Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
ania_b - Nie 28 Lut, 2010 13:18
Czy ktoś z Gdańska chciałby uzupełnić swoje zapasy Aidy? Chciałabym zrobić zakupy w niteczce.com.pl . Mają najwięcej kolorów Aidy, a ponieważ już tam kupowałam, wiem, że mogą sprowadzić każdy (no, może prawie każdy) kolor z dostępnych Aidy. Próbnik kolorów Aidy dostepny jest w internecie. Poprzednio zamawiałam po jednym kłębuszku z iluś tam kolorów (dlatego mają tak duży wybór) i nie było żadnego problemu.
Pytam, bo niedługo się spotkamy, więc można by złożyć zamówienie.
Jakbyście miały pytania, mój adres: anna_banasik@vp.pl
A z pytaniami możecie też dzwonić bezpośrednio do niteczki:
Telefon kontaktowy, czynny pon.-pt. w godz. 10 - 18 :
Magdalena Zwierzchowska: 0/ 792 270 570
woalka - Nie 28 Lut, 2010 14:04
Hejka Aniu!
Wprawdzie w ubiegłym tygodniu trochę się obkupiłam w nitki i koraliki w Świecie Haftu, ale zajrzę do oferty Niteczki - może coś mnie skusi
Dziękuję za sygnał i propozycję!
Do zobaczenia
cirena - Nie 28 Lut, 2010 18:42
Aniu fajnie ze myslisz o wszystkich narazie nie zastanawialam sie co mogę potrzeebowac pomysle i sie odezwe ,chociaz oni maja juz nowa aide a z niej nie wychodzi tak ladnie jak ze starej
ania_b - Nie 28 Lut, 2010 21:05
Ja tylko wiem ze słyszenia, że jest nowa i stara Aida, bo róznicy nie poznałam. Ale mają kilka kolorów po śmiesznej cenie 9.50 za kłębek. Może to jest ta stara? Zresztą, skoro jest "nowa", to czy "stara" jest jeszcze do kupienia? Pewnie już jej nie produkują.
cirena - Pon 01 Mar, 2010 17:46
Aniu jak po cenie to bedzie stara nowa kosztuje duzo wiecej a wiesz moze czy to 15 ,20 czy tez 10 postaram sie wejsc do nich na strone i zobacz a potem napisze do Ciebie
cirena - Pon 01 Mar, 2010 17:47
Aniu jak po cenie to bedzie stara nowa kosztuje duzo wiecej a wiesz moze czy to 15 ,20 czy tez 10 postaram sie wejsc do nich na strone i zobacz a potem napisze do Ciebie
ania_b - Pon 01 Mar, 2010 19:52
Na stronie mają różne rozmiary: 5, 10 i 20, ale (jak mówiłam) myślę, że jest możliwość zamówienia przez ten sklep innych kolorów i grubości z wzornika Aidy. Ja wybierałam, co chciałam, a oni mi sprowadzili, no ale to już na pewno będzie "nowa" Aida po cenie zapewne 13.50 (co i tak nie jest jak na Aidę wygórowaną ceną).
Nie ma pośpiechu, jak na razie mam worek nici. Tak naprawdę, nie wiem, po co mi nowe, ale znacie to uczucie...
woalka - Wto 02 Mar, 2010 12:33
| ania_b napisał/a: | | Tak naprawdę, nie wiem, po co mi nowe, ale znacie to uczucie... |
Oj znamy, znamy...
Wysłałam już zapytanie do Niteczki o dostepność niektórych towarów, więc po otrzymaniu odpowiedzi na pewno się do Ciebie Aniu odezwę.
Do usłyszenia wcześniej i zobaczenia w niedzielę
Alicja
woalka - Śro 03 Mar, 2010 16:28
| cirena napisał/a: | | oni maja juz nowa aide a z niej nie wychodzi tak ladnie jak ze starej |
Trochę nie w temacie, ale poczułam nieodpartą potrzebę natychmiastowego podzielenia się wrażeniami z pracy z nową Aidą 10 kolor ecru - 926.
Mam nieco podobne odczucia jak cirena - nowa wydaje mi się bardziej "tępa", przypomina mi Ariadnę. Ale w wyniku pracy nie widzę różnicy. Na szczęście, bo robię dość dużą serwetkę...
woalka - Czw 04 Mar, 2010 15:21
Właśnie wróciłam ze spotkania dziewczyn z Zaspy.
One są naprawdę niesamowite. Robótki różne, ale frywolitki królują. I to jakie...
