Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało
mordka - Pią 06 Cze, 2008 19:40
Małgosiu śliczne ananaski, jak zwykle, a co do tej grypy żołądkowej to niestety to tak szybko nie przechodzi moje dziecko męczyły w niedzielę (dzień dziecka) od 2 w nocy do 19 wieczór a od poniedziałku miał biegunkę, dopiero dziś I dzien bez biegunki i ciut lepiej sie czuje ale przy tym wirusie temp moze byc podwyzszona i do tego moze byc biegunka no i najwazniejsze zeby dziecko piło (jeść nie musi) jakiś LAKCID 2 x 1 ampł, przy wymiotach DIPHERGAN 2 x 5 ml to przeciwwymiotny no i do biegunki jak jest to smecta i dieta i to wszystko, mój synek musi być na diecie jeszcze do niedzieli, i tez CI powiem że jak tak żle się czuł to nie spałam po nocach, i u nas ten wirus nic nie ma wspolnego z przedszkolem poprostu cos jest w powietrzu jakis wirus i koniec, czasem na to choruja cale rodziny tzn np dziecko matka i ojciec, mozna sie tym tez zarazic w przychodni poprostu jest cos w powietrzu i koniec, leczcie się i wracajcie do zdrówka szybko - pozdrawiam!
jola373 - Pią 06 Cze, 2008 20:18
Małgosiu, obyś nie przeżywała tego , co Monisia z Mateuszkiem! Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Co do ananaskow - rewelacja!
Wyglądasz w nich extra!
_ulcia - Pią 06 Cze, 2008 20:35
Śliczna ananaskowa tunika Dziewczyny nie dajcie się chorobie, dziś moja Oliwka zasygnalizowała że boli ją brzuszek aż się boję co będzie dalej. Ja walczę z anginą nie mam siły na nic
mordka - Pią 06 Cze, 2008 20:42
Malgosiu ogladałam sobie twojego bloga i widzialam Cię w super ciuszkach szydelkowych tam masz fotek pare m.in tam widzialam 2 tuniko-topiki czy sukienki super cudne, naprawde qrcze prezentujesz się cudnie w tych ciuszkach jak modelka z wybiegu, poza tym widze ze albo masz cielisty podkoszulek albo biustonosz i slicznie bluzeczki i tuniczki i narzutki wygladają - cudnie!!!
alienor - Pią 06 Cze, 2008 21:01
rewlacja
barbara 1 - Pią 06 Cze, 2008 21:16
Fantastycznie wygladasz w tej czekoladce
misia0808 - Pią 06 Cze, 2008 21:31
Małgosiu bardzo śliczne sa te Twoje ananaski.
Asia S. - Pią 06 Cze, 2008 22:02
Ananaski już chwaliłam, ale wiem z tajnego źródła, że komplementy mile widziane. śliczna... Grypę żołądkowa przebyliśmy naszą 3 osobową rodzinom w tamtym roku.... brrrr. ..... sprzedaliśmy ją tacie, który wpadł z wizytą
teris - Sob 07 Cze, 2008 06:47
rewelacja
nula - Sob 07 Cze, 2008 07:06
Ananaski rewelacyjne - jak zwykle wyglądasz bosko !!!!!
Trzymam mocno kciuki za szybką poprawę zdrowia córci !!!!!
Zosia32 - Sob 07 Cze, 2008 09:22
Mao tunika z ananasków rewelacja , ślicznie się w niej prezentujesz
bardzo lubię ten wzór (ananaski ) i chwała dla tej osoby , która go wymyśliła a dla Ciebie duże , duże brawa za prezentacje i superowe wykonanie
życzę zdrowia dla Ciebie i córeczki
valilina - Sob 07 Cze, 2008 09:43 Temat postu: Maosia śliczne ananaski - i prezentujesz je z takim wdziękiem!!!! Niesamowicie ładnie wyglądasz.
Mao - Sob 07 Cze, 2008 13:24
O rany dziewczyny THANK You
Dzisiaj nastąpiło "cudowne ozdrowienie" moje dziecię wstało z łóżka ,bawi się i szczebiocze od rana no i rzadziej odwiedza ubikację brakowało mi tego grandzenia .
