To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

cirena - Śro 27 Sty, 2010 12:28

No to fajnie bedzie nas troche mam nadzieje ze nie zdecydowane tez sie zdecuują,jednoczesnie zapraszamy osoby ,ktore chcialyby do nas dołączyć . hurrraaa
cirena - Śro 27 Sty, 2010 12:30

No to fajnie bedzie nas troche mam nadzieje ze nie zdecydowane tez sie zdecuują,jednoczesnie zapraszamy osoby ,ktore chcialyby do nas dołączyć . hurrraaa zima
cirena - Śro 27 Sty, 2010 12:34

Jeszcz jedna sprawa wejdzcie na strone My Craft Loft jest tam ciekawa rzecz a mianowicie chodzi mi o robienie listkow uklon
woalka - Czw 28 Sty, 2010 08:40

agnia.p, super, że do nas dołączysz!
Dorwałam się do netu dziś na chwilkę, więc znalazłam info o 15:00.
Bardzo się cieszę i czekam na spotkanie z Wami z utęsknieniem!
cmoknięcie

wiki1 - Czw 28 Sty, 2010 15:43

Cześć dziewczyny może ja się do Was dołącze radocha . Więc czekam na dokładne info na temat spotkania.
cirena - Czw 28 Sty, 2010 20:23

ALU -SUPER WIEC OSTATECZNY TERMIN USTALONY 7 LUTY GODZ 15 W CAPRI DO ZOBACZENIA wesoło mi
woalka - Nie 31 Sty, 2010 12:43

Do zobaczenia!
cirena - Wto 02 Lut, 2010 13:08

Doszly mnie sluchy ze moze dołacza do nas na spotkanie jeszcze Panie z Pruszcza ,bylo by naprawde milo .SERECZNIE ZAPRASZAMY BEDZIE NAS WIECEJ A 14 CZERWCA juz sie zbliza moze w tym roku pokazemy sie duza grupa na dzien dziergania na Dlugiej? radocha
janeczka33 - Wto 02 Lut, 2010 13:15

Też się szykowałam na spotkanie z wami. Planowałam odwiedzić mamę i swoje rodzinne miasto ale niestety. Może następnym razem. Zima tego roku jest wyjątkowo malownicza na Kaszubach ale też bardzo uciążliwa i przebycie tych dzielących mnie 100 km jest bardzo kłopotliwe.
woalka - Czw 04 Lut, 2010 08:15

cirena napisał/a:
BEDZIE NAS WIECEJ A 14 CZERWCA

Oby! Ja tym razem będę musiała powiedzieć pas.
Na 11 czerwca mam termin SmileA najbliższej niedzieli już nie mogę się doczekać!

cirena - Czw 04 Lut, 2010 13:46

alu ja tez nie wiem co ze mna ,bo moja corka ma termin na 13 i moge byc w Bydgoszczy,ale teraz bede napewno
cirena - Czw 04 Lut, 2010 19:32

Janeczko 33 a moze jednak dolączysz do na nie ma juz mrozów i sniegi topnieją a i mame odwiedzisz bedzie nam milo w wiekszym gronie,
Wiki ciebie tez mile bedziemy witac u nas.Mam nadzieje ze obie Panie zdecydyja sie na spotkanie z nami. zmęczony

nann - Sob 06 Lut, 2010 15:35

kochane moje - niestety bezemnie jutro przykro mi
bardzo zaluje
oooo nieee

ania_b - Nie 07 Lut, 2010 18:38

Dziękuję wszystkim, którzy o mnie pamiętali i zmusili do zbudzenia się z letargu. Obiecuję poprawę we frywolitkowaniu (ale znowu zeszyty do sprawdzenia czekają).
Dziękuję za miłe spotkanie, cieszę się z poznania nowych robótkowo-zakręconych. Cuda, które pokazałyście, dają kopa, żeby jednak wyciągnąć czółenko, tym bardziej, że za miesiąc następne spotkanie, więc trzeba by coś nowego wyszykować.
woalko, trzymam kciuki za nowe pokolenia robótkujących.

