To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145

Grażyna - Czw 07 Sie, 2014 21:24

prześliczny komplecik.
siebusania - Czw 07 Sie, 2014 22:07

Apak, ale maciupkie babeczki podziwam za takie mikro formy:)
nula - Pią 08 Sie, 2014 07:49

sukieneczka przesłodka brawo
sama bym chętnie jakąś popełniła - tylko , że u mnie jak na złość - rodzą się sami chłopcy hahahihi
a babeczki faktycznie mikro - cool

izetta - Pią 08 Sie, 2014 08:17

nula, u mnie tez sami chłopcy, więc zrobię jedną by złamać "czar" i może dziewczynki się pojawią Smile
Jarka - Pią 08 Sie, 2014 09:07

cool cool
elcja27 napisał/a:
piękna ptaszyna

makneta - Pią 08 Sie, 2014 09:24

Apak, sukieneczka prześliczna. brawo brawo brawo I fajne opaseczki.

Mi by było trudno wydziergać sukieneczkę na zapas, bo nie umiałabym utrafić z rozmiarem, moja córa już duża, a ja nie umiem dziergać bez przymiarek.

I twoje breloczki są słodkie.

Apak - Pon 11 Sie, 2014 23:19

Grażyna, siebusania, nula, izetta, Jarka, makneta, - bardzo Wam dziękuję!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Apak - Nie 17 Sie, 2014 13:48

Być może to wina ostatnich upałów - poczułam ogromną chęć ochłody i na krótkie wakacje zabrałam nici i spod szydełka zaczęły wyfruwać śnieżynki... na zmianę z ptaszkami... Wiem, że śnieżynki w sierpniu to niezbyt powszechne zjawisko, ale skoro odczuwam taka potrzebę Very Happy to nie będę z tym walczyć....
Nie zabrałam ze sobą wzorów i szczerze mówiąc po raz pierwszy wymyślałam gwiazdki sama hurrraaa Starałam się od razu rysować to, co tworzyłam, więc będę mogła wrócić do swoich pomysłów... Dzisiaj nawet wszystko ukrochmaliłam, więc wkrótce postaram się o zdjęcia bardziej kształtnych śnieżynek wesoło mi

Elżbieta P. - Nie 17 Sie, 2014 18:14

ale one i teraz (bez krochmalenia) wyglądają ślicznie brawo Dodatkowo Twoje zdjęcia są świetne i wszystko pięknie się prezentuje wesoło mi
nula - Nie 17 Sie, 2014 21:08

Apak napisał/a:
ale skoro odczuwam taka potrzebę Very Happy to nie będę z tym walczyć....

popieram, broń Boże walczyć z takimi potrzebami !!!
zwłaszcza , że efekty wspaniałe cool tym bardziej, że robione "z głowy" brawo

żabka - Nie 17 Sie, 2014 23:39

Teraz już wiem kto jest winny ochłodzenia rotfl
A tak na poważnie to śnieżynki powstałe z głowy pięknie się prezentują brawo brawo brawo

siebusania - Pon 18 Sie, 2014 06:57

Apak, fajne snieżynki, ja juz ozdoby bożonarodzeniowe widzialam miesiac temu i wcale mnie to nie dziwi. Jak ktos ma duzo zamówień to tak jest. Ja tez juz myslalam o śnieżnkach, ale ostatnio u mnie taka mijaka pogoda wiec samopoczucie tez a na taka pogodę zle schnie.
ania_b - Pon 18 Sie, 2014 07:30

Śnieżynki... Lato się kończy, eh...
Kalima - Pon 18 Sie, 2014 12:59

Jak zwykle śliczności brawo brawo brawo
Apak - Pon 18 Sie, 2014 22:42

Elżbieta P., nula, żabka, siebusania, ania_b, Kalima, bardzo serdecznie dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

żabka, no tym prawdziwym ochłodzeniem pogodowym jestem zadziwiona - nie wiedziałam, że aż taka moc mam w szydełku wesoło mi

siebusania, ja akurat zamówień nie mam wesoło mi robiłam te śnieżynki na zasadzie
"CZASAMI CZŁOWIEK MUSI - INACZEJ SIĘ UDUSI" hurrraaa

żabka - Wto 19 Sie, 2014 00:10

Apak napisał/a:
tym prawdziwym ochłodzeniem pogodowym jestem zadziwiona - nie wiedziałam, że aż taka moc mam w szydełku wesoło mi
to teraz kilka słoneczek i zobaczymy czy się cieplej zrobi wesoło mi
BeniaJ - Wto 19 Sie, 2014 11:19

Apak śnieżynki rewelacyjne tak trzymaj co byś się nie udusiła Smile cool
misia0808 - Śro 20 Sie, 2014 10:59

Śliczne śnieżynki. U mnie dzisiaj tak zimno, ze sama pomyślałam o zimie, chyba też zacznę robić bombki i śnieżynki brawo brawo
Pysiatom - Sob 23 Sie, 2014 09:38

Piękne śnieżynki i ptaszek. brawo brawo brawo
Apak - Sob 23 Sie, 2014 12:00

żabka napisał/a:
Apak napisał/a:
tym prawdziwym ochłodzeniem pogodowym jestem zadziwiona - nie wiedziałam, że aż taka moc mam w szydełku wesoło mi
to teraz kilka słoneczek i zobaczymy czy się cieplej zrobi wesoło mi

Nie mogę, robię jesienną czapeczkę dla dziecięcia wesoło mi

Apak - Sob 23 Sie, 2014 12:01

BeniaJ, misia0808, Pysiatom, dziękuję serdecznie!
Apak - Wto 26 Sie, 2014 22:52

Na powyższych zdjęciach niektóre osoby dopatrzyły się SOWY (ale nie tu na forum). Zainspirowało mnie to stwierdzenie i zaczęłam kobinować. Wynik kombinowania prezntuje się poniżej.

Prawda, że SOWA? wesoło mi

Ja niestety mam nieco wypaczone spojrzenie i ciągle widzę... ptaszki syjamskie, bo jak się wnikliwie przyjrzycie, to są dwa ptaszki złączone "pleckami" hurrraaa

żabka - Wto 26 Sie, 2014 23:15

Aniu toż to sowa jak malowana, a jeśli masz wątpliwości to zamontuj oczka ruchome lub koraliki przyszyj w miejscu jej oczu i od razu inaczej na nią spojrzysz wesoło mi brawo brawo brawo
Kalima - Śro 27 Sie, 2014 07:54

Wiesz..... w pierwszym rzucie widziałam piękną sówkę.... a potem przeczytałam, to co napisałaś i.... sówka zniknęła - zostały dwa ptaszory hahahihi
sbb - Śro 27 Sie, 2014 08:07

sowa..