Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
Madzia - Nie 23 Paź, 2011 16:01
To co, zakładacie już sklepik?
Cudowne prace, maszyny do szycia rozbroiły mnie kompletnie
Ania - Nie 23 Paź, 2011 16:37
ale cudowna produkcja !!!
Nula - wszyscy maniacy, twórcy i hobbyści są po prostu .......normalni inaczej
katrinka - Nie 23 Paź, 2011 16:48
Same śliczne biżutki
Paddington - Nie 23 Paź, 2011 17:55
nula, piękne!!!!!
A może dasz się namówić by i pod dyktando kogoś innego takie cuda zrobić.... przykładowo pewnego misia....
Bardzo mi się podobają i pewnie pokazywałaś je na ostatnim spotkaniu,co? Och jaka szkoda, że mnie nie było
PS. I takie techniczne pytanko- w jakim programie obrabiasz swoje fotki przed umieszczaniem ich że zawsze tak świetnie wyglądają?
ciapara - Nie 23 Paź, 2011 18:04
Uwazam ze bardzo normalne jestescie
Wszystko piekne
lamika88 - Nie 23 Paź, 2011 19:09
Cudeńka
żabka - Nie 23 Paź, 2011 21:15
Śliczne nowości
jeden komplet na spotkaniu obmacałam - tylko powiedz mi że reszte też miałaś i nie widziałam to chyba się ........ nie powiem co
elka j. - Nie 23 Paź, 2011 23:59
nula - Świetne biżutki, zwłaszcza bransoletki, córci dzieła też fajne:) Ale masz dobrze, mogę Ci tylko pozazdrościć, że córka towarzyszy Ci w robótkowej pasji. Moja córka też lubi robótki, ale raczej ich efekty - lubi brać gotowe, a nie robić. No, ale nie mogę narzekać, przynajmniej mam dla kogo robić
Mariola - Pon 24 Paź, 2011 08:02
extra prace
beti9 - Pon 24 Paź, 2011 11:52
Super prace bransoletki piękne
beacia-24 - Pon 24 Paź, 2011 16:24
Nuluś wszystko super cudne i powiem Ci, że chyba bym porwała te co mogłaś wybrać sama. Co do normalności to uważam, że wszystko jest oki. Po prostu jak większość kobitek lubisz okrągłe suuumki ;p hahaha
Powiedz no mi coś tam zamawiała to może mi się uda rozszyfrować gdyż mi to na agat wygląda lub howlit
Wszystko przecudnej urody
nula - Pon 24 Paź, 2011 19:47
Dziękuję, dziękuję
tzn. dziękujemy - bo córa również
O tym , że ja nie jestem tak zupełnie normalna to wiem od dawna i moja rodzinka na pewno by to potwierdziła
| Grażyna napisał/a: | | ale czy my wszystkie jesteśmy normalne? |
| Ania napisał/a: | | wszyscy maniacy, twórcy i hobbyści są po prostu .......normalni inaczej |
Całkowicie się z Wami zgadzam !
| SoWa napisał/a: | | macie zdrowe podejście do zaspokajania kobiecych potrzeb |
SoWa - dzięki Ci dobra kobieto, podniosłaś mnie na duchu
Ludzie kolekcjonują różne dziwne rzeczy i nikt się nie dziwi, że ktoś ma np. 2000 słoników albo 1000 butelek po perfumach, prawda ?
No to powiedzmy, że my kolekcjonujemy kolczyki - przynajmniej zajmują mało miejsca i w dodatku można ich używać.....
| Paddington napisał/a: | | A może dasz się namówić by i pod dyktando kogoś innego takie cuda zrobić.... przykładowo pewnego misia.... |
nie ma sprawy - trzeba to tylko obgadać
| Paddington napisał/a: | | w jakim programie obrabiasz swoje fotki |
"Paint Shop Pro X2" a jeżeli robię kolaże to w programie Picasa
| żabka napisał/a: | | tylko powiedz mi że reszte też miałaś i nie widziałam |
reszty nie miałam na spotkaniu - dosychała jeszcze w domku.
| elka j. napisał/a: | | mogę Ci tylko pozazdrościć, że córka towarzyszy Ci w robótkowej pasji. |
W zasadzie biżuteria to jedyna dziedzina, która ją wciągnęła...
no i trochę xxx
Kiedyś była zainteresowana decoupagem, ale tu za długo trzeba czekać na efekt końcowy, a do cierpliwych to ona nie należy
| beacia-24 napisał/a: | | Powiedz no mi coś tam zamawiała to może mi się uda rozszyfrować gdyż mi to na agat wygląda lub howlit |
Ha !, żebym to ja pamiętała co zamawiałam.....
to już było jakiś czas temu
ale obstawiam, że może to być unakit
na mojej fotce tego dokładnie nie widać, ale te kamyki mają takie zielonkawe plamki i nie są równomiernie ubarwione
Wyglądają bardzo podobnie jak te tutaj
http://allegro.pl/pasart-...1869258406.html
Ale do końca pewna nie jestem ....
