To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

Madzia - Pon 15 Lis, 2010 19:24

Przepiękna!!!!!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Pon 15 Lis, 2010 19:32

Myszaczku niewiem jak mi się to udało ale trzy kciuki dostałaś cool
Mysza - Pon 15 Lis, 2010 19:55

Madzia, Violetta21, dziękuję pięknie! cmoknięcie uklon kwiatek dla ciebie

Ta chustę już kiedyś robiłam, jako prezent dla cioci, ale że jestem Superłajza, to wtedy zrobiłam tylko z połowy schematu. Teraz jest już z całego.

Violetta21, cmok dzięki za 3 kciuki.

Pozdrawiam cmoknięcie
M.

eumycha - Pon 15 Lis, 2010 20:05

szczęka szczęka szczęka
Ale cudo!!!!!
Mysza załatwiłaś eumychę na cacy!
Teraz to już zachorowałam...takie cudo mieć u siebie...ech marzenie...
brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Mysza - Pon 15 Lis, 2010 20:07

eumycha To MACHNIOM!!! A umiesz robić na drutach? Very Happy hopla Bo jak umiesz, to tym bardziej się dogadamy zebalek Ja do Wieliczki daleko nie mam, a w sobotę Maranciakowe spotkanie w Krk.

Buziaki
M.

bieta - Pon 15 Lis, 2010 20:35

Mysza, śliczna chusta brawo brawo brawo
eumycha - Pon 15 Lis, 2010 20:36

he, he, na drutach robić umiem...jak najbardziej...tyle, że chusty zrobić nie potrafię...

chętnie się z Tobą spotkam i pogadam o ewentualnej wymiance...ale na spotkanie robótkowe nie dotrę bo mnie wkręcili w komisję wyborczą i w sobotę mam jakieś zebranie... placzek

Mysza - Pon 15 Lis, 2010 20:43

bieta, Dziękuję.

eumycha, - Kto wrobił Kłólika Rogersa? Jak śmiali cię w komisję wrabiać. Mam nadzieję, że do spotkania dojdzie. radocha

Buziaki love
M.

Zula - Pon 15 Lis, 2010 21:54

Śliczna chusta cool brawo
Jarka - Wto 16 Lis, 2010 07:39

eumycha napisał/a:
Ale cudo!!!!!
cool cool cool
eumycha - Wto 16 Lis, 2010 08:42

Ano widzisz Myszo zadzwoniła żona kolegi (kandydata), że brakuje im (znaczy komitetowi) ludzia do komisji, listę zamykają, a z rodziny wziąć nie mogą, bo jej mąż kandyduje...no tom się zgodziła, bo sobie myślę co mi zależy posiedzieć jeden dzień w przy wyborach, trochę głosów policzyć...a gdzie ona dalej będzie szukać kogoś, kto tak jak ja jest na wychowawczym i teoretycznie ma sporo czasu...
...nie spodziewałam się, że później wybiorą mnie na zastępce przewodniczącego i będę latać po zebraniach i szkoleniach...(niestety mam chyba jakiś taki wyraz twarzy, który ludzie biorą za chęć przewodniczenia no i masz babo placek)
Więc zamiast sobie siedzieć przy wyborach w jeden dzień, latam jak z piórem już drugi tydzień...
mam tylko nadzieję, że będzie jedna tura wyborów na burmistrza...bo drugiej nie zniosę!!!

A do siebie zapraszam na herbatkę, kawę, ciacho....po wyborach ;o)

Mysza - Wto 16 Lis, 2010 09:20

Zula, Jarka, Dziękuję pięknie! uklon uklon uklon

eumycha, - Dlatego ja się nie dałam i wyjechałam na wybory do Krakowa Very Happy Nie bawiwszy się już więcej w politykę, w organizowanie niczego większego niż własna kolacja i bycie przewodniczącym lub członkiem czegokolwiek. Już dość się nabawiłam w takie hocki-klocki. wesoło mi Czas odpocząć i nabrać sił przed innymi wyzwaniami.

Buziaki cmoknięcie
M.

eumycha - Wto 16 Lis, 2010 10:12

Tobie to dobrze! wesoło mi
Gdybym ja chciała wyjechać musiałabym porzucić rodzinę...nie wiem co na to powiedziałby Staś...pewnie: "nie kokam mama" hmm

ciapara - Wto 16 Lis, 2010 13:13

Myszko sliczna!!! Dopelnieniem byloby jak bys to cudo pokazała na ludziu... Zamarzyło mi sie co??? wesoło mi
A robiłas według schematu czy to radosna improwizacja?? Jesli ze schematu to ja sie mocno usmiecham... o... tak zebalek

nula - Wto 16 Lis, 2010 15:00

Mysza, ale dałaś czadu !!!! brawo brawo brawo
fantastyczna chusta !!! cool cool cool

we_st - Wto 16 Lis, 2010 15:28

Ma w sobie to "coś"
Beata T - Wto 16 Lis, 2010 17:08

śliczna chusta cool cool cool
jadzia59o - Wto 16 Lis, 2010 17:19

śliczna chusta, w ananasy moje ulubione
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

brawo brawo brawo brawo brawo brawo

lamika88 - Wto 16 Lis, 2010 17:19

Bajerancka ta chusta cool cool cool
7Kasiulek7 - Wto 16 Lis, 2010 17:37

Jeszcze ja, jeszcze ja! Fajowska jest Razz
Ale zapomniałaś chyba dodać, że kolory są co najmniej troszkę przekłamane. Wink
brawo brawo

saba52 - Wto 16 Lis, 2010 18:20

Myszencjo za całokształt cool brawo brawo brawo
Mysza - Wto 16 Lis, 2010 18:38

ciapara, nula, we_st, Beata T, jadzia59o, lamika88, 7Kasiulek7, saba52, - wieeelkie dzięki za dobre słowa uklon uklon uklon

Cytat:
Myszko sliczna!!! Dopelnieniem byloby jak bys to cudo pokazała na ludziu... Zamarzyło mi sie co??? wesoło mi
A robiłas według schematu czy to radosna improwizacja?? Jesli ze schematu to ja sie mocno usmiecham... o... tak zebalek

Aga, na ludziu może fotkę cyknę, choć boję się Kaszycy dawać aparatu, bo zdjęć nie za bardzo umie robić. A schemat był umieszczony na forum w wątku ze wzorkami, tylko niestety nie pamiętam już przez kogo przepraszam Jak chcesz, to podrzucę na maila. Wcześniej robiłam ta chustę białą, ale nie miałam całego wzoru.
A tu jest jej fota:
http://mariavitavere.devi...llery/#/d2eqiae

Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie
M.

bean - Wto 16 Lis, 2010 19:27

Piękna chusta cool brawo
barbara 1 - Wto 16 Lis, 2010 19:49

Cytat:

Jeszcze ja, jeszcze ja! Fajowska jest

i jeszcze ja biegnę pochwalić śliczną chustę brawo brawo brawo

Mysza - Wto 16 Lis, 2010 23:25

bean, barbara 1, Dziękuję bardzo uklon uklon uklon