Nasze spotkania - Poznan
Uchomisia - Wto 19 Lut, 2013 14:19
| alszka napisał/a: | | zarezerwowałam nam lokal na sobotę na godzinę 15 |
Pięknie Normalnie zaszalałaś:P cały lokal dla nas, specjalne doświetlenie - pełen profesjonalizm Dzięki
| nula napisał/a: | | jeżeli któraś kupiła najnowsze "Twórcze inspiracje" to może przynieść ? |
Mam i przyniosę
ladysavage - Wto 19 Lut, 2013 18:45
mnie pasuje wszystko, data, godzina, miejsce i towarzystwo
żabka - Wto 19 Lut, 2013 19:46
hmmm mam nadzieję, że nie zabłądze i znajdę, bo będę miała trochę towaru do ponoszenia, a nie chce pogubić czy nie daj Boże potłuc
bean - Wto 19 Lut, 2013 20:01
| żabka napisał/a: | | nie chce pogubić czy nie daj Boże potłuc |
żabka, dobrze opakujesz. to nie potłuczesz
Alszka, chyba pierwszy raz cały lokal będzie nasz
ladysavage - Wto 19 Lut, 2013 20:02
towaru, mamy coś przynieść ? ja będę pierwszy raz, więc nie wiem, mam coś zabrać ze sobą ?
bean - Wto 19 Lut, 2013 20:26
ladysavage, na spotkanie najczęściej przynosimy jakieś nasze ostatnie prace, żeby się pochwalić koleżankom czasem jedna drugiej podrzuci jakiś towar na życzenie (koraliki, włóczki, gazetki, itp.) ale bierzemy też bieżącą robótkę, bo po kawce i deserku sobie dziergamy
Stąd tak ważne jest dla nas oświetlenie lokalu
nula - Wto 19 Lut, 2013 21:38
| Uchomisia napisał/a: | | Mam i przyniosę |
żabka - Wto 19 Lut, 2013 23:05
| bean napisał/a: | żabka, dobrze opakujesz. to nie potłuczesz Wink
| z wydmuszkami może być różnie, paczką dostaje super spakowane a i tak trafiają się stłuczone
Już się nie mogę doczekać soboty
Paddington - Śro 20 Lut, 2013 11:28
No właśnie jak już o podrzucaniu sobie różności mowa- czy ktoś ma więcej włóczki alize cieniowanej? młynek dziewiarski EVKI tak mnie zakręcił, że chcę jeszcze i jeszcze i jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Biuro misiowych informacji kulturalno poznańskich:
PŁYWANIE SYNCHRONICZNE: (program dostępny u mnie wejście free)
http://www.mmpoznan.pl/43...?category=sport
BITWA O POZNAŃ (inscenizacja na cytadeli z pewnym znanym Wam głosem spikera , oczywiście free )
http://poznan.naszemiasto...twy-o,id,t.html
Do zobaczenia na spotkaniu
alszka - Śro 20 Lut, 2013 22:33
Masz młynek??? A przyniesiesz go może? I dasz dotknąć? Ewentualnie spróbować coś pokręcić/zakręcić/nakręcić/przekręcić??? Proooooooszęęęęę...
Ech, szkoda że wcześniej nie napisałaś o tej cieniowanej Alize, bo miałam 3/4 motka, ale spróbowałam węzłów Salomona i wyszło mi jakieś takie dziwne połączenie chusty z chusteczką do nosa... No chyba żebyś sobie spruła, ale nie ręczę, czy się da...
aiszka4 - Pią 22 Lut, 2013 10:38
Postaram się wpaść choć na chwilę.
W sobotę wybieram się na targi - pooglądać nowości ogrodnicze i zoologiczne (m. in. pawie albinosy - może jakieś piórko się trafi)
alszka - Pią 22 Lut, 2013 14:59
Melduję, że rezerwacja na jutro na godzinę 15 w kawiarni Tajemniczy Ogród potwierdzona. Pani chyba bardzo się przejęła, że ich kawiarnia jest taka malutka, a taka duża grupa będzie i że będą musieli przygotować więcej jedzenia - to my takie żarłoki jesteśmy???
Dla przypomnienia adres to: Woźna 18.
Już nie mogę się doczekać naszego spotkania.
