Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
nula - Śro 11 Kwi, 2012 07:32
dziękuję bardzo za wszystkie życzenia - mam nadzieję, że miło spędziłyście Święta
Bożena- 2000, dziękuję
decha okazała się bardzo praktyczna
SoWa - Pią 20 Kwi, 2012 19:27
| Runa napisał/a: | | Nula, piękne rzeczy tworzysz. Co ty z tym wszystkim robisz? |
Zapasów na pewno nie masz.
to się zawsze jakimś cudem tak szybko rozchodzi...
buziaczek - Czw 26 Kwi, 2012 23:48
przepiekne prace
aiszka4 - Pią 25 Maj, 2012 18:29
Skrzynkę z tulipanami widziałam i podziwiałam osobiście.
Ale dlaczego nie przyniosłaś dechy?
nula - Nie 27 Maj, 2012 18:18
o rany jak dawno mnie tu nie było !!!!
SoWa, buziaczek, aiszka4, dziękuję Wam bardzo
Agnieszka - ta decha jest po prostu dość duża i ciężka (dwie płyty ze sklejki klejone na żywicę) i po prostu nie chciało mi się jej dźwigać
trochę mi się pokomplikowało i rzadko teraz bywam w domu więc mam ogromne zaległości na forum !
przepraszam zatem, że tak mało się odzywam - jak tylko mogę to podziwiam Wasze prace i chociaż w kciuka kliknę, żeby zostawić jakiś ślad - ale na pisanie już nie bardzo starcza mi czasu - mam nadzieję, że mi to wybaczycie
Mam kilka zaległych prac do pokazania - postaram się zmobilizować i wstawić niebawem zdjęcia .....
nowości niewiele - nie bardzo mam kiedy robić i jakoś wena mnie opuściła - co zacznę to wychodzi nie tak i rzucam w kąt !
Najgorsze jest to, że perspektyw na poprawę sytuacji nie ma
Ale koniec marudzenia !
Buziaki dla wszystkich
nula - Nie 03 Cze, 2012 20:20
No to wstawiam obiecane zaległości
dawno zrobiony wisior (do kompletu z turkusową bransoletką i kolczykami) - ale tym razem to howlit a nie turkus (ale kolorystycznie pasuje idealnie) a kulka u góry - to z braku pasującego kamienia drewniany koralik odpowiednio przemalowany
wachlarzyki według Weroniki
frywolny komplet z resztek sieczki - jeden sznur krótki - można nosić jako pojedyńczy naszyjnik, albo jako potrójną bransoletkę
a drugi długachny do motania na szyi
długo robiona, ale wreszcie skończona bezszwowa tunika
pierwsze decu z wydrukami
ramka do kompletu ze słonecznikową szkatułką - tylko lusterko trzeba wprawić bo wzięło i się stłukło
i coś na poprawę humoru - wiaderko na robótki - w zasadzie powinnam jeszcze trochę je dopieścić, tzn. na pewno dostanie parę warstw lakieru i jakieś ubranko na rączkę, bo taka druciana mi się nie podoba, ale czort wie kiedy to nastąpi - więc pokazuję już teraz
oczywiście wiaderko jest jedno, tylko jak zwykle nie mogłam się powstrzymać i obfociłam ze wszystkich stron

z okazji ślubu siostrzenicy wymęczyłam taką karteczkę
a córa zrobiła taką
coś tam jeszcze mam pozaczynane, ale jakoś niemrawo mi idzie kończenie tego....
jakby któraś wiedziała jak się rozdwoić (a najlepiej roztroić ) to ja bardzo proszę o instrukcje
Paillette - Nie 03 Cze, 2012 20:33
Ależ cudeniek się nazbierało
Paddington - Nie 03 Cze, 2012 20:36
No moja droga sama nie wiem co powiedzieć... bo nawet nie śmiem chyba głosu zabierać w sprawie dequ... Ty wiesz jak ja uwielbiam podziwiać takie rzeczy Karteczki obie urocze i jestem pewna (nawet założyć się mogę), że będą najpiękniejsze na ślubie.
Bluzeczka cudna jak każda Twoja a biźutki- chyba na żywo już miałam okazję się wypowiedzieć. Podsumowując- CUDOWNOŚCI!!!!
Ściskam mocno i pozdrawiam
ciapara - Nie 03 Cze, 2012 21:09
Nie dosyć że dużo to jeszcze jak różnorodnie... biżutki świetne
A tunika z dekoltem w karo wymiata!!!
Oczywiscie decu tez fantastyczne... jak Ty to robisz ze ten wzór tak pięknie jest w koło to ja nie wiem... podziwiam podziwiam
beacia-24 - Nie 03 Cze, 2012 22:30
Nuluś to ja tak zacznę może to chwalenie od końca. Karteczki cudne, choć przyznam (i proszę się tu nie bumbać na mnie), że praca Twojej córci bardziej w moim klimacie. Ma Twoja córcia niesamowite predyspozycje na scraperkę
Puchę i pierwsze próby wydruków już porwałam, ale potwierdzę jeszcze raz hahaha, że czynisz decucuda.
Co do bluzeczki. Marudzić za bardzo nie chcę, ale przydałaby się fotka na ludziu, a nie tylko taka leniuchującej bluzeczki hahaha.
Widzę, że masz fajniusi prezenter biżutków i dobrze bo można naszyjniczki sobie w pełnej wiszącej krasie pooglądać.
Kolczyki też porywam i uprzedzam, że nie oddam ;p
Wielgachne brawa raz jeszcze za wszystkie cuda.
