Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach
Madzia - Pon 15 Lis, 2010 19:24
Przepiękna!!!!!!!!!!!!!!!
Violetta21 - Pon 15 Lis, 2010 19:32
Myszaczku niewiem jak mi się to udało ale trzy kciuki dostałaś
Mysza - Pon 15 Lis, 2010 19:55
Madzia, Violetta21, dziękuję pięknie!
Ta chustę już kiedyś robiłam, jako prezent dla cioci, ale że jestem Superłajza, to wtedy zrobiłam tylko z połowy schematu. Teraz jest już z całego.
Violetta21, dzięki za 3 kciuki.
Pozdrawiam
M.
eumycha - Pon 15 Lis, 2010 20:05
Ale cudo!!!!!
Mysza załatwiłaś eumychę na cacy!
Teraz to już zachorowałam...takie cudo mieć u siebie...ech marzenie...
Mysza - Pon 15 Lis, 2010 20:07
eumycha To MACHNIOM!!! A umiesz robić na drutach? Bo jak umiesz, to tym bardziej się dogadamy Ja do Wieliczki daleko nie mam, a w sobotę Maranciakowe spotkanie w Krk.
Buziaki
M.
bieta - Pon 15 Lis, 2010 20:35
Mysza, śliczna chusta
eumycha - Pon 15 Lis, 2010 20:36
he, he, na drutach robić umiem...jak najbardziej...tyle, że chusty zrobić nie potrafię...
chętnie się z Tobą spotkam i pogadam o ewentualnej wymiance...ale na spotkanie robótkowe nie dotrę bo mnie wkręcili w komisję wyborczą i w sobotę mam jakieś zebranie...
Mysza - Pon 15 Lis, 2010 20:43
bieta, Dziękuję.
eumycha, - Kto wrobił Kłólika Rogersa? Jak śmiali cię w komisję wrabiać. Mam nadzieję, że do spotkania dojdzie.
Buziaki
M.
Zula - Pon 15 Lis, 2010 21:54
Śliczna chusta
Jarka - Wto 16 Lis, 2010 07:39
| eumycha napisał/a: | | Ale cudo!!!!! |
eumycha - Wto 16 Lis, 2010 08:42
Ano widzisz Myszo zadzwoniła żona kolegi (kandydata), że brakuje im (znaczy komitetowi) ludzia do komisji, listę zamykają, a z rodziny wziąć nie mogą, bo jej mąż kandyduje...no tom się zgodziła, bo sobie myślę co mi zależy posiedzieć jeden dzień w przy wyborach, trochę głosów policzyć...a gdzie ona dalej będzie szukać kogoś, kto tak jak ja jest na wychowawczym i teoretycznie ma sporo czasu...
...nie spodziewałam się, że później wybiorą mnie na zastępce przewodniczącego i będę latać po zebraniach i szkoleniach...(niestety mam chyba jakiś taki wyraz twarzy, który ludzie biorą za chęć przewodniczenia no i masz babo placek)
Więc zamiast sobie siedzieć przy wyborach w jeden dzień, latam jak z piórem już drugi tydzień...
mam tylko nadzieję, że będzie jedna tura wyborów na burmistrza...bo drugiej nie zniosę!!!
A do siebie zapraszam na herbatkę, kawę, ciacho....po wyborach ;o)
Mysza - Wto 16 Lis, 2010 09:20
Zula, Jarka, Dziękuję pięknie!
eumycha, - Dlatego ja się nie dałam i wyjechałam na wybory do Krakowa Nie bawiwszy się już więcej w politykę, w organizowanie niczego większego niż własna kolacja i bycie przewodniczącym lub członkiem czegokolwiek. Już dość się nabawiłam w takie hocki-klocki. Czas odpocząć i nabrać sił przed innymi wyzwaniami.
Buziaki
M.
eumycha - Wto 16 Lis, 2010 10:12
Tobie to dobrze!
Gdybym ja chciała wyjechać musiałabym porzucić rodzinę...nie wiem co na to powiedziałby Staś...pewnie: "nie kokam mama"
ciapara - Wto 16 Lis, 2010 13:13
Myszko sliczna!!! Dopelnieniem byloby jak bys to cudo pokazała na ludziu... Zamarzyło mi sie co???
A robiłas według schematu czy to radosna improwizacja?? Jesli ze schematu to ja sie mocno usmiecham... o... tak
nula - Wto 16 Lis, 2010 15:00
Mysza, ale dałaś czadu !!!!
fantastyczna chusta !!!
we_st - Wto 16 Lis, 2010 15:28
Ma w sobie to "coś"
Beata T - Wto 16 Lis, 2010 17:08
śliczna chusta
jadzia59o - Wto 16 Lis, 2010 17:19
śliczna chusta, w ananasy moje ulubione
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lamika88 - Wto 16 Lis, 2010 17:19
Bajerancka ta chusta
7Kasiulek7 - Wto 16 Lis, 2010 17:37
Jeszcze ja, jeszcze ja! Fajowska jest
Ale zapomniałaś chyba dodać, że kolory są co najmniej troszkę przekłamane.
saba52 - Wto 16 Lis, 2010 18:20
Myszencjo za całokształt
Mysza - Wto 16 Lis, 2010 18:38
ciapara, nula, we_st, Beata T, jadzia59o, lamika88, 7Kasiulek7, saba52, - wieeelkie dzięki za dobre słowa
| Cytat: | Myszko sliczna!!! Dopelnieniem byloby jak bys to cudo pokazała na ludziu... Zamarzyło mi sie co??? wesoło mi
A robiłas według schematu czy to radosna improwizacja?? Jesli ze schematu to ja sie mocno usmiecham... o... tak zebalek
|
Aga, na ludziu może fotkę cyknę, choć boję się Kaszycy dawać aparatu, bo zdjęć nie za bardzo umie robić. A schemat był umieszczony na forum w wątku ze wzorkami, tylko niestety nie pamiętam już przez kogo Jak chcesz, to podrzucę na maila. Wcześniej robiłam ta chustę białą, ale nie miałam całego wzoru.
A tu jest jej fota:
http://mariavitavere.devi...llery/#/d2eqiae
Pozdrawiam serdecznie
M.
bean - Wto 16 Lis, 2010 19:27
Piękna chusta
barbara 1 - Wto 16 Lis, 2010 19:49
| Cytat: |
Jeszcze ja, jeszcze ja! Fajowska jest |
i jeszcze ja biegnę pochwalić śliczną chustę
Mysza - Wto 16 Lis, 2010 23:25
bean, barbara 1, Dziękuję bardzo