BITWA WYGRANA !!!
A dzisiaj zapowiadane przez Monikę topiki , rozpoczęłam sezon letni
Dzisiaj sesja prawie rozbierana
"
Pierwszy z "Kalinki" szydełko 1,75mm ,do kompletu razem ze sweterkiem
Drugi góra z czarnej "Azalii' szydełko 3mm super włóczka na topiki bo robótka jest sprężysta ładnie opina biuscicho dół to jakaś włóczka zdobyczna bawełna z wiskozą i szydełko 3,5mm
Monika masz rację i niezłe oko pod spodem mam biustonosz cielisty ,albo topik taki złotawy brąz który sie tylko pod spód nadaje (idealnie uwielbiam go w takim zastosowaniu) bo miał takie złote kropeczki nadrukowane i po praniu plackami zeszły ,wygląda jak poplamiony ale pod ciuszki mniodzio
Halkuk - Sob 07 Cze, 2008 13:36
Ale sesja Śliczne topiki i ananaskowa bluzeczka
Dobrze że Florcia już zdrowa
jola373 - Sob 07 Cze, 2008 14:59
Superowe topiki!
Pięknie je prezentujesz!
bjanna - Sob 07 Cze, 2008 15:13
Mao, ale artystka z Ciebie bardzo podobają mi się Twoje sesje zdjęciowe a ciuszki bardzo urokliwe
moslamawe - Sob 07 Cze, 2008 15:22
maranta - Sob 07 Cze, 2008 15:27
Mao, jak ja lubię Twojego uśmiechniętego buziaka
Ciuszki jak zwykle- śliczności i prezentujesz je z ogromnym wdziękiem
Całuski dla małej szczebiotki, dobrze, że choróbsko w odwrocie
małgośka - Sob 07 Cze, 2008 16:09
Ja również życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Jelitówka jest paskudna i lubi nawracać.
Śliczna tuniczka. WIELKIE
No i przegapiłabym kolejne śliczności. Śliczny komplecik i kolejny topik.
Jeszcze raz
Madzia - Sob 07 Cze, 2008 16:17
Mao cudne robisz ciuszki. Cudnie pozujesz, staram się Ciebie naśladować ale wcale mi to nie wychodzi. Bardzo podoba mi się Twoja wersja ananasków. Prześliczne topiki.
Śliczna fryzurka. Mao prześlicznie, prześlicznie wyglądasz!!!!!!!!!!!!! Twoje prace i Twoje zdjęcia naprawdę wprawiły mnie w szczery zachwyt.
Pozdrowienia dla słodkiej Florci!
alienor - Sob 07 Cze, 2008 16:50
| Madzia napisał/a: | Mao cudne robisz ciuszki. Cudnie pozujesz, staram się Ciebie naśladować ale wcale mi to nie wychodzi. Bardzo podoba mi się Twoja wersja ananasków. Prześliczne topiki.
Śliczna fryzurka. Mao prześlicznie, prześlicznie wyglądasz!!!!!!!!!!!!! Twoje prace i Twoje zdjęcia naprawdę wprawiły mnie w szczery zachwyt. |
oczywiscie pozdrowienia dla Florci tez
liken - Sob 07 Cze, 2008 16:53
Mao jeszcze nie zdążyłam ananasków dobrze pooglądać, a tu już takie cudne topiki pokazujesz:) Wyglądasz rewelacyjnie we wszystkim!
nula - Sob 07 Cze, 2008 17:36
Ja już tu dzisiaj byłam !!!!
Już chwaliłam przepiękne ananaski !!!!
Ale widzę, że teraz trzeba tu zaglądać dwa razy dziennie, żeby nadążyć z oglądaniem i chwaleniem
Mao ja nie wiem jak Ty to robisz ale Twoje fotki normalnie wpędzają mnie w kompleksy - tak cudownie prezentujesz wszystkie swoje prace !!!!!!!
Ja też staram się Cię naśladować ale mnie aparat nie kocha
A topiki przepiękne !!!! I wyglądasz jak zawsze super
barbara 1 - Sob 07 Cze, 2008 18:30
Idę stąd bo wpadne w kompleksy
Asia S. - Sob 07 Cze, 2008 20:41
|
|
|