiam się, że mi zabraknie.

mordka - Pią 29 Gru, 2006 20:31

Beata61 napisał/a:

Dużo włóczki wychodzi na taki szaliczek? Bo mam trochę resztek moherowych ale obawiam się, że mi zabraknie.

Jak tylko skończę to zważę ile mniej więcej waży ten szaliczek tylko ja robie potrojna niteczka a mozna i pojedyncza.
bye
Za wszystkie wasze słowa - serdecznie dziękuje. daję nogę

kasiamwz - Pią 29 Gru, 2006 20:41

mordka cool coraz bardziej mi się podoba tem wzorek
mordka - Pią 29 Gru, 2006 21:03

anias napisał/a:
Fajniutki ten szaliczek cool i widzę, że szybciutko się go robi. Muszę poszukać wzór i chyba też sobie taki sprawię. Jak tylko skończę ten który zaczęłam tydzień temu Mr. Green

A tu schemacik:

anias - Sob 30 Gru, 2006 02:03

Dziękuję cmoknięcie Będę miała nowy szalik hopla
Grochu - Sob 30 Gru, 2006 08:44

Wzdycham do rękawiczek... uklon
avenitta - Sob 30 Gru, 2006 19:18

Szaliczek prześliczny cmoknięcie cmoknięcie chyba spróbuję swoich sił. Rękawiczki marzenie, ale tu to potrzebna wprawa, ah... może kiedyś szczęka szczęka