Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
Violetta21 - Wto 14 Sie, 2012 10:28
koteczki są cudne a lariat bardzo mi się podoba i zakładka śliczna
karmelek - Wto 14 Sie, 2012 10:29
To ma być "skromniutko" ???
Koty są jak zawsze super, zakładka świetna.... a ten sznur... nie mam słów...
kabyr - Wto 14 Sie, 2012 10:35
| nula napisał/a: | | to bardzo delikatnie powiedziane - ja bym napisała wprost - wariatka totalna jestem i tyle |
My wszystkie jesteśmy tak pozytywnie zakręcone.
Nula piękny naszyjnik
nismon - Wto 14 Sie, 2012 10:39
Koty fantastyczne zakładka śliczna,ale lariat....ach!wspaniały!!!
Kamoni - Wto 14 Sie, 2012 10:49
| Cytat: | | ale dzieci obiecały, że jak mnie w końcu zamkną w odpowiednim zakładzie to będą mnie odwiedzać | To daj szybciutko znać gdzie Cię wiozą podrzucimy trochę koralików,nitek i itp.żebyś miała co robić .
ciapara - Wto 14 Sie, 2012 10:53
To ja powiem stanowczo " NIe dość kotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Dawaj następne bo doczekac się już nie moge !!!
Piekne nocne koty!!!
Runa - Wto 14 Sie, 2012 11:35
Wszystko super ale lariat powalił mnie na kolana, jestes niesamowita Skąd wy bierzecie tyle cierpliwości?
Grażyna - Wto 14 Sie, 2012 11:58
| karmelek napisał/a: | To ma być "skromniutko" ???
Koty są jak zawsze super, zakładka świetna.... a ten sznur... nie mam słów...  |
Rozśmieszyłaś mnie Nulka
Brawa dla ciebie.
A kiedy będzie całość kotkowej prezentacji?
Paillette - Wto 14 Sie, 2012 12:49
| nula napisał/a: | | ale dzieci obiecały, że jak mnie w końcu zamkną w odpowiednim zakładzie to będą mnie odwiedzać hahahihi |
i koraliki donosić
nula - Wto 14 Sie, 2012 13:04
Violetta21, karmelek, kabyr, nismon, Kamoni, ciapara, Runa, Grażyna, - dziękuję Wam bardzo
| karmelek napisał/a: | | To ma być "skromniutko" |
pisząc "skromniutko" miałam na myśli ilość - no bo biorąc pod uwagę ile pracy mnie ten popielaty "sznurek" kosztował to już faktycznie aż tak skromniutko nie jest
| kabyr napisał/a: | | My wszystkie jesteśmy tak pozytywnie zakręcone. |
i mnie właśnie cieszy, że obracam się w takim towarzystwie, gdzie moje wariactwo jest uznawane za normę
| Kamoni napisał/a: | | To daj szybciutko znać gdzie Cię wiozą podrzucimy trochę koralików,nitek i itp.żebyś miała co robić . |
cha, cha, na pewno..... może któraś do mnie dołączy ?
| Paillette napisał/a: | | i koraliki donosić |
byle tylko nie uznali mnie za niebezpieczną dla otoczenia, bo wtedy nie pozwolą używać ostrych narzędzi
| ciapara napisał/a: | | NIe dość kotów! |
a wiesz, że chyba się uzależniłam od nich ?
niby pisałam, że już wystarczy a ciągle patrzę jakiego by tu jeszcze zrobić ....
| Runa napisał/a: | | Skąd wy bierzecie tyle cierpliwości? |
z kosmosu chyba ?????
ale zwróć uwagę, kiedy ja to zaczęłam robić !!!!
całą zimę przeleżało, bo przy lampie siię nie dało - musiałam czekać na dzienne światło
a i tak po kilkunastu okrążeniach mi się koraliki w oczach dwoiły !
| Grażyna napisał/a: | | A kiedy będzie całość kotkowej prezentacji? |
Grażynko, sama bym chciała wiedzieć...
ciapara - Wto 14 Sie, 2012 13:07
Bardzo mi sie koty spodobały. Przeraża mnie jednak ogrom pracy przy nich. Inaczej juz bym molestowała Cię o wzory
Paddington - Wto 14 Sie, 2012 14:53
nula,
KOTY urocze i takie romantyczne
Lariat... no cóż... ja robiąc z 110 bardzo się natrudziłam, więc z 15 nie wyobrażam sobie... masz zacięcie, ale i efekt piękny i zapierający dech- warto było uwierz mi! Teraz bransoletka do tego to będzie już pryszcz.
Zakładeczka śliczna- inspirujesz mnie tym bardziej, że właśnie "przepraszam się z moimi czółenkami" i chcę coś stworzyć
lamika88 - Wto 14 Sie, 2012 19:13
Piękny lariat i fantastyczne koty
małgośka - Wto 14 Sie, 2012 19:18
nula, fantastyczne prace.
Urocze kotki.
Śliczna zakładka.
Cudny naszyjnik.
Wielkie
Jarka - Wto 14 Sie, 2012 21:08
| Runa napisał/a: | | Wszystko super |
alutka171 - Wto 14 Sie, 2012 23:29
Kociaki po prostu cudowne, bransoletka również, a "loriat" mistrzostwo
Pysiatom - Śro 15 Sie, 2012 09:03
Wszystko jest fantastyczne.
BeniaJ - Śro 15 Sie, 2012 09:51
super kocie szeleństwo
żabka - Śro 15 Sie, 2012 12:35
Suuuuperaśne prace
Co do zamknięcia w odpowiednim zakładzie to się nie martw kochaniutka, sama tam siedzieć nie będziesz, nas też tam w końcu zamkną i posiedzimy sobie razem
ciapara - Śro 15 Sie, 2012 12:47
żabka, a i czy ja moge do szacownego grona dolaczyc? Bagaz se spakuje a w domu powiem ze do sanatorium jade
Elżbieta P. - Śro 15 Sie, 2012 18:29
Nula, fantastyczne koty, lariat cudowny, do tego z 15o!!! padam z wrażenia
ciaachoo - Czw 16 Sie, 2012 16:22
lariat cudowny!
podziwiam:)
saba52 - Czw 16 Sie, 2012 22:21
Ło matko i córko!!!!!!
Cudowna kocia rodzina a koraliki ech
misia0808 - Sob 18 Sie, 2012 13:41
Nuleńko kochana toż to trzeba mieć anielską cierpliwość żeby dziobać z takiej drobnicy.No ale za to efekt końcowy - cudo!
Kotki jak wszystkie - śliczności, zakładka także.
A co do przeprowadzki w odosobnione miejsce, to ja też chetna byłabym. I wtedy to już tak bardzo odosobnione to miejsce to chyba by nie było, bo jak czytam chętnych trochę by więcej się znalazło.
beacia-24 - Sob 18 Sie, 2012 23:54
Kochana podała być mi adres na ten księżyc hahaha bo mi coś ostatnio tej cierpliwości brak. Moja planeta chyba obumiera hahaha
Tak całkiem poważnie teraz, naprawdę jesteś zdrowo zakręcona. Tak równiutko te koraliczki uplotłaś że zaliczyłam totalny szczekospad. Podziwiam Cię, po prostu podziwiam ze spuszczoną koparą na maksa hahaha
Czekam na te koty jak na zbawienie - mam nadzieję, że szybko uda Ci się je wykończyć
Pochwaliłabyś się coś tam scrapowego zmajstrowała
|
|
|