Do jutra w takim razie
ladysavage - Pią 22 Lut, 2013 17:45
ja niestety nie przyjdę, od wczoraj mam gorączkę i kaszel, nie chcę z Wami się tym podzielić ale tak mi smutno z tego powodu, pociesza mnie myśl, że przyszłe spotkanie mam nadzieje będzie przy słoneczku, bez żadnych paskudnych chorób, które się mogą przypałętać Miłej zabawy jutro
Evka - Sob 23 Lut, 2013 18:34
Było bardzo fajnie, z każdym spotkaniem coraz lepiej, dzięki dziewczyny
alwega - Sob 23 Lut, 2013 19:49
Dziekuje za mile spotkanie. Lokal - kameralny, bardzo trafny wybor Do zobaczenia na kolejnym
robótkimarleny. - Sob 23 Lut, 2013 20:10
Pięknie dziękuję za miłe spotkanie
Beatko, dziękuję za sóweczkę
Żabko: koszyczek wzbudził rodzinny zachwyt
gotka - Sob 23 Lut, 2013 20:25
Dziewczyny, dziękuję za spotkanie. Byłam pierwszy raz ale jestem zachwycona waszymi pracami.
nula - Sob 23 Lut, 2013 20:46
tego właśnie mi było potrzeba !!! - dzięki dziewczyny
i jeszcze raz ogromne buziaki dla Haniutki i misiowego uszka i izetty
żabka - Sob 23 Lut, 2013 21:10
Dzięki kochaniutkie za spotkanie, jak zwykle po nim akumulatorki naładowane a głowa pełna pomysłów
| robótkimarleny. napisał/a: | | Żabko: koszyczek wzbudził rodzinny zachwyt kwiatek dla ciebie | miło mi to czytać, oby zając za dużo nie fikał i sprawował się jak najlepiej
alszka - Sob 23 Lut, 2013 21:29
Och, jak to dobrze w końcu móc się spotkać w tak zwanym realu! Dziękuję pięknie za to spotkanie - akumulatory jak zwykle po takim spotkaniu doładowane super pozytywną energią i motywacją do dalszego robótkowania.
Dzięki dziewczyny
izetta - Sob 23 Lut, 2013 22:04
I ja sie odmeldowuję. Wleciałam tu na chwilkę, bo robię drugą gwiazdkę, nula, teraz wreszcie idzie mi to jak należy dziękuję
i wam też dziękuję kochaniutkie za tak cudowne popołudnie i początek wieczoru. Lokal bardzo fajny, tylko jak my sie tam wszystkie pomieścimy
Paddington - Sob 23 Lut, 2013 22:37
Dziękuję i ja
Było mi wspaniale z WAMI
ŻABKO, dziękuję za jajo- zawisło (czy pozwolisz zrobić mu zdjęcie żebym mogła wstawić na bloga jako łup pospotkaniowy?)
Dzięki za uratowanie mojej bielizny dziewczyny
Beatko, jak to się stało, że ja nie buchnęłam żadnej sówki?
Do zobaczenia w marcu- już myślimy nad terminem!
izetta - Sob 23 Lut, 2013 23:04
nula, zobacz czym mnie zaraziłaś, właśnie skończyłam
Uploaded with ImageShack.us
żabka, jajcem już się niemałżowi pochwaliłam
bogusia1255 - Sob 23 Lut, 2013 23:29
Kobietki JESTEŚCIE CUDOWNE co więcej można o Was napisać .
Izetta jesteś niesamowita chyba będę musiała się zmobilizować jeśli chodzi o frywolki bo mi wstyd.
alszka przypominam się o żyrafkę.
no i wreszcie "wspomnienie". https://plus.google.com/photos/103967354100464822781/albums/5848267200945523537?banner=pwa
żabka - Sob 23 Lut, 2013 23:30
(czy pozwolisz zrobić mu zdjęcie żebym mogła wstawić na bloga jako łup pospotkaniowy?) misiaczku rób z jajem co chcesz, przecież ono Twoje
| izetta napisał/a: | | żabka, jajcem już się niemałżowi pochwaliłam Smile | mam nadzieję, że się niemałżowi podobało a tak na marginesie, to nad koszyczkiem kurą pomyślę, tylko naskręcam nowej porcji rurek, bo pewnikiem na wyplatanego zająca mi ich już ich nie wystarczy
Alszka daj znać jak już maleństwo będzie na świecie - żebym wiedziała jak planowaną niespodziankę ozdobić (w błękitach czy w różu )
Bogusiu dzięki za zdjęcia, co my byśmy zrobiły bez Ciebie jako fotografa
|
|
|