To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Ania - Sob 07 Cze, 2008 21:31

Ale CZAD, wyglądzasz nieziemsko!!! Topiki super, wyglądasz w nich bardzo seksi i kwitnąco!!! cool cool cool cool cool cool
Bernadka - Nie 08 Cze, 2008 07:17

Mao, brawo brawo brawo brawo brawo brawo śliczne wszystkie rzeczy , a tempo jakie błyskawiczne brawo brawo brawo brawo
gabis - Nie 08 Cze, 2008 10:40

Mao, chwalę hurtem wszystkie Twoje dzieła!!!! Są prześliczne!!!! Zwłaszcza ananaski mnie urzekły!!!!
radocha radocha radocha radocha radocha

Violetta21 - Nie 08 Cze, 2008 12:50
Temat postu: Co Mao wydziergało
ale piękne te topiki cool brawo Małgosia aż zazdroszczę bye bye
to dobrze że Florcia już się lepiej czuje cmoknięcie

_ulcia - Nie 08 Cze, 2008 14:07

Mao świetne tuniki brawo brawo brawo
anpar - Nie 08 Cze, 2008 18:42

śliczne topiki, jestem pod wrażeniem cool tym
bardziej że ja mam zawsze problem z góra topiku, możesz tu wstawić schemacik stanika, może skuszę się i popróbuje swoich sił też z takim topikiem Smile

hada131 - Nie 08 Cze, 2008 22:56

Mao, Ty jesteś niesamowita! Cudeńka jak zwykle!
ciaachoo - Pon 09 Cze, 2008 09:14

piękna tunika brawo
i piękne topiki brawo ślicznie w nich wyglądasz radocha

pozdrawiam

Zosia32 - Pon 09 Cze, 2008 09:22

maranta napisał/a:
Mao, jak ja lubię Twojego uśmiechniętego buziaka Very Happy
Ciuszki jak zwykle- śliczności i prezentujesz je z ogromnym wdziękiem cool cool cool

Całuski dla małej szczebiotki, dobrze, że choróbsko w odwrocie cmoknięcie

Nic dodać nic ująć jednym słowem super!!!!!

Mao - Pon 09 Cze, 2008 10:44

Bardzo wam ślicznie dziękuję za tyle miłych wpisów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie radocha dla mnie większa bo sie wam podoba a to wiadomo uskrzydla.

anpar, też zawsze mam problem z górą ,zawsze za dużo kombinuję a jak to w życiu bywa najprostsze rozwiązania są najlepsze hahahihi tak wiec korzystam najczęściej z tego schematu góry i robie albo taki ,abo samymi słupkami.

Stella - Pon 09 Cze, 2008 10:49

śliczne prace i super modelka, wielkie brawo brawo brawo
misia0808 - Pon 09 Cze, 2008 20:31

liken napisał/a:
Mao jeszcze nie zdążyłam ananasków dobrze pooglądać, a tu już takie cudne topiki pokazujesz:) Wyglądasz rewelacyjnie we wszystkim!
i tak pieknie potrafisz je zaprezentować. brawo brawo brawo brawo
beacia-24 - Pon 09 Cze, 2008 21:21

Mao, sesja jak zawsze superancka, a topiki aż dech zapiera.
radocha radocha radocha radocha radocha radocha
Chciałam zapytać o ten biustonosz cielisty, czy on jest zupełnie gładki i czy można go kupić w sklepie bieliźnianym bo ja jeszcze jak do tej poty niestety nie natknęłam się na taki, a szukam już od dawien dawna Sad

Wyglądasz rewelacyjnie, z resztą nic nowego w zasadzie, gdyż wszystkie Twoje prace są cuuuuudne
hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa

Mao - Pon 09 Cze, 2008 22:52

Jeszcze raz dziekuję cmoknięcie

beacia-24, tak ten biustonosz jest cały z materiału kryjący bez żadnych koronek oprócz tej przy brzegu ,a materiał jest w drobne tłoczone kwiatki . Kupiłam go w Triumphie tam raczej nie ma problemu z cielistymi stanikami bye . Kupuję też naszą rodzimą Gaię uwielbiam ich staniki bo świetnie leżą.

bean - Pon 09 Cze, 2008 23:58

Mao, brawo brawo brawo cudowne topiki i wyglądasz w nich bardzo apetycznie oczoplas
Lacrima - Wto 10 Cze, 2008 08:57

mdleje mdleje mdleje tak wygladam zawsze jak tutaj wejde
Bej2 - Wto 10 Cze, 2008 10:07

Mao , jesteś świetna w tym co robisz!!!!!!! radocha radocha radocha brawo brawo brawo brawo
persjanka - Śro 11 Cze, 2008 07:06

moja mila mao...piekne rzeczy robisz..swietna modelka z ciebie..podgladam cie na blogu wiec jestem na biezaco..kazda kolejna rzecz zachwyca pozdrawiam ania
Elżbieta P. - Śro 11 Cze, 2008 16:58

tylko parę dni mnie nie było a tu taki wysyp prac, wszystkie są świetne i super zaprezentowane cool brawo brawo brawo
Mao - Czw 12 Cze, 2008 20:58

No to dalsza część rozbieranej sesji . rotfl
Dziś top w kolorze ecru góra oczywiście z "Azalii" szydełko 3mm ,dół z "Kalinki" szydełko 2,5mm wzorek wykorzystałam na dole ze słynnej ananskowej tuniczki.

Zdjęcie na modelu

i na modelince Mr. Green

Asia S. - Czw 12 Cze, 2008 21:09

Mao śliczne zdjęcia, cudna modelka, i co to ja jeszcze mialam napisać??? aaaaaaaaa piękny topik. Teraz idę popatrzeć na mecz Austria - Boruc
_ulcia - Czw 12 Cze, 2008 21:14

Mao świetna tunika. ślicznie wygląda góra. Mam prośbę pokaż jak tunika wygląda z tyłu uklon uklon uklon
beacia-24 - Czw 12 Cze, 2008 21:22

Mao, super topikowa tuniczka radocha radocha radocha
bjanna - Czw 12 Cze, 2008 22:12

Mao, na Ciebie można zawsze liczyć love zawsze zaskoczysz czymś wyjątkowym cool tuniczka cacuszko brawo brawo brawo no i chyba pora zaszaleć na wybiegu, moim zdaniem zrobisz karierę, coraz ładniej prezentujesz swoje dzieła radocha bye
Ula_K - Czw 12 Cze, 2008 22:35

brawo brawo brawo brawo Mao strasznie podobaja mnie sie te Twoje gory i zastanawialam sie nawet jak to jest robione.