To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Misia0808 -str. 210 nowosci

Elżbieta P. - Nie 13 Gru, 2009 18:56

oooo ale śliczności brawo brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 13 Gru, 2009 19:29

love cmoknięcie Dziękuję pięknie.
reni - Nie 13 Gru, 2009 21:31

odebrało mi mowę... uklon uklon cool cool cool cool cool cool
Aniela41 - Nie 13 Gru, 2009 21:44

piekne brawo brawo brawo
nula - Nie 13 Gru, 2009 22:42

misia0808, jak ja byłam ciekawa co też zmajstrowałaś w decu !
No to teraz już wiem ! I oczu oderwać nie mogę !!!
I szkatułki i kuferki są boskie !!!
Stół mnie dosłownie powalił na kolana mdleje
Pierwsze co mi przyszło do głowy jak go zobaczyłam : "jak ona dała radę tak idealnie równo przykleić te motywy ? !!! "
Do tej pory sobie tego nie wyobrażam hmm
efekt jest fantastyczny cool
A w Twoich lampionach jestem zakochana wesoło mi
Ja już stwierdziłam, że mnie po prostu szkło nie lubi i już placzek (kiedyś może jeszcze spróbuję, ale na razie się zniechęciłam )
Popodziwiam sobie Twoje i pozazdroszczę szczęka

irenka10 - Nie 13 Gru, 2009 22:53

oj sliczne to taka szkatułke bym chetnie przygarneła brawo brawo
elka j. - Nie 13 Gru, 2009 23:55

Jak dużo, jak cudnie i jak pomysłowo, świetne decu, jestem zachwycona cool brawo
iwonka - Pon 14 Gru, 2009 06:17

misia0808 przepiękne decu uklon uklon uklon
kuferki fantastyczne(czemu nie trafiłam na taką teściową co by mnie takimi prezencikami obdarowywała) brawo brawo
a stolik jest cudownyyyyyyy uklon uklon uklon uklon

bjanna - Pon 14 Gru, 2009 06:47

powalające prace uklon uklon
i gratuluję Ci odwagi za ten cudny stół brawo brawo ja bym się bała, że sknocę i będzie więcej roboty przy naprawianiu, niż ozdabianiu rotfl rotfl ale rób jak robisz, bo do odważnych świat należy cool

gosias - Pon 14 Gru, 2009 06:49

brawo brawo brawo cool cool cool uklon uklon uklon
anna.pluta1 - Pon 14 Gru, 2009 08:01

cool cool cool cool brawo brawo brawo
makneta - Pon 14 Gru, 2009 09:02

Misia mam straszne zaległości w oglądaniu twojego wątku, tak więc cofnęłam się do końcówki listopada i co widzę. Przepiękną sukieneczkę dla ślicznej dziewczynki, bardzo ładną tunikę i chustę. A ty wyglądasz ekstra w swojej sukience - pierwsza klasa.
Sweterki dla bliźniaków bardzo ładne.
Ale decu to po prostu powala na kolana. Skrzyneczki na szyciowe akcesoria - świetne. U mnie stoi jedna drewniana nie pomalowana - szkoda, że nie jesteś moją mamą lub teściową Wink
A stół, no po prostu brak odpowiednich słów, by określić jego urok.
Za wszystkie prace brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

dehajola - Pon 14 Gru, 2009 11:50

uklon uklon uklon no i co dodać - może tylko : cudności brawo
beti9 - Pon 14 Gru, 2009 12:18

Misia super decu, kuferki śliczne, stolik pomysłowy i taki dopracowany a kieliszki cudeńko brawo brawo
bean - Pon 14 Gru, 2009 15:10

brawo brawo brawo uklon uklon uklon

wspaniałe decu szczęka

zmykam bo pęknę z zazdrości daję nogę

beacia-24 - Pon 14 Gru, 2009 17:08

misia0808, powiem tak, że szczęka to mi do ziemi opadła. Piękne wszystkie kuferki, ale stolik jest cudny, zabieram i moszcze go u siebie w pokoju jak nic. Powiedz mi skąd motyw wytrzasnęłaś jest boooski. Oj coraz bardziej mnie zadziwiasz. Brawa za wszystkie piękne prace radocha radocha radocha radocha
misia0808 - Pon 14 Gru, 2009 17:12

Bardzo się cieszę, że moje prace zostały docenione przez takie Mistrzynie.
Nula nad stolikiem to ja się mozoliłam prawie miesiąc, bo dostałam go w stanie nadającym się raczej do śmietnika niż dekoracji, no i szpachli poszło co niemiara, ale z efektu jestem zadowolona. Motywy ułożyłam posiłkując się linijką i ołówkiem (niestety ,musiałam sie z tym trochę natrudzić), ale najgorzej było z wycinaniem elementów - jeszcze mam odcisk na palcu.
Niestety mam tylko jednego syna i synową super, powiększenia rodziny nie planuję wesoło mi , ale zawsze mogę się z zainteresowaną osobą umówić na wymiankę. Chyba założę taki wątek, bo jak więcej szkatułek i pudełeczek jeszcze zrobię, to mnie mąż w nie spakuje i wyrzuci z mieszkania hahahihi hahahihi

grzewa - Pon 14 Gru, 2009 19:21

Cudne. brawo brawo brawo brawo brawo
nula - Pon 14 Gru, 2009 21:43

misia0808 napisał/a:
dostałam go w stanie nadającym się raczej do śmietnika niż dekoracji,

tym większe brawa za wytrwałość i efekty !!!!! brawo brawo

ABA - Pon 14 Gru, 2009 22:33

Misu kojarzyłam Ciebie z pracami raczej szydełkowymi i drutowymi, a tutaj jakie pieknosci z decu!
Tylko podziwiac i podziwiać!
brawo brawo brawo brawo brawo cool

Lacrima - Pon 14 Gru, 2009 22:38

Kochana dawaj do wątku z decu wesoło mi
Świetne prace troszkę nam ten wątek rozruszasz cmoknięcie

Asia S. - Wto 15 Gru, 2009 08:07

śliczności w każdym calu brawo palec przestanie boleć hahahihi
Grażyna - Śro 16 Gru, 2009 14:57

Misia, ze zbytem to nie bedziesz miec problemow, ja już jestem pierwsza chetna do wziecia tak cudnego kuferka. wesoło mi
marysia54 - Śro 16 Gru, 2009 23:31

Prace PRZECUDNE
radocha brawo cool
uklon uklon uklon

misia0808 - Wto 22 Gru, 2009 19:16

Dzisiaj zaprezentuję moje ostatnie w tym roku prace.
Sweterek czarny z Loreny - wyszło całe pół kilograma - do końca miałam obawy, czy wystarczy - zostało ok. 2 metrów. Z efektu jestem zadowolona

Z kupionej w Zamotane włóczki DLG zrobiłam sobie chustę . Kolorek szary. Włóczka jest koszmarnie cieniutka dlatego chustę robiłam długo. Drutki 4.

I jeszcze dwa kuferki

A na koniec sukieneczka dla mojej Małej Księżniczki

I to by było na tyle.

Wszystkim odwiedzającym moją galerię serdecznie dziękuję, ze zostawiają tu swój slad. Za miłe komentarze, pochwały jestem z całego serca wdzięczna bo sa dla mnie bardzo cenne i dopingujące. A z okazji nadchodzących Swiąt Bożego Narodzenia życzę spokojnych, spędzonych w gronie rodzinnym świąt, wielu super pomysłów i fantastycznych prac.
cmoknięcie kwiatek dla ciebie Pozdrawiam cieplutko Misia