cirena - Nie 07 Lut, 2010 18:58

Aniu widze ze mnie juz wyprzedzila w podziekowaniach wszystkim zakreconym robótkowiczkom za przemile spotkanie ale chcialam zaprosic wszyskie ,które nie mogly do nas dołączyć dzisiej do nas na NASTĘPNE SPOTKANIE KTORE BĘDZIE MIALO MIEJSCE 7 MARCA O GODZ 15 w tym samym miejscu tz. w kawiarni CAPI PRZY UL DLUGIEJ sztrikuję
Basia.G - Nie 07 Lut, 2010 22:46

Dopiero teraz dotarłam do komputera ( ze spotkania oczywiście dużo wcześniej ) - trzeba było jeszcze " przygotować się" do sprawdzianu. Na spotkaniu było bardzo miło i cieszę się , że coraz więcej osób przychodzi cool
woalka - Pon 08 Lut, 2010 09:44

Jak miło Was i tutaj zobaczyć Smile
Dorwałam się na chwilę do netu, więc szybko zgrywam zdjęcia z aparatu i za chwilę postaram się je wystawić.
Do zoabzcenia za chwilę!

Poranna - Pon 08 Lut, 2010 10:14

woalka, przebieram nóżkami i pazury obgryzam z niecierpliwości wesoło mi
woalka - Pon 08 Lut, 2010 10:55
Temat postu: Spotkanie 7 lutego 2010

Łączę serdeczne pozdrowienia dla wszystkich!
Nie tylko uczestniczek, ale również tych, którym nie udało się dotrzeć na nasze spotkanie.
Dla Ciebie Poranna szczególnie cieplutkie Smile

Poranna - Pon 08 Lut, 2010 13:43

Dzięki, woalko! piękne frywolitki i miłe spotkanie .... wakacje mi się przypomniały wesoło mi
gustavo_2008 - Pon 08 Lut, 2010 18:40

Super spotkanie cool cool cool

Poranna napisał/a:
piękne frywolitki i miłe spotkanie .... wakacje mi się przypomniały
bye bye
Phoebe - Pon 08 Lut, 2010 21:13

Jak milo was wszystkie zobaczyc! (chociaz na fotkach...)!
Przy nastepnym spotkaniu prosze pozdrowic wszystkie zakrecone Panie ode mnie!
Ja niestety leze z robotkami...jedynie 1 reka da sie xxx robic...poki co.
Ale na spotkanie latem to ja sie baaaaaaaaaardzo chetnie pisze Smile Stesknilam sie za Wami! A i co tu kryc - uwielbiam podziwiac wasze wyroby.
pozdrawiam zimowo!

woalka - Pią 26 Lut, 2010 08:14

Co z zapowiadanym przez dziewczyny z Pruszcza na 7 marca spotkaniem?
Podtrzymują chęć przyjazdu?
Pytam, bo bardzo chętnie znowu bym się z Wami spotkała i obejrzała na żywo prace, które ostatnio pokazywały tylko na zdjęciach... Smile

cirena - Sob 27 Lut, 2010 08:35

Woalko spotkanie 7 marca jest aktualne o godz.15 w tym samym miejscu z tego co wiem to Pruszcz ma sie wybrac w wiekszym gronie a my tez nie zawiedziemy i bedziemy ,zapraszamy tez Panie ktore nie mogły byc poprzednim razem z nami .Teraz jest juz dzien wiekszy i cieplej SERDECZNIE ZAPRASZAMY .

PRZYPOMNE ZE SPOTYKAMY SIE 7 MARCA O GODZ 15 W KAWIARNI CAPRI NA UL.DLUGIEJ

woalka - Sob 27 Lut, 2010 09:57

Cudownie! Smile
A zatem do zobaczenia w niedzielę.
A jeżeli wszystko będzie OK, to również wcześniej w czwartek Smile