Nasze spotkania - Poznan
alwega - Wto 20 Lis, 2012 23:20
Zaluje, ze nie moglam byc na spotkaniu. Koty - pracochlonne i cudowne Szkoda, ze nie widzialam na zywo. Grudniowy termin powoli tez zaczyna byc u mnie pod znakiem zapytania... No jak pech to pech.
aiszka4 - Czw 22 Lis, 2012 19:48
MIKOŁAJKOWO na spotkaniu GRUDNIOWYM W DNIU 1.12.2012.:
1. Paddington Miś
2. Bogusa1255
3. Żabka
4. aiszka4
5. weraph (jak kieras da mi wolne)
6. bean
7. MarlenaG
8. alwega
9. Haniutka
10. Uchomisia
11. alszka
12. Marlena
Poproszę o zaktualizowanie listy chętnych, bo chyba czas rezerwować miejsce.
Decydujemy się na FANABERIĘ czy są jakieś inne propozycje?
Paddington - Czw 22 Lis, 2012 20:51
ja dwa razy na TAK-
TAK na spotkanie z WAMI
TAK na Fanaberię- trzeba poznawać nowe
weraph - Czw 22 Lis, 2012 20:57
Miłe moje! Kto przyjdzie pokibicowac Aiszce i mnie na pokazie w Kreatywnie o 12.00 w najbliższa sobotę? ha?
Bedziemy pokazywać szaliki boa i makarony:)
alszka - Pią 23 Lis, 2012 17:59
| aiszka4 napisał/a: | | Poproszę o zaktualizowanie listy chętnych, bo chyba czas rezerwować miejsce. |
Niestety nie będę się mogła z Wami spotkać... Po raz kolejny... No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko cierpliwie czekać na kolejne spotkanie tym razem już w nowym roku. Życzę Wam radosnej zabawy i wesołego mikołajka!
Uaktualniona lista...
1. Paddington Miś
2. Bogusa1255
3. Żabka
4. aiszka4
6. bean
7. MarlenaG
8. alwega
9. Haniutka
10. Uchomisia
11. Marlena
aiszka4 - Pią 23 Lis, 2012 20:26
FANABERIA zarezerwowana od 15.00
Uchomisia - Sob 24 Lis, 2012 06:35
| weraph napisał/a: | | Kto przyjdzie pokibicowac Aiszce i mnie na pokazie w Kreatywnie o 12.00 w najbliższa sobotę? |
No niestety Uchomisia się dzisiaj dokształcowywuje :/
| aiszka4 napisał/a: | FANABERIA zarezerwowana od 15.00
|
Pięknie dziękujemy
żabka - Sob 24 Lis, 2012 11:50
| aiszka4 napisał/a: | | FANABERIA zarezerwowana od 15.00 | dziękuje ślicznie
Mam prośbę - poczekajcie za mną z mikołajkiem, bo ja do 16 powinnam być na wykładach (może skończą się prędzej )
Paddington - Sob 24 Lis, 2012 14:16
żabka, no jasne, że poczekamy Tylko butki wyczyść bo Mikołaj zostawia prezenty tylko w takowych Ja już swoje pastuję  
Do zobaczenia za tydzień
PS. Mam pomysł/propozycję.
Może pakując nasze prezenciki w domu dołączymy do nich karteczki z numerkami- żeby niczego nowego sztucznie nie tworzyć z tymi które mamy na liście zgłoszeniowej na to spotkanie.
Zbierzemy prezenty razem i tylko dorobimy karteczki które sobie polosujemy? Chyba, że któraś z Was w tygodniu będzie dysponowała chwilką na zrobienie karteczek?
I jeszcze informuję, że dorobiłam się lampy do mojego aparatu więc tym razem fotki mi na pewno wyjdą i zamierzam być foto-misiem
Pozdrawiam
Kamoni - Sob 24 Lis, 2012 17:06
Uaktualniona lista...
1. Paddington Miś
2. Bogusa1255
3. Żabka
4. aiszka4
6. bean
7. MarlenaG
8. alwega
9. Haniutka
10. Uchomisia
11. Marlena
12.Kamoni +?
Dopisuję się do listy na 99% jadę jak jakaś śnieżyca nie zasypie drobi nie wiem tylko czy będę sama czy z córką oczywiście Mikołajka też przywiozę.Mam jeszcze prośbę proszę o podanie adresu FANABERI bo ja nie znam Poznania,jakby któraś z was mogła przesłać na PW nr telefonu jakbym się zgubiła.Przyjadę do Poznania rano to może zdążę zwiedzić wasz słynny Stary Browar i mam ochotę jeszcze na jakiś sklep z koralikami.
weraph - Sob 24 Lis, 2012 22:11
Kamoni, Koło starego browaru to najbliżej masz do Royal Stone;) Górna Wilda chyba 81.
