To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace gosias

terkot1 - Śro 05 Maj, 2010 20:22

wooooooooooooooow ślicznie brawo brawo brawo
Eva_31 - Śro 05 Maj, 2010 20:29

gosias, Wyglądasz super w tej sukience.Sliczna Smile Zazdroszczę tępa....weckendowa...ech
żabka - Śro 05 Maj, 2010 20:32

Gosias fajna sukienka - taki cieplutki i wesolutki ma kolorek wesoło mi brawo cool brawo
lamika88 - Śro 05 Maj, 2010 20:49

Dla mnie bomba cool cool cool
gosias - Śro 05 Maj, 2010 20:57

terkot1, Eva_31, żabka, lamika88, dziękuję za miłe słowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Pisałam wcześniej - kolor na fotkach trochę przekłamany, w rzeczywistości to taki koral.

rennatta - Śro 05 Maj, 2010 21:18

No rewelacja brawo brawo ja też zazdroszczę tempa ale i figurki, tak podczytuje ten wątek o znikających kilogramach i jestem pełna podziwu cmoknięcie cmoknięcie
gosias - Śro 05 Maj, 2010 21:22

rennatta, Smile bardzo dziękuję za miłe słowa cmoknięcie
Violetta21 - Śro 05 Maj, 2010 22:43

Gosia jak dla mnie rewelacja cool
poproszę o schemacik jeśli takowy posiadasz bye

reni - Śro 05 Maj, 2010 22:45

super cool brawo brawo brawo brawo
nula - Śro 05 Maj, 2010 23:19

milamirka napisał/a:
to ja musze chyba pozegnac was

W żadnym razie !!!!! - to chyba ja jednak zostanę hahahihi i będę się dalej stresować tempem naszych koleżanek - a właściwie to wcale nie będę - w końcu nie robimy na wyścigi, no nie ?
Po prostu nie bardzo mogę zrozumieć jak można robić w takim tempie hmm

gosias napisał/a:
Oki, wdziałam legginsy i top pod tę kiecuchnę

i bardzo dobrze zrobiłaś !!!
wyglądasz suuuper !!!!! cool cool cool cool
i w dodatku potrafisz sobie sama zrobić zdjęcie - naprawdę podziwiam - mi się to nigdy nie udało wściekły
ale teraz już nie będziesz miała wymówki - wszystkie ciuszki będą z wkładką hopla

marysia54 - Śro 05 Maj, 2010 23:30

Gosiu !!! Wyglądasz rewelacyjnie brawo
Sukienka i figurka suuuuuuuper
brawo brawo brawo brawo
uklon uklon uklon uklon uklon

elka j. - Śro 05 Maj, 2010 23:53

Gosias - pięknie wyglądasz, świetna sukienka cool cool cool
Kasia184 - Czw 06 Maj, 2010 00:19

lamika88 napisał/a:
Dla mnie bomba cool cool cool

.. dla mnie tez... swietnie wygladasz
cool
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

gosias - Czw 06 Maj, 2010 06:53

Violetta21, reni, nula, marysia54, elka j., Kasia184, pięknie Wam, dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie aż rumienię się do tych wszystkich komplementów Smile

nula napisał/a:
w końcu nie robimy na wyścigi, no nie ?

Oczywiście Smile Dzierganie, szydełkowanie, itp. powinny sprawiać przyjemność Smile

Violetta21 napisał/a:
poproszę o schemacik jeśli takowy posiadasz

Sukienkę robiłam właściwie "z głowy" tylko ten dół ananasowy znalazłam wydrukowany w swoich "śmieciach" Pochodzi z jakiejś spódnicy. Jak uda mi się znaleźć w kompie to wrzucę Smile

gosias - Czw 06 Maj, 2010 06:55

nula napisał/a:
i w dodatku potrafisz sobie sama zrobić zdjęcie - naprawdę podziwiam - mi się to nigdy nie udało

Ehhhh... to jest problem. Fotka, to odbicie w lustrze. Trzeba trochę poprstrykać, bo niestety, ale nie wychodzi wyraźnie.... Poza tym... i tu będę nieskromna Wink jakoś pogrubiona jestem na zdjęciu, bo w rzeczywistości to trochę lepiej wyglądam Wink Very Happy

Aniela41 - Czw 06 Maj, 2010 07:13

Wygladasz slicznie,i sukienka tez brawo brawo brawo
gosias - Czw 06 Maj, 2010 08:10

Aniela41, Smile dziękuję cmoknięcie
gosias - Czw 06 Maj, 2010 08:17

Znalazłam schemacik na którym bazowałam się robiąc dół sukienki.

proszę:

http://www.fotosik.pl/pok...7e10973c90.html

wesoło mi

asia0407 - Czw 06 Maj, 2010 09:54

ślicznie wyglądasz, podziwiam wszystkie prace brawo brawo brawo brawo
gosias - Czw 06 Maj, 2010 10:00

asia0407, Smile dziękuję cmoknięcie
ABA - Czw 06 Maj, 2010 10:37

Gosiuwygladasz w tej sukience SUPER! Sukienka luksus. Ja też chetnie zapisałabym sie do tych żółwików, a może na tym forum stworzymy dział dla żółików? Po prostu nie nadążam z gapieniem się na te cudowności, a co dopiero o tak błyskawicznej robocie. placzek
Wszystkim Błyskawiczom wielkie brawa i prosze o kursik -jak robić szybko.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo cmoknięcie

gosias - Czw 06 Maj, 2010 10:45

ABA, Smile bardzo dziękuję cmoknięcie

ABA napisał/a:
prosze o kursik -jak robić szybko.

Nie polecam i nie życzę - zaatakowana krtań; zero gadania to i ze złości szydełko szybko śmigało Wink

makneta - Czw 06 Maj, 2010 10:57

Gosiu, mogłabym pochorować, szczególnie na krtań - czemu nie, odkąd wróciłam po urlopie wychowawczym do pracy brak mi czasu na hobby. Co tu zrobić jak praca w życiu przeszkadza (tzn. w hobby)?

I wracając do tematu - sukienka prześliczna. brawo Nawet jako tunika na leginsy się nadaje. cool
W tamtym roku znalazłam w takim sklepie z ciuchami z Niemiec ale nie używanymi, tylko z jakichś resztek ze sklepów, bawełnianą sukienkę na ramiączkach - czarną i kupiłam z myślą o używaniu jej jako halki. Może i ty powinnaś poszukać czegoś podobnego.

gosias - Czw 06 Maj, 2010 11:01

makneta, Smile lumpeksy też odwiedzam Very Happy W innym temacie dziewczyny dały namiary na sklep internetowy z haleczkami i chyba zamówię.

Dziękuję za pochwałę mojej kiecuchny cmoknięcie

Mariola - Czw 06 Maj, 2010 11:41

pięknie wygladasz w tej kiecce brawo brawo brawo