To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Frywolitki Bernadki

Jasieńka - Śro 11 Lip, 2007 10:37

brawo brawo brawo brawo
Poranna - Śro 11 Lip, 2007 13:49

o rany, ale cudne hopla Brawo, Bernadka brawo cool
Bernadka - Śro 11 Lip, 2007 16:57

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dziewczynki słoneczniki się cieszą i ja się cieszę hurrraaa hurrraaa hurrraaa
Violetta21 - Śro 11 Lip, 2007 19:15
Temat postu: Ale się cieszę skończyłam
Bernadka śliczne te słoneczniki cool brawo
maranta - Śro 11 Lip, 2007 20:25

Brawo, cudne brawo brawo brawo
Bernadka - Pią 13 Lip, 2007 18:16

Violetta21, maranta, cmoknięcie cmoknięcie coś mnie kwiatowo natknęło i tworzę nowe kwiauszkowe cóś niedługo skończę jeśli Amelka da mi popracować hahahihi
Bernadka - Czw 19 Lip, 2007 12:22

Onieważ kwiatuszkowa wena mnie nie opuszcza to zrobiłam dla Judyty takie "Chabry " hehehe cóż za zbieżność hahahihi koraliki te małe były wstrętne bo okazało się żę nawet najmniejszym szydełkiem nić przeciągać się nie na bo pękały wściekły więc wzięłam cieniutki drucik i jakoś sobie poradziłam ale je odradzam cmoknięcie
maranta - Czw 19 Lip, 2007 13:06

wesoło mi wesoło mi wesoło mi nomen omen - śliczna chabrowa panna cool cool cool

Bernadka napisał/a:
koraliki te małe były wstrętne bo okazało się żę nawet najmniejszym szydełkiem nić przeciągać się nie na bo pękały

Znam ten ból...
Kilkakrotnie już się bawiłam tymi kropelkami mini, radziło sobie z nimi tylko moje najcieńsze szydełeczko (cieńsze niż 0,5mm tulip, na oko tak gdzieś 0,3mm).
Mam pełno koraliczków, które mają jeszcze mniejsze dziurki i teraz, gdy moje stare szydełeczko już kaput a nowego tak cieńkiego nie dostanę, to zamierzam zmniejszyć główke najcieńszego Tulipa, tylko, że te szydełka są o wiele słabsze niż mój staruszek- za łatwo się łamią i nie wiem jak zareagują na oskrobanie łepetynki puknąć się

bjanna - Czw 19 Lip, 2007 14:41

Bernadka, śliczne "Chabry", a Judytka tylko dodaje im uroku cool radocha wesoło mi bye
Bernadka - Czw 19 Lip, 2007 15:04

bjanna, maranta, cmoknięcie cmoknięcie
maranta napisał/a:
te szydełka są o wiele słabsze niż mój staruszek- za łatwo się łamią i nie wiem jak zareagują na oskrobanie łepetynki puknąć się
Aniu odradzam skrobanie , ja już straciłam 3 szydełka 0,5 bo faktycznie łatwo się łamią wściekły wściekły ostatnie właśnie przy chaberkach teraz przyszły mi nowe trzy zamówione ale raczej długo nie pociągną hahahihi
Poranna - Czw 19 Lip, 2007 16:14

Bernadka mnie się bardzo podoba połączenie czarnego z 'chabrowym', śliczny frywolitkowy efekt! cool brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 20 Lip, 2007 08:51
Temat postu: Ale się cieszę skończyłam
Bernadka piękne połączenie niebieskiego z czarnym bardzo mi się podoba cool brawo brawo
Jasieńka - Pią 20 Lip, 2007 12:12

cool cool cool cool super
Bernadka - Pią 20 Lip, 2007 12:59

Poranna, Violetta21, szydełko, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie ja także lubię to połączenie . podobnie jak czerwony z czarnym dlatego właśnie powstanie coś czerwono czarnego teraz dla młodszej córy tylko trzeba coś najpierw wymyślić cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Zosia32 - Sob 21 Lip, 2007 10:14

Bernadka chabry bardzo ładne duże brawa brawo brawo brawo
bardzo ładne połączenie kolorów

Pozdrowienia wesoło mi

Bernadka - Czw 26 Lip, 2007 12:44

Serdecznie wszystkim dziękuję niestety przebywam poza domkiem i wracam dopiero w piątek dlatego tak teraz malutko bywam na forum i nic nie szydłujęani nie frywol cmoknięcie cmoknięcie ę
avenitta - Nie 05 Sie, 2007 19:04

Śliczna ta obróżka !!
Renulek - Pon 06 Sie, 2007 07:35

Bernadka cool chabry bardzo pomysłowe cool
Halkuk - Wto 07 Sie, 2007 07:41

Śliczne cool brawo cool
Bernadka - Pią 07 Gru, 2007 23:01

Halkuk, Renulek, avenitta, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie temat moi zamarzł w lecie co nie znaczy że niczego nie robiłam jednak to bnyły takie drobnostki że nie warto było zawracać głowy . Teraz po wielu namowach i błaganiach mojego dziewczęcia zrobił się taki krzyżyk który całkiem spory wyszedł więc po kilku miesiącach ciszy zaczynam od nowa frywolitkowe zmagania
maranta - Pią 07 Gru, 2007 23:08

Piękny ten krzyżyk, oj piękny- dziewczątko chyba zadowolone bardzo cool cool cool
Poranna - Pią 07 Gru, 2007 23:36

rzeczywiście się naplotłaś Smile ale było warto, bo śliczny jest brawo
rogalm1 - Sob 08 Gru, 2007 10:42

Śliczny krzyżyk, gratuluję (moja Marysia męczy różaniec)
Bernadka - Sob 08 Gru, 2007 12:05

maranta, Poranna, rogalm1, cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie teraz młodsza dziewoja moja zaczęła męczyć o krzyżyk , więc chyba szybciuchno machnę i dla niej jakiś Smile
Violetta21 - Nie 09 Gru, 2007 01:57
Temat postu: Frywolitki Bernadki
Piękny krzyżyk cool brawo