Nici, nitki i niteczki... - Sklepy internetowe z włóczkami
zorza - Śro 31 Mar, 2010 22:00
| alfa76 napisał/a: | | Przypadkowo natknęłam się na ten sklepik: http://www.kufer-monia.pl/ sprzedają też na allegro. Zamówiłam u nich mulinę. Mija właśnie tydzień odkąd dostałam zawiadomienie z allegro, że otrzymali moją wpłatę, a muliny jak nie było tak nie ma. Pisałam tam maila, ale nie otrzymałam żadnej wiadomości. |
Dokonałam zakupu w tymże sklepie 12marca,wpłaciłam pieniądze od razu na konto.23go wysłałam maila z zapytaniem o przesyłkę, odp.brak. Paczka w końcu dotarła 29, nadana 26.
Jakże podobne te przypadki
zorza - Śro 31 Mar, 2010 22:22
| ciapara napisał/a: | | moze wiecie gdzie mozna kupic druty skarpetkowe metalowe? |
nie wiem jakie te są
http://allegro.pl/item953...ozmiar_3_0.html
alfa76 - Czw 01 Kwi, 2010 22:32
| zorza napisał/a: | Dokonałam zakupu w tymże sklepie 12marca,wpłaciłam pieniądze od razu na konto.23go wysłałam maila z zapytaniem o przesyłkę, odp.brak. Paczka w końcu dotarła 29, nadana 26.
Jakże podobne te przypadki nie wolno |
Przypadki nie tylko podobne, ale takie samiutkie. Ja byłam bardziej nerwowa bo jak pisałam wpłaciłam pieniądze w tym samym dniu kiedy zamówiłam, ale ze bardzo mi się spieszyło bo mi robota stała, to do nich napisałam w niedziele albo w poniedziałek w tym tygodniu, oczywiście żadnej odpowiedzi, bo i po co? Przeczytałam na allegro komentarze wystawione dla tej osoby i okazało się, że brak kontaktu i długie wyczekiwanie na przesyłkę to u nich norma ale "podobno warto". Ja czekałam na przesyłkę 8 dni od informacji o wpłacie na ich konto. Gdybym wiedziała, że w Rumento jest mulina to nawet bym się nie zastanawiała, tylko tam zamówiła.
zorza - Pią 02 Kwi, 2010 22:46
Ja też wpłaciłam zaraz w tym samym dniu,bo uważam że "jak kupujesz to płać"i staram się to jak najprędzej uregulować.
Chyba jesteśmy za bardzo rzetelne.
skoczka - Pon 19 Kwi, 2010 09:58
Witam.Od 5 lat korzystam z usług pasmanterii internetowych.Zadowolona byłam w każdym przypadku.Aż do teraz.Ostatnio zamówiłam włoczkę w jednej z pasmanterii,zktórej juz korzystałam.Potwiedrdziłam zamówienie,wpłaciłam pieniądze no i czekam od 2 tygodni.Czekałabym dłużej bez paniki-ale ja juz nie mogę tam wejśc-nie moge się zalogować.Choć pamiętam swoje dane logowania to napisałam nawet o przypomnienie hasła.I dalej nic.Czy Wy dziewczyny miałyście kiedy taki przypadek.Nie wiem co dalej robić.Czyżby pasmanteria się zepsuła? Pozdrawiam
maja1 - Pon 19 Kwi, 2010 11:27
Może po prostu zadzwoń tam ,to chyba najprostsze rozwiązanie.
iwona.11 - Pon 19 Kwi, 2010 11:44
Ja korzystałam z pasmanterii Kolorowy Motek w Rumii. Ceny moim zdaniem ok, no i bardzo sympatyczna obsługa. Nie było jednego artykułu, pani zadzwoniła z pytaniem, wysyłać czy czekać, przesyłka doszła bardzo szybko.
