To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

maranta - Nie 19 Sie, 2012 10:52

Naszyjnik wspaniały, masz mrówczą cierpliwość do nawlekania drobnicy wesoło mi

Koty - bajka, rozkosz dla moich oczu, bo ja straszna kociara jestem cool brawo brawo

Czekam na więcej hahahihi

nula - Wto 21 Sie, 2012 18:49

Dziewczyny - już jestem z powrotem wesoło mi
calutki tydzień bez kompa byłam - to gorsze niż odwyk wściekły !!!
muszę koniecznie coś z tym zrobić bo inaczej chyba oszaleję !
Bardzo ale to bardzo serdecznie Wam dziękuję za tyle cudnych wpisów !!!! cmok cmok cmok

misia0808 napisał/a:
A co do przeprowadzki w odosobnione miejsce, to ja też chetna byłabym. I wtedy to już tak bardzo odosobnione to miejsce to chyba by nie było, bo jak czytam chętnych trochę by więcej się znalazło. hahahihi

strasznie się cieszę, że aż tyle chętnych do towarzystwa !!!! wesoło mi
to przecież byłaby sama rozkosz dać się zamknąć z Wami wszystkimi wesoło mi

beacia-24 napisał/a:
Pochwaliłabyś się coś tam scrapowego zmajstrowała

Na razie zrobiłam dwie kartki - ale szczerze mówiąc boję się pokazać - zwłaszcza Tobie Beatko - bo to, że mi się w miarę podobają jeszcze o niczym nie świadczy hahahihi

maranta napisał/a:
Czekam na więcej

więcej kotów nie będzie .....
i tak się rozpędziłam - nie wiem czy wszystkie dam radę zmieścić na jednej narzucie rotfl
ale zaraz siadam i zaczynam kombinować .....

A bransoletka do lariatu jest już prawie gotowa - jeszcze tylko końcówki i zapięcie.....

ściskam Was gorąco i lecę nadrabiać zaległości na forum bye

beacia-24 - Wto 21 Sie, 2012 21:14

nula napisał/a:
Na razie zrobiłam dwie kartki - ale szczerze mówiąc boję się pokazać - zwłaszcza Tobie Beatko - bo to, że mi się w miarę podobają jeszcze o niczym nie świadczy hahahihi

No wiesz co chyba Cię uduszę, a czego się bać kochana przeca Cię nie zjem. Ciekawość mnie zżera coś tam zmajstrowała, a tu nic nawet jednego zdjątka. Pewno są śliczne i marudzisz tylko ;p jak zawsze hahahah Smile
Pokazuj mi tu szybko bez gadania ;p hahahah

nula - Wto 21 Sie, 2012 21:35

beacia-24 napisał/a:
Pokazuj mi tu szybko bez gadania

no przecież pokażę wesoło mi
tylko zdjęcia zrobię .....
mam parę drobiazgów do wykończenia to za jednym zamachem obfocę - ale pewnie koło wekendu dopiero cmoknięcie

Bożena- 2000 - Śro 22 Sie, 2012 00:04

Koty odjazdowe. Do drobnicy masz cierpliwość. A w takie odosobnienie{rozumiem, że obsługa w pakiecie} chętnie się z Tobą zabiorę. cmoknięcie
nula - Pią 24 Sie, 2012 18:34

Bożena- 2000, cmoknięcie
na razie - żebyście się nie nudziły wrzucam ostatnie drobiazgi mojej córy wesoło mi
niestety więcej zdjęć za jednym zamachem moim aparatem się nie da wściekły więc moje wypocinki pewnie obfocę jutro zebalek

letnie bransoletki

no i oczywiście koty hopla

notes chętnie bym porwała ale dziecię pilnuje - nie mam wyjścia - muszę sobie zrobić sama hahahihi

nismon - Pią 24 Sie, 2012 18:56

Oj sprawadza się przysłowie..."Niedaleko pada jabłko od jabłoni..."!!! hurrraaa brawo brawo brawo brawo - dla córci!
Grażyna - Pią 24 Sie, 2012 19:01

Tak, popieram Nismonę.
cool cool cool

Kamoni - Pią 24 Sie, 2012 20:41

Zdolna córeczka,wiadomo po kim ma talent cool cool
Violetta21 - Pią 24 Sie, 2012 21:06

Nula doskonale Cię rozumiem przez tydzień nie miałam dostępu do netu... i niewiem co mam czytać hahahihi

a biżutki i notes koci cudny cool brawo

beacia-24 - Pią 24 Sie, 2012 22:47

Wszytko fajnie pięknie, ale... gdzie do jasnej niedoli zdjęcia środka notesu. No nie ja się tak nie bawię hahaha.
Tak poważnie teraz - fajne zestawienie kolorystyczne i dobrze dobrane detale. Jako, że nie wiem co jest w środku muszę powiedzieć, że nie pasują mi tylko dwie tasiemki co są w rogu notesu. tak to wszystko super wygląda.
Swoją drogą wcale się nie dziwię, że córa notesu pilnuje bo też bym pilnowała, Smile nie masz zatem wyjścia: papaier, klej, bazy nożyczki, itd i do dzieła Smile