Jarka - Nie 03 Cze, 2012 22:37
| Paillette napisał/a: | Ależ cudeniek się nazbierało
|
lamika88 - Nie 03 Cze, 2012 22:42
No tak... Tego się można było spodziewać... Cisza cisza... A potem BUM! I wszystkie padamy na kolana przed talentem nuli
nula - Nie 03 Cze, 2012 22:53
Paillette, Paddington, ciapara, beacia-24,Jarka, lamika88,
| beacia-24 napisał/a: | | Karteczki cudne, choć przyznam (i proszę się tu nie bumbać na mnie), że praca Twojej córci bardziej w moim klimacie |
Ja też uważam, że jej kartka jest o wiele ładniejsza - bo taka jest prawda.
Toż ja zawsze powtarzam, że moje kartki na poziomie przedszkola
| beacia-24 napisał/a: | | Ma Twoja córcia niesamowite predyspozycje na scraperkę |
całkowicie się z Tobą zgadzam !
Dziecię ma do tego większy dryg i bardzo mnie to cieszy !
Szkoda, że nie zdążyłam zrobić foty albumu, który robiła dla swojego lubego na urodziny - osobiście uważam, że wyszedł bardzo ładnie.
A z tego linka, który mi podałaś to już wybrała zakupów za ho,ho,ho
| beacia-24 napisał/a: | | Widzę, że masz fajniusi prezenter biżutków |
W końcu sobie zafundowałam i nareszcie mam na czym robić fotki moim wypocinkom biżuteryjnym.
Zastanawiałam się, czy go jakoś nie ozdobić, ale chyba tylko polakieruję parę razy matowym lakierem, żeby można było szmatką przetrzeć jak się zakurzy od nieużywania
Violetta21 - Pon 04 Cze, 2012 15:09
no masz tyle cuda w jednym miejscu
decu obłędne, że mi tak nie wychodzi....
biżutki rewelacja i jeszcze tunika piękna
aiszka4 - Pon 04 Cze, 2012 16:51
Kolczyki-wachlarzyki zabieram, bo nie umiem.
Czym ozdobiłaś wiaderko na robótki?
Prezenterka nie ozdabiaj, bo nie będziemy wiedziały, czy podziwiać go, czy to co na nim prezentujesz i jakiegoś rozdwojenia dostaniemy.
Elżbieta P. - Pon 04 Cze, 2012 18:16
Nula, poszalałaś, ale jak ślicznie, biżutki, decu, tunika, karteczki, tyle tego, że nie wiem co najbardziej mi się podoba
żabka - Pon 04 Cze, 2012 19:45
Cóż by tu dodać do tylu pochwał - chyba tylko jedno pozostaje - rewelacyjne zaległości
| aiszka4 napisał/a: | | Czym ozdobiłaś wiaderko na robótki? | ponawiam pytanie, bo motyw jest kapitalny
jadzia59o - Pon 04 Cze, 2012 20:29
Nula wszystko jest takie piękne, zawsze podziwiam twoje prace,
zaispirowały mnie twoje pierwsze prace z wydruku tzn. że sama sobie wydrukowałaś ten obrazek i go nakleiłaś? ja dopiero próbuje decu i ciekawa jestem czy tak można samemu wydrukowac, czy to się nie rozmarze?
Bożena- 2000 - Pon 04 Cze, 2012 22:22
Produkcja Extra. Wiaderko mnie oczarowało. Cudne. Biżu piękne. Mnie urzekła sieczka.
Moj prezenterek {i córci też} jest zdobny w decu i zdobi przedpokój. Tuniczka w karo -miodzio, słowem wszystkie prace rewelacyjne.
Natalia - Pon 04 Cze, 2012 22:35
no no alez cudny wysyp
nula - Czw 07 Cze, 2012 09:19
Violetta21, aiszka4, Elżbieta P., żabka, jadzia59o, Bożena- 2000, Natalia, dziękuję Wam kochane za miłe słowa
| aiszka4 napisał/a: | | Czym ozdobiłaś wiaderko na robótki? |
wydruki na papierze śniadaniowym
ten pasek u góry z rozpędu wydrukowałam na normalnej kartce , ale on i tak był klejony bez wycinania motywów więc zostawiłam i przykleiłam na wikol
| aiszka4 napisał/a: | | Prezenterka nie ozdabiaj, bo nie będziemy wiedziały, czy podziwiać go, czy to co na nim prezentujesz |
zgadzam się z Tobą - polakieruję go tylko matowym lakierem
| jadzia59o napisał/a: | | zaispirowały mnie twoje pierwsze prace z wydruku tzn. że sama sobie wydrukowałaś ten obrazek i go nakleiłaś? |
dokładnie tak !
Jeżeli masz możliwość drukowania na laserze to nic się nie rozmaże
Jeżeli drukujesz na atramentówce (tak jak ja) to wydruk musi porządnie wyschnąć a potem trzeba trzeba go czymś utrwalić - może być nawet lakier do włosów - ja używałam fiksatywy do pasteli.
barbara 1 - Czw 07 Cze, 2012 18:48
Nula wszystko śliczne bez dwóch zdań
alutka171 - Czw 07 Cze, 2012 20:34
Nula pokazujesz same śliczności oprócz prezentera na biżuterię Mnie osobiście nie podoba się ta pilśniowa płyta. Jakoś nie pasuje mi do przepięknej biżuterii prezentowanej na nim Pomalowałabym go na jakiś stonowany kolor albo deczko zdecupiła
jolanta59 - Pią 08 Cze, 2012 13:45
Sliczne sa Twoje wszystkie prace ...nie da sie wyroznic jednej
Prezenter ma delikatny cielisty kolor i dobrze oddaje urode Twojej bizuterii... ja
bym go moze ubrala w jakis elegancki topik.
Pysiatom - Pią 08 Cze, 2012 15:31
Wszystko jest fantastyczne.
|
|
|