To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2009 rok

buziaczek - Śro 24 Cze, 2009 12:24

przepiękne tuniki brawo
barbara 1 - Śro 24 Cze, 2009 13:17

reni napisał/a:
Basiu ja zawrotu głowy dostaję przez ciebie
no kochana ponoć mamy tą samą grupę krwi wesoło mi
Dziekuje bardzo wszystkim cmoknięcie wracam do robótek bo czas mnie goni.

gosias - Śro 24 Cze, 2009 13:35

barbara 1, Smile przepiękne prace cool cool cool brawo brawo brawo i ta ilość słoików uklon uklon uklon
Jarka - Śro 24 Cze, 2009 13:41

reni napisał/a:
Basiu ja zawrotu głowy dostaję przez ciebie

wszystko cudne

a zaprawy mniam,mniam

cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool

Pruję drugą część tuniczki i zacznę gada z podwójnej nitki.

jola373 - Śro 24 Cze, 2009 16:41

Basiu, to Twoje leniuchowanie wychodzi Ci na dobre, bo dostajesz takiego szwunga potem, że nam oczy z gał wyłażą!

Tunika jest przepiękna! cool Z pewnością nie byłayby taka, gdybyś robiła grubszym szydełkiem!

Gadzik - śliczny! cool (W swoim bardzo lubię chodzic)

Czereśnie w słoikach wyglądają smakowicie. cool

Podsumowując - wielce pracowita z Ciebie kobitka!

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Ula_K - Śro 24 Cze, 2009 17:33

Basiu super tunika brawo brawo brawo a gada to chyba tez soboie zrobie bo widze ze te gady znowu w tym roku zaczynaja sie pojawiac na forum. Moze bys tak dala mnie troche swojej energii bo widze ze u Cienie to wszystko powstaje blyskawicznie. Zanim ja sie nad czyms zastanowie to Ty juz to dawno zrobisz kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
onka15 - Śro 24 Cze, 2009 17:51

cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo
halszka - Śro 24 Cze, 2009 18:04

Ula_K napisał/a:
Basiu super tunika brawo brawo brawo a gada to chyba tez soboie zrobie bo widze ze te gady znowu w tym roku zaczynaja sie pojawiac na forum. Moze bys tak dala mnie troche swojej energii bo widze ze u Cienie to wszystko powstaje blyskawicznie. Zanim ja sie nad czyms zastanowie to Ty juz to dawno zrobisz kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Barbaro
-
najbardziej ta energia potrzebna jest teraz mnie - więc nie dawaj jej Uli_K .... szalony OK? a jeszcze lepiej zrobisz , jak mnie do siebie sprowadzisz i zapędzisz do ROBOTY szalony wtedy na 200% zrobię sobie top na lato .... ( które podobno juz było ... w maju ) zebalek

gosias - Śro 24 Cze, 2009 20:01

barbara 1, Smile biję pokłony przed Twoimi pracami uklon uklon uklon
misia0808 - Śro 24 Cze, 2009 20:03

Basieńka za zwykle 200 % normy. Nie dość że szydełkiem miga jak mało kto to jeszcze spiżarnię zapełnia w takim samym tempie cool brawo brawo
Violetta21 - Śro 24 Cze, 2009 20:04

Basiu bluzeczki miodzio cool hopla a te czereśnie już mi ślinkie cieknie hopla mniam
barbara 1 - Śro 24 Cze, 2009 20:15

Ale się usmiałam z Waszych postów hopla hopla wesoło mi wesoło mi
Jak Kaszpirowski przekazuje energie dla tych Wszystkich co ją potrzebują do dziergania hurrraaa hurrraaa hurrraaa
no niestety dziewczyny muszę dziubać na okrągło potrzebuje kasy.Jutro np.mam odebrać książki do pierwszej klasy dla Maćka za jedyne 200zł. wściekły wściekły wściekły i to jeszcze przed wakacjami(Maciek kończy zerówkę dopiero w poniedziałek).A cała wyprawka do pierwszej klasy kosztuje 1000zł. puknąć się w tym mundurki szkolne,a gdzie reszta?

gosias - Śro 24 Cze, 2009 20:26

barbara 1, Smile dzięki Dobra Kobieto uklon uklon uklon Very Happy
Jasieńka - Czw 25 Cze, 2009 13:42

Basiu ty jesteś niezastąpiona po prostu cudowności brawo
baluu - Czw 25 Cze, 2009 15:15

świetne prace brawo brawo brawo
barbara 1 - Czw 25 Cze, 2009 16:17

Dziękuje dziewczyny cmoknięcie
teraz robie trzy rzeczy i czwarta zaczęłam.Lece zrywać czeresnie,ale na wieczór coś Wam pokaże,co możemy robić razem hahahihi

Ada - Czw 25 Cze, 2009 17:00

Basiu, zawstydzasz nas.Ciągle coś nowego ślicznego nam pokazujesz.A my......leniuchujemy!
beacia-24 - Czw 25 Cze, 2009 18:05

barbara 1, raptem parę dni mnie nie ma i mam takie zaległości, że heja , a ktoś tu ponoć miał lenia - tylko ciekawe kto hahaha bo chyba nie Ty hahahihi

Tak całkiem serio - piękniusie dziełka wydziergałaś. Bolereczko fantastyczne. Widziałam na własne oczy jak się świetnie prezentuje. Jestem nim zauroczona. Nie sądziłam, że Maxi może być taka fajna. Połączenie tych kolorów to istne mistrzostwo. Elementowe cudo w gigantycznym rozmiarze jest super. Nic tylko duuże brawa bić za takie piękne pracki brawo brawo brawo

reni - Czw 25 Cze, 2009 18:52

barbara 1 napisał/a:
ale na wieczór coś Wam pokaże,co możemy robić razem

jestem ciekawa co tam wymyśliłaś hahahihi bye

barbara 1 - Czw 25 Cze, 2009 19:00

reni napisał/a:
jestem ciekawa co tam wymyśliłaś

temat tutaj
http://maranta.livenet.pl...p=236698#236698

gosias - Pią 26 Cze, 2009 07:08

barbara 1 napisał/a:
teraz robie trzy rzeczy i czwarta zaczęłam.Lece zrywać czeresnie,ale na wieczór coś Wam pokaże,co możemy robić razem

barbara 1, Smile zdarza się Tobie czasami spać, albo nic nie robić???? Wink

barbara 1 - Pią 26 Cze, 2009 12:21

gosias napisał/a:
zdarza się Tobie czasami spać, albo nic nie robić????

no kurcze dopiero co pisałam,że mam lenia,trwał 5 dni.Jem,śpie,dbam o rodzinę jak każda z Was hahahihi

gosias - Pią 26 Cze, 2009 12:30

barbara 1, Smile rany, jak żeś wytrzymała 5 dni bez nicrobienia????? Wink
Ada - Pią 26 Cze, 2009 13:16

Basiuuuuuuuuu! czekam na bolerko!!!!!
barbara 1 - Pią 26 Cze, 2009 14:03

gosias napisał/a:
rany, jak żeś wytrzymała 5 dni bez nicrobienia?????

Gosia to tylko leń od szydełka wściekły robiłam co innego- WEKI
Ada napisał/a:
Basiuuuuuuuuu! czekam na bolerko!!!!!

bolerko gotowe,czekam na aparat.Fotki pokazałam w temacie bez jednego rekawka.Teraz robie schemat rekawa