Nasze spotkania - Poznan
bogusia1255 - Pią 01 Lut, 2013 22:24
Sprawdź czy ta igła nie jest krzywa bo na ostatnim spotkaniu dziewczyny mówiły że jedna z nich reklamowała młynek bo coś było nie tak dostała drugi i też nie do końca robił tak jak powinien.(tyle słyszałam , sama tego nie robiłam ale jeżeli nie możesz ruszyć to może z młynkiem jest coś nie w porządku)
Uchomisia - Pią 01 Lut, 2013 22:26
No nie wiem, możliwe, że to niestety wina młynka :/ Ja też trafiłam, na jeden źle zmontowany, a wiem, że innym też się trafiały źle działające :/
Evka - Pią 01 Lut, 2013 22:34
No chyba jednak trzeba będzie reklamować, młynek robi trochę a potem już się wszystkie supełki do środka nie chcą schodzić buuu jestem zawiedziona
Uchomisia - Pią 01 Lut, 2013 22:39
Rozumiem to rozgoryczenie
Evka - Pią 01 Lut, 2013 22:51
Dzięki Uchomisia swoją drogą chciałam napisać, że zrobiłaś piękny kołnierzyk. Muszę się załapać na następne spotkanie
nula - Sob 02 Lut, 2013 09:19
| aiszka4 napisał/a: | A dla bardzo spragnionych możemy zorganizować dodatkowe spotkanie w międzyczasie.
|
czyli dla mnie !!!!
Jak przeczytałam o tym 2.03 to mi ręce opadły ! - w tym dniu znowu mnie nie będzie !!!
Za to w lutym mam wolne soboty 9.02 i 23.02
i jeszcze najprawdopodobniej 16.02 - dlatego pisałam, że w lutym w końcu mi się uda dopasować, a tu masz - planujecie spotkanie dopiero w marcu...
gdyby były jakieś chętne na ten "międzyczas" to ja przylecę na skrzydłach - już prawie zapomniałam jak wyglądacie
wracam do domu we wtorek i będę śledzić wątek (teraz wpadłam dosłownie na chwilkę)
buziaki dla wszystkich
Paddington - Sob 02 Lut, 2013 11:34
nula, ja jestem chętna na międzyczas bo 2.03. u mnie też odpada. Może jeszcze ktoś będzie miał ochotę na kawkę w maranciakowym gronie
Pozdrawiam
Evka, reklamuj młynek od razu i jak coś to możesz podać mój adres to podobieram co trzeba
Pozdrowionka dla wszystkich
EDIT: PS Weraph- jak nazywała się i gdzie jest dostępna w wersji papierowej ta książka z wzorami bransoletek którą miałaś na przedostatnim spotkaniu? Pozrawiam.
Evka - Pon 04 Lut, 2013 13:01
Paddington odpisali mi, że to raczej kwestia złego naciągnięcia a nie wada młynka. No szkoda, że go nie zabrałam ze sobą na urlop, miałabym kiedy go opanować, jeśli rzeczywiście to mój problem.
Paddington - Pon 04 Lut, 2013 19:15
Evka, grrrrrrrrrrrrr to nie dość, że go nie zabrałaś to jeszcze bliźniemu nie udostępniłaś....
smutny bliźni ;-(
żabka - Wto 05 Lut, 2013 12:24
Kobietki paczuszka z drewlandii już w moich łapkach - na pw wysłałam informację.
Proszę o propozycje odbioru zamówień
Ja ze swojej strony zapraszam na kawkę w "bajorku"
Calatea - Czw 07 Lut, 2013 00:06
No, to ja raczej 2.03 też odpadam, więc może załapię się na ten "międzyczas"? Jakieś propozycje?
Paddington - Czw 07 Lut, 2013 17:20
a może 23 lutego?
PS. Tak nieśmiało powiem Wam (w tym temacie bo się znamy nie od dziś) -
swój blog ma Paddington miś...
Uczę się co na nim można i jak i jeszcze jest bardzo niedopracowany (zdjęcia, kolory, dodatki) dlatego bądźcie łagodne w swoich osądach.
Mimo niedociągnięć zapraszam
http://www.lookafterbear.blogspot.com/
Wszelka pomoc mile widziana
alszka - Czw 07 Lut, 2013 17:28
Na ten międzyczas 23.02 to i mnie udałoby się załapać. I, mam nadzieję, że do tego czasu wygram wojnę z wszelkimi paskudnymi zarazkami. Bo ja to już ledwo pamiętam, jak wyglądacie, a i to tylko dzięki zdjęciom ze spotkań, na które niestety nie dotarłam...
nula - Czw 07 Lut, 2013 19:37
23.02 mi pasuje jak najbardziej !!!
Byłoby super !!!
Paddington - Czw 07 Lut, 2013 20:26
No to co- lista na 23 lutego- przecież kto ma czas i ochotę może spotkać się dwa razy
1. Paddington Miś
2. Nula
3. Alszka
Pytanie gdzie? Może zobaczmy ile nas będzie? Pozdrawiam i cieszę się, że Was zobaczę niezależnie od ilości chętnych, a 2.03 będę z Wami misiowymi myslami
żabka - Czw 07 Lut, 2013 23:00
W takim razie to i ja się piszę na 23
Evka - Pią 08 Lut, 2013 08:49
Ja również chętnie się zjawię 23 Lutego. Pomożecie mi z tym piekielnym młynkiem
1. Paddington Miś
2. Nula
3. Alszka
4. Żabka
5. Evka+ Julo terrorysta
izetta - Pią 08 Lut, 2013 13:02
ja przyjde, ale niech mi ktos pomoze z tymi frywolitkami. Chcialabym miec ladne ubranka na jajka do wielkanocy
nula - Pią 08 Lut, 2013 14:32
| izetta napisał/a: | | ale niech mi ktos pomoze z tymi frywolitkami. |
nie ma sprawy ! poradzimy sobie
izetta - Pią 08 Lut, 2013 14:34
nula, fajnie, ze bedziesz. Przyniose piorka
nula - Pią 08 Lut, 2013 14:57
też się cieszę że mi się w końcu uda
Paddington - Pią 08 Lut, 2013 15:45
1. Paddington Miś
2. Nula
3. Alszka
4. Żabka
5. Evka+ Julo terrorysta
6. Izetta
7. Nula
A czy któraś z Was życzy sobie mix kolorowych koralików? Dysponuję i chętnie się podzielę.
alszka - Sob 09 Lut, 2013 15:30
| izetta napisał/a: | Chcialabym miec ladne ubranka na jajka do wielkanocy  |
Ja też ja też ja też - z chęcią wezmę udział w szkoleniu z ubranek na jaja...
Misiaku Paddington - a co to znaczy mix? Jakieś konkretne rozmiary/kolory/producenci? Czy po prostu miseczka różnych koralików? Napisz coś więcej, bo może się skuszę...
Paddington - Sob 09 Lut, 2013 18:25
alszka, bez firmowe, różne kolory, wielkość podobna, ale nie ma oznaczenia. Po prostu mix... przyniosę paczuszkę i jak zechcesz to bardzo proszę.
alszka - Sob 09 Lut, 2013 18:40
To przynieś, wtedy zobaczymy
|
|
|