To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Misia0808 -str. 210 nowosci

Bernadka - Nie 23 Sie, 2009 17:08

Wszystkie ciuszki świetne cool ale ich nie zazdraszczam bo mogłabym sobie zrobić ZA TO DECU ZAZDRASZCAM OKRUTNIE BO CUUUUUUUUUUUUUUUUUDNE JEST brawo A TEGO TO NIESTETY NIE POTRAFIĘ ZROBIĆ placzek placzek placzek placzek
monika_b - Śro 26 Sie, 2009 20:52

Misiu, się rozszalałaś z tym decu. Okropnie Ci zazdroszczę, że posiadłaś tajniki tej sztuki, też bym chciała, ale u mnie to potrwa.
Bożena- 2000 - Śro 26 Sie, 2009 23:33

jola373 napisał/a:
misia0808, nowości super! cool cool cool

ale sukienka - obłędna! Świetnie w niej wyglądasz!!! brawo brawo brawo brawo brawo

Ano, ano, a do tego decu- to już galeria. I widać , że lubisz.

halszka - Czw 27 Sie, 2009 11:22

Misia
- gratuluję wspaniałych prac brawo , deku - piękne ( wsiąkłaś całkowicie ) , a sukienka - kapitalna i fajne kolory cool

misia0808 - Nie 06 Wrz, 2009 13:23

O rety, ale się naszukałam swojego posta. Zakurzył się niemiłosiernie więc najwyższy czas go nieco odświeżyć.
Na początek pokażę mój żakiecik z sonatki jagodowej. Wyszło 30 dkg

I kilka prac decu

reni - Nie 06 Wrz, 2009 13:26

żakiecik boski cool cool brawo

a decu powalił omie na kolana uklon cudne cool cool cool cool

beacia-24 - Nie 06 Wrz, 2009 13:27

misia0808, jestem pod ogromnym wrażeniem. Powaliłaś mnie żakiecikiem, ale decu to po prostu cudności. Opadła mi szczęka do samiutkiej ziemi. O mało co mi ziemniaczek z buzi nie wyskoczył i nie zrobił wielkich oczu, dlatego szybko się musiałam pozbierać hahaha.

Duże brawa za takie piękne, wręcz cudne pracki. radocha radocha radocha radocha radocha

misia0808 - Nie 06 Wrz, 2009 13:41

Reni, Beatko- jesteście kochane. Dziękuje pięknie love love
Aniela41 - Nie 06 Wrz, 2009 14:06

Super prace brawo brawo brawo
nula - Nie 06 Wrz, 2009 14:13

misia0808, wpadłam pod biurko !!!! mdleje
żakiecik śliczny i cudnie w nim wyglądasz brawo brawo brawo
ale decu to już normalnie szok !!!!!! cool cool cool
Te lampiony PORYWAM !!!! - boskie są !!!!
Też mam na takie coś ochotę (właśnie w takich zimowych klimatach) - nawet kielich już mam - tylko koncepcji mi brakuje.
Możesz choć troszkę zdradzić jak je robiłaś - czy to tajemnica chroniona patentem ? uklon

barbara 1 - Nie 06 Wrz, 2009 14:15

Misia żakiecik fantastyczny brawo brawo brawo a decu.tylko mogę Ci pozazdroscić : bo ja nie potrafię wściekły
alla - Nie 06 Wrz, 2009 14:26

Misia żakiecik śliczny, i ten kolor cool
ciekawa jestem jak się będzie nosić, ja mam tylko tunikę z sonaty i jak na razie jestem zadowolona

Decu to nie moja działka, kiedyś próbowałam i wiem ile to wymaga pracy, dlategotym bardziej Cię podziwiam brawo brawo brawo

bieta - Nie 06 Wrz, 2009 14:41

misia0808, żakiecik śliczny i tak pięknie w nim wyglądasz brawo brawo brawo

a deku no cóż pogratulować pięknych prac i talenciku uklon uklon uklon

misia0808 - Nie 06 Wrz, 2009 15:06

cmoknięcie cmoknięcie dziekuję pięknie.
Nula - o żadnym patencie nie ma mowy - już wyjaśniam:
- nakleiłam na kielich białą bibułkę ryzową, na nią motyw zimowy z serwetki. Potem "pociapałam" czyli zrobiłam klimat zimowy białą farba akrylową i srebrnym reliefem podretuszowałam choinki i gotowe. Rób, bo naprawę warto. Efekt murowany. Fotka nie oddaje efektu rzeczywistego. Acha a na koniec lakier, lakier, lakier itd. zebalek

Madzia - Nie 06 Wrz, 2009 15:16

Żakiecik cudny, leży idealnie i jak Ci do twarzy! Decu coraz piękniejsze robisz! brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
milamirka - Nie 06 Wrz, 2009 15:56

wszystkie prace cudowne brawo
nula - Nie 06 Wrz, 2009 18:37

misia0808, love love dzięki serdeczne za instrukcję !!!!
Spróbuję na pewno - tylko muszę zgromadzić potrzebne materiały wesoło mi
Gapię się na te Twoje lampiony i nie mogę wyjść z podziwu !!!! brawo brawo brawo brawo

Violetta21 - Nie 06 Wrz, 2009 19:38

o żakiecik cudny hopla ale decu to już rewelacja cool radocha i chyba widziałam podusię pomarańczową?
gabrysia - Nie 06 Wrz, 2009 22:07

żakiecik cudny, a decu, no cóż nigdy takiego się nie dorobię wściekły cool cool cool cool
Ula_K - Nie 06 Wrz, 2009 22:13

Swietny zakiecik a decopage wprost niesamowity brawo brawo brawo Misia jestes wszechstronnie uzdolniona kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
elka j. - Nie 06 Wrz, 2009 22:31

Do pięknych prac dzierganych już się przyzwyczaiłam - sonatowa "jagodzianka" bardzo apetyczna wesoło mi , a tu proszę - poszłaś po całości, dochodzi do tego decu - pięknie, pierwsze miejsce dla pojemników na zioła - cudne Smile cool
donka66 - Nie 06 Wrz, 2009 22:48

Misiu, żakiecik bajerancki, i jego kolorek też, no i bardzo ładnie w nim wyglądasz cool A decu bossssskie, urzekły mnie wiszące doniczki z ziołami cmoknięcie
Lucysia - Nie 06 Wrz, 2009 23:05

Piękny żakiecik! brawo brawo brawo
A decu to już mistrzostwo świata! brawo cool cool cool

karmelek - Nie 06 Wrz, 2009 23:15

misia0808 kolor tej Sonaty jest cudowny, świetny żakiecik zrobiłaś!!! cool cool cool

jeśli chodzi o decu, to widzę, że każda ma innego faworyta rotfl ja porywam osłonkę w maki daję nogę

marysia54 - Pon 07 Wrz, 2009 00:59

misia0808 Przepiękne prace brawo brawo brawo
cool cool cool cool cool cool