Jeżeli tylko czas i zdrowie mi pozwolą, to będę tam częstym gościem. Są niesamowitą inspiracją!
Od Jadzi dostałam "przepis" na słodkiego, drutowego zajączka. W drodze powrotnej stanęłam na myjni samochodowej i oczekując na swoją kolej trzasnęłam łatkę. Zaraz ją zszyję będę miała niespodziankę dla syneczka na popołudnie
dzola31 - Pią 05 Mar, 2010 00:36
Ja na dzisiejszym spotkaniu w Pruszczu widzialam zajączki pani Jadzi wyszły śliczniutkie.
woalka - Pią 05 Mar, 2010 08:02
dzola31, jesteś z drużyny z Pruszcza? Hura!!! Mam nadzieję, że spotkamy się w najbliższą niedzielę w Cafe Capri na Długiej... Tylko nie zapomnij wziąć garści swoich wyrobów, bo galeria prezentuje same cuda!
Poranna - Pią 05 Mar, 2010 09:01
aparatów nie zapomnijcie, dziewczyny kochane! bo mnie tu skręca z ciekawości i zazdrości
cirena - Sob 06 Mar, 2010 18:09
dzola 31 mam nadzieje ze tez bedziesz na spotkaniu twoje prace widzialam i jestem zauroczona zastanawiam sie kiedy to robisz i z jakim pomyslem one sa nie powtazalne szkoda zebys je trzymala u siebie badz z siebie dumna bo takiej drugiej osoby nie znam jakTy jestes .Prosze CIE bądzna spotkaniu w niedziele tj 7 marca
dzola31 - Nie 07 Mar, 2010 20:01
Przykro że nie mogłam sie z wami spotkać ale grypa mnie dopadła
woalka - Nie 07 Mar, 2010 20:13
My też bardzo żałujemy, że dziewczyny z Pruszcza nie dojechały.
Ale i tak było magicznie.
Fotorelacja jutro.
Pozdrawiam Was serdecznie, a Tobie, dzola31 życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Mam nadzieję, że zdążę Cię poznać jeszcze przed rozwiązaniem
cirena - Nie 07 Mar, 2010 20:37
woalu jak bedziesz jeszcze miala wolne to mam nadzieje ze w czwartek sie zobaczymy chyba ze sily wyzsze nie pozwola
cirena - Pon 08 Mar, 2010 15:08
Basiu jezeli mozesz to wejz na strone wojtek.com.pl i zobacz kordonki oni maja dość duzy wybór chyba nawet wiekszy niz w niteczce
ania_b - Pon 08 Mar, 2010 17:43
Kto chciał kuleczki z Qunsztu?
Ja w kolczykach miałam takie
takie antyczne i takie posrebrzane .
A tutaj są zawieszki do kolczyków (te zielone listki). Komu i ile mam dopisać do zamówienia, bo się pogubiłam?
cirena - Pon 08 Mar, 2010 19:34
Aniu ja chcialam 8 opakowania antycznych i tyle samo posrebrzanych natomiast zawieszek 15 opakowan,pisze taka ilosc bo napewno bedzie chciala Jadzia tez .Aniu teraz powiedz jak Tobie przekazac pieniążki bo to juz jest jakas kowota spora
woalka - Śro 10 Mar, 2010 14:36 Temat postu: Spotkanie 7 marca 2010 Nieco później, niż zapowiadałam, ale zawsze...
Poranna - Śro 10 Mar, 2010 18:34
ojej, ale było super! i ile prac przywiozłyście .... piękne, piękne! a kto robił quillingowe jajka? no i dlaczego, woalko, nie dałaś komuś aparatu, by zrobił zdjęcie Tobie?
woalka - Śro 10 Mar, 2010 19:02
| Poranna napisał/a: | | a kto robił quillingowe jajka? |
Jadzia je zrobiłą. Pokazywała jeszcze więcej cudeniek, ale jakoś mi umknęło ich sfotografowanie. Były to dzieła dzoli31 Marzę o tym, żeby ją poznać...
| Poranna napisał/a: | | dlaczego, woalko, nie dałaś komuś aparatu, by zrobił zdjęcie Tobie? |
Inne dziewczyny też pstrykały fotki, to może gdzieś się załapałam? A może nie wmieściłam się w kadrze, bo zaczęłam rooosnąć
Phoebe - Śro 10 Mar, 2010 19:26
Alez Wam zazdroszcze tego spotkania! Cudne prace! Rozmarzylam sie....
Basia.G - Czw 11 Mar, 2010 09:47
O matko - ale cuda dziewczyny przyniosły
|
|
|