Eve - Pon 19 Kwi, 2010 17:19
skoczka, o którym sklepie piszesz?
ciapara - Pon 19 Kwi, 2010 19:10
Pytalam o to samo
skoczka - Wto 20 Kwi, 2010 08:25
Zadzwoniłam tam wczoraj i okazało się,że zmieniają oprogramowanie.Ale zapomnieli powiadomić.Trzeba na nowo rejestrować się.Ale przesyłka dotarła wczoraj.Nie wiem czy to poczta zawiniła bo przesyłka została wysłana 15.04.2010.
mimusia-1 - Wto 20 Kwi, 2010 09:55
skoczka, a jaki to sklep?
qrka - Wto 11 Maj, 2010 21:03
zobaczcie na co się natknęłam na allegro
http://www.allegro.pl/sho...hp?uid=16926752
druty KnitPro
teris - Śro 12 Maj, 2010 08:30
Dla miłośniczek SONATY http://www.allegro.pl/sho...php?uid=2313076 dobra cena sprawdzony sprzedawca polecam
Krakowianka - Śro 12 Maj, 2010 09:50
dzięki, właśnie skorzystałam z tej liliowej powstanie chyba sukienka....
monika_b - Pią 14 Maj, 2010 19:55
Zawiódł mnie Dagaz. Na stronie nie było słowa, że są braki włóczki o którą mi chodzi. Co prawda, pani zadzwoniła do mnie, że towaru brak i zwróci pieniądze ale ja już zrobiłam przelew i musiałam czekać na zwrot. Nie bardzo mi się to podoba.
Gośka - Śro 26 Maj, 2010 10:22
Czy w Aniluxie zamówienia składa się przez telefon, czy można zamówić np. 2 motki, skąd wziąć cennik i opłatę za przesyłkę? Przepraszam za tyle pytań ale nie mogę nigdzie dopatrzyć się info.
Poranna - Śro 26 Maj, 2010 13:03
Gośka, jak ostatnio zamawiałam, można było zamówić nawet jeden motek; zawsze zamawiałam przez telefon, pani bardzo miła i pomocna, cennik podaje przez tel., koszty przesyłki też i oczywiście były uzależnione od ciężkości przesyłki.
Gośka - Śro 26 Maj, 2010 13:25
Dzięki
Paillette - Śro 26 Maj, 2010 17:37
Poranna, Gośka, czy przypadkiem Anilux nie dolicza 20% do każdego zamówienia oprócz kosztów przesyłki?
Poranna - Śro 26 Maj, 2010 19:57
| Paillette napisał/a: | | czy przypadkiem Anilux nie dolicza 20% do każdego zamówienia oprócz kosztów przesyłki? |
pierwsze słyszę ....
Madzia - Śro 26 Maj, 2010 20:27
Jak byłam na miejscu w sklepie to pani mówiła mi, że można zamówić sprzedaż wysyłkową, wszystko załatwia się telefonicznie, ale ceny faktycznie będą wyższe niż w sklepie. Czy o 20% akurat, tego nie pamiętam.
Paillette - Śro 26 Maj, 2010 22:13
A mi powiedziala, że jak przy zakupie przez telefon zadeklaruję się, że będę systematycznie robić zakupy, to odpuszczą mi te 20%
terkot1 - Pon 31 Maj, 2010 10:11
Na Allegro pojawiły się druty i inne akcesoria firmy KnitPro http://www.allegro.pl/sho...hp?uid=16926752
zamówiłam na próbę jedną parę drutów i już przymierzam się do zakupu innych, szczerze mogę polecić sprzedawcę: druty super, bardzo dobry kontakt mailowy, szybki czas wysyłki.
teris - Wto 01 Cze, 2010 08:56
terkot1, zgadzam się z Tobą też zrobiłam zakupy u tej Pani obsługa rewelacyjna a druty .... to tak jakby przesiąść się z malucha do mercedesa
ciapara - Wto 01 Cze, 2010 09:55
wierzyc mi sie nie chce ze takie tanie
za zestaw drutow skarpetkowych 17 zł a inni wolali 33 czyli cena razy dwa
zdecyduje sie chyba
|
|
|