Bożena- 2000 - Pon 24 Paź, 2011 22:36
Biżu piękniste. Widzę, że mamy początki spółki rodzinnej. Fantastycznie Wam to wychodzi. Podziwiam. I powiem Ci Nula tak: pewne choroby są dziedziczne.
Elżbieta P. - Pon 24 Paź, 2011 22:42
jaka mama, taka córka, obie zdolne i pięknie tworzą biżutki urocze!!
marysia54 - Pon 24 Paź, 2011 23:03
Wspaniały tworzysz z córcią tandem, biżutki robicie śliczne
Beata T - Wto 25 Paź, 2011 13:33
przepiękne i wspaniałe
dehajola - Wto 25 Paź, 2011 13:39
piękna bizuteria . czy normalne ? normalne!!! brawo
izetta - Wto 25 Paź, 2011 16:21
nula, bardzo mi się podoba ten ostatni zestaw, szeroka branzoletka i kolczyki, kawa z mlekiem i wzór kwiatowy. Są prześliczne. Nie musisz ich sprzedać przypadkiem?
Pysiatom - Wto 25 Paź, 2011 17:20
Super prace.
Grażyna - Wto 25 Paź, 2011 20:31
Ja też mam bzika na punkcie kolczyków (srebrnych ). Policzyłam i przyznam się, ze mam 30 par róznych rozmiarów, poza tym z 10 par uszkodzonych. Niestety, ja musiałam je kupić. A wy macie podwójna satysfakcję, bo macie śliczne kolczyki i same je zrobiłyście.
Przyjechała córcia po wałówkę i pokazałam jej, jak twoja córeczka tworzy biżuterię. Moja latorośl uwielbia, ale sztyftowe, kolczyki. Wasze jej sie spodobały i stwierdziła, że coraz więcej mlodych osób robi bizuterię z modułów i może ona tez spróbuje. Wtedy przyznałam się ze skruchą, ze co nieco zamówiłam.
nula - Czw 27 Paź, 2011 08:14
Bożena- 2000, Elżbieta P., marysia54, Beata T, dehajola, izetta, Pysiatom, Grażyna, | izetta napisał/a: | | bardzo mi się podoba ten ostatni zestaw, szeroka branzoletka i kolczyki, |
izetta, przyniosę go na następne spotkanie i jeżeli nadal będzie Ci się podobał to myślę, że tego kompletu mogłabym się pozbyć - ta bransoletka jest jednak trochę za szeroka na moją krótką łapkę
| Grażyna napisał/a: | | stwierdziła, że coraz więcej mlodych osób robi bizuterię z modułów |
faktycznie - modułowa biżuteria jest teraz bardzo modna, ale elementy do modułowej są jak dla mnie trochę drogie, a te zawieszki, z których my robimy są taniutkie i mają takie fajne kształty, że czasami naprawdę trudno się oprzeć....
Grażynko - właśnie czytałam, że też poczyniłaś zakupy (śledzę odpowiedni wątek na bieżąco )
wszystko na pewno Ci się przyda - czekam z niecierpliwością na pierwsze efekty !!! (te w decoupagu również )
izetta - Czw 27 Paź, 2011 08:24
nula, oj przynieś, bardzo siecieszę, bo jest śliczny ten komplet. Mam nadzieję tylko, że mnie na niego stać Na spotanie dotrę na pewno, już sobie samej to obiecałam
A możesz tez przynieść ten fioletowy zestaw? Też jest śliczny... i ten czarno kremowy z wisiorkiem
Wow normalnie oczopląsu idzie dostać takie są cudowne te twoje "drobiazgi".
nula - Czw 27 Paź, 2011 08:39
izetta, spokojnie, stać Cię będzie na pewno
przyniosę wszystko
| izetta napisał/a: | | i ten czarno kremowy z wisiorkiem |
chodzi Ci o paski zebry ?
trochę mnie zmyliłaś tym wisiorkiem - to małe to jest pierścionek
izetta - Czw 27 Paź, 2011 09:40
nula, nie zebra, na twojej picasie widziałam taki śliczny zestaw: wisiorek, branzoletka i kolczyki Masz to jeszcze?
nula - Czw 27 Paź, 2011 09:52
izetta, o to chodzi ?
https://picasaweb.google.com/114612868730174534876/MojePraceDecoupage#5471488277671782274
jeżeli o to , to mam - tylko właśnie dorabiam kolczyki bo córa jeden zgubiła
a nie miałam akurat identycznego drewienka więc robię dwa nowe (na szczęście tą serwetkę jeszcze miałam)
|
|
|