Biżutki cudne porywam te kocie Smile
Masz zdolne dziecię Smile cool cool cool

ciapara - Sob 25 Sie, 2012 08:05

Swietne. Moim faworytem są koty! brawo brawo
Pysiatom - Sob 25 Sie, 2012 08:59

Zdolna córcia. brawo brawo brawo
bean - Sob 25 Sie, 2012 10:30

Kamoni napisał/a:
Zdolna córeczka,wiadomo po kim ma talent cool cool

Pewnie, że wiadomo! Wyssała z mlekiem matki wesoło mi
Ogromne brawa dla córy brawo brawo brawo podziwiam tym bardziej, że robi rzeczy jakich ja w ogóle nie potrafię zebalek

buziaczek - Sob 25 Sie, 2012 15:19

prześliczne prace zrobiła córcia, rośnie nowe pokolenie artystek robótkowych cool
nula - Sob 25 Sie, 2012 16:04

nismon, Grażyna, Kamoni, Violetta21, beacia-24, ciapara, Pysiatom, bean, buziaczek, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu córy cmok cmok cmok

Violetta21 napisał/a:
Nula doskonale Cię rozumiem przez tydzień nie miałam dostępu do netu... i niewiem co mam czytać

no właśnie, przez tydzień to się takie zaległości ulęgną , że potem przez drugi tydzień je nadrabiam. wściekły

beacia-24 napisał/a:
gdzie do jasnej niedoli zdjęcia środka notesu

Beatko - w środku sa po prostu kartki w kratkę - co tu pokazywać ? wesoło mi

powalczyłam z aparatem więc mogę pokazać moje ostatnie dziełka
Norweski smok latający :

bransoletka frywolna

i bransoletka do lariatu

ostatni kocur

no i dwie ślubne karteczki
Beacia zaopatrzyła mnie w mnóstwo scrapkowych przydasiów więc coś tam spróbowałam zrobić Embarassed

Violetta21 - Sob 25 Sie, 2012 16:09

Koteczka jak nic porywam hopla piekne karteczki a ten smoku rewelacja cool cool
Haniu a co Ty na "wygnaniu", że nie masz dostępu do internetu?

Kamoni - Sob 25 Sie, 2012 17:32

Smok mnie zauroczył chyba się zakochałam,to co mogę pogłaskać kota:) brawo brawo
Elżbieta P. - Sob 25 Sie, 2012 18:31

no proszę, jaka córka zdolna, no ale jak mama taki talent, to nic dziwnego, śliczne prace brawo
maranta - Sob 25 Sie, 2012 19:13

Zdolna mama, zdolna córcia wesoło mi

Wszystkie prace super, ale ten KOT!!! cool brawo brawo

Jarka - Sob 25 Sie, 2012 19:48

maranta napisał/a:
Zdolna mama, zdolna córcia
cool cool cool
Grażyna - Sob 25 Sie, 2012 20:23

Super pracki cool Nie mogę się doczekać zobaczenia wszystkich kotów naraz.
beacia-24 - Sob 25 Sie, 2012 22:15

Nuluś cudne pracki. Oj masz Ty zacięcie jeśli chodzi o te koraliki.
Co do karteczek to powiem Ci, że podobają mi się bardzo. Fajnie ułożyłaś je kompozycyjnie i napisy takie ładniusie.
Frywolitki porywam co do sztuki zwłaszcza smoka Smile, a kocurek pójdzie ze mną sam z dobroci ;p
Wszystko pięknie, ale jakiś taki niedosyt czuję. szkoda, że nie ma zbliżenia na kwiatuszka na kartce - hahaha - coś mi się ostatnio maruderstwo włączyło hahaha hahahihi

ciapara - Nie 26 Sie, 2012 09:43

Piekne prace. Smok norweski bajerancki. brawo brawo
Moim zdaniem do Twoich kotów brakuje tylko jeszcze kota w jednej konkretnej pozycji. Wczoraj widzialam jak kot wyglada jak jest przestraszony. Wygiety grzbiet, nastroszona siersc stojąca... idealny taki byłby do Twojej kolekcji kociej Smile hahahihi
A karteczki wyglądają bardzo zachęcająco. Czyżby nowy kierunek hobby Cię opanował?

lamika88 - Nie 26 Sie, 2012 10:49

Ekstra cool cool cool