Nasze prace - Mróweczkowe hardanger'owanie
elapok - Czw 06 Lut, 2014 14:15
Super wygląda
mróweczka - Nie 16 Lis, 2014 22:06
Witajcie kobietki
Jakiś czas temu popełniłam małe serwetki
taką
i taką
a ostatnia gwiazda jest taka
Kolejna jest w trakcie wyszywania ale tymczasowo zdradziłam haft dla szydełka i drutów. Za to podglądam wasze wyczyny z obrusem (i innymi pracami) i jestem pełna podziwu. Jak może pamiętacie zaczęłam obrus i niestety porzuciłam go na dobre. Brak mi jednak cierpliwości do takich dużych prac , ale uwielbiam oglądać takie arcydzieła a wasze jest naprawdę WOW .
Pozdrawiam i nadal będę po cichutku kibicować
Nikus4 - Pon 17 Lis, 2014 07:06
Mróweczko a dlaczego pocichutku. Będzie nam bardzo przyjemnie jak do nas częściej zajrzysz.
Tyle pięknych prac wyszyłaś i nic się nie chwaliłaś Jedna piękniejsza od drugiej.
mirka-zet - Pon 17 Lis, 2014 10:07
Śliczne serwetki, muszę powiedzieć, że nie bardzo lubiłam kolorowe, a szczególnie granatowo-białe prace, ale chyba zmienię zdanie, bo Twoja serwetka jest bardzo ładna i mam ochotę też w tych kolorach coś dla siebie wyhaftować.
Haniaga - Pon 17 Lis, 2014 16:43
Mróweczko,
jak miło ,że nie zapomniałaś o nas. A oglądać Twoje nowe prace, to dopiero frajda.
Strasznie spodobała mi się ta niebieska serwetka . Piękna swoją innością wzorów.
Robi niesamowite wrażenie.
mróweczka - Pon 17 Lis, 2014 18:30
Dziękuję kobietki za miłe słowa. Ja tak po cichutku dziubolę a potem trach. Tak z cicha pękł.
Ta granatowa serwetka miała być jaśniejsza tzn. jak zamawiałam nici to na zdjęciach wyglądały inaczej a okazały się być koloru chabrowego a ponieważ uwielbiam wszystkie odcienie niebieskiego od najjaśniejszych do najciemniejszych to serwetka powstała tak czy inaczej.
Ginia - Nie 30 Lis, 2014 07:47
Dla mnie też niebieski jest najpiękniejszym kolorem, w związku z powyższym ostatnia serwetka baaaaaardzo mi się podoba. Te granatowe gwiazdki wyglądają jakby były trójwymiarowe.
Zresztą wszystkie trzy serwetki są śliczne.
elapok - Pon 01 Gru, 2014 10:50
Przepiękne, mi bardzo podoba się ta granatowa - super wygląda!
|
|
|