Kamoni - Nie 25 Lis, 2012 08:58
weraph, Dziękuję ,podobno w Koralianki
ul. Nowowiejskiego 9 jest duży wybór i jeszcze mam zapisany Świat Koralików
Janikowo/ k. Poznania ul. Leśna 26b,ale to za Poznaniem ,a jeszcze Ta Fanaberia to na ul.Wroniecka 24 jestem ciekawa jak znajdę miejsce do parkowania.Bardzo proszę o nr telefonu chociaż jeden.
weraph - Nie 25 Lis, 2012 10:35
Kamoni, koralianki tez polecam. Masz tez koralium na wrocławskiej 26a, przy kupcu poznańskim.
A świat koalików jest daleeko:) Prosciej zamowić w sieci niż się do nich wybrać:)
aiszka4 - Nie 25 Lis, 2012 11:29
Jeśli jesteś zmotoryzowana, to możesz spróbować wybrać się do ŚK.
Paddington - Nie 25 Lis, 2012 20:05
Kamoni, już podaję na pw, a co do parkowania to po 14 w soboty jest bezpłatnie więc tylko trzeba się pokręcić po mieście, jeżeli masz jednak obawy, lub autko które może stać się łupem kradziejów to możesz zaparkować pod placem wolności- jest tam duży podziemny parking (niestety nie za tani) z którego będziesz miała bliziuteńko do koralianek, i blisko do nas na spotkanie.
Miejsca do parkowania możesz też szukać na garbarach i przyległych do rynku uliczkach (jednokierunkowe) ale nie ma za dużych odległości, więc wszędzie blisko.
Pozdrawiam i do zobaczenia
cobrad - Pon 26 Lis, 2012 13:52
Świat koralików jest też na Zielonej za Kupcem Poznańskim, ale ceny mają jak na Batorym - za końcówki kosztujące normalnie 2 zł tam chcieli ode mnie 4 podziękowałam ślicznie i poszłam na Nowowiejskiego.
Ja się nie wpisuję, u mnie to szanse małe albo jeszcze mniejsze:(
Kamoni - Pon 26 Lis, 2012 19:01
Dziewczyny dziękuję mam już nr telefonu odliczam dni i już nie mogę się doczekać do zobaczenia
alwega - Pon 26 Lis, 2012 23:15
Nie wiem co sie stalo, ale nie dostaje powiadomien na maila o odpowiedziach. Dobrze, ze zajrzalam, ja na sobote nadal chetna, tak wiec mam nadzieje, ze sie nic nie zmieni, no i przede wszystkim, ze trafie i znajde miejsce do zaparkowania Do zobaczenia
izetta - Śro 28 Lis, 2012 16:12
Witam, ponawiam prośbę. Czy jest któraś z was chętna by odpłatnie zrobić 5 dzwoneczków świątecznych na szydełku? Rozmawiałam z Nulą i ona nietety nie da rady
alwega - Śro 28 Lis, 2012 16:23
| izetta napisał/a: | | Witam, ponawiam prośbę. Czy jest któraś z was chętna by odpłatnie zrobić 5 dzwoneczków świątecznych na szydełku? Rozmawiałam z Nulą i ona nietety nie da rady |
A jakie duze mialyby byc te dzwoneczki? Moze podejme wyzwanie
No i w jakim kolorze ?
izetta - Śro 28 Lis, 2012 20:44
alwega, takie małe jak na choinkę, mogą być białe albo białe ze złotym brzegiem. Niestety nie mam pojęcia ani jak się je robi ani jak potem usztywnia itd. Nawet wzorów nie mam.... Mama w zeszłym roku u Nuli małe aniołki zamówiła. To dla koleżanek z pracy jako drobny upominek na święta. pomożesz?
coś w tym stylu, tylko jak tu brzeg np złoty zrobić...
http://www.fotosik.pl/pok...76be6a0fcc.html
http://amayaart.blogspot....dzwoneczki.html
alwega - Czw 29 Lis, 2012 00:22
izetta - jeszcze tylko na kiedy to by mialo byc? na sobote moge sie nie wyrobic, bo jutro dopiero zakupie materialy, a i dzien mam dosc zaplanowany - z dzieciakami do lekarza i jeszcze zebranie wieczorem w szkole. I czy kazdy ma byc inny, czy moga byc takie same?
aiszka4 - Czw 29 Lis, 2012 18:25
Numerki na losowanie upominków przygotowane.
Do soboty
Paddington - Czw 29 Lis, 2012 20:02
aiszka4, Świetnie, to ja doprawiam karteczkę do mojego prezentu z numerkiem i już doczekać się nie mogę!!! Będzie świetnie- jak zawsze z WAMI!!!
weraph - Pią 30 Lis, 2012 10:46
Przybędę!
|
|
|