Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
nismon - Nie 26 Sie, 2012 11:20
| Grażyna napisał/a: | Super pracki Nie mogę się doczekać zobaczenia wszystkich kotów naraz. |
i ja również
Runa - Nie 26 Sie, 2012 11:30
ja powiem szczerze, że też już się nie mogę doczekać i chociaż daleko mi do uwielbienia kotów to narzutka zachęcająca
nula - Nie 26 Sie, 2012 17:24
ślicznie dziękuję - buziaki ogromne dla Was
i uściski
| beacia-24 napisał/a: | | szkoda, że nie ma zbliżenia na kwiatuszka na kartce - hahaha - coś mi się ostatnio maruderstwo włączyło |
no faktycznie marudna na starość się robisz
a lupka na picasie to od czego ? kliknij se i podziwiaj kwiatuszki - jak ślicznie je pocieniowałam - i listeczki też - nawet ćwieka zamocowałam
| ciapara napisał/a: | Czyżby nowy kierunek hobby Cię opanował?
|
opanował, to nie.... ale tak od czasu do czasu mam zamiar się pobawić w ramach relaksu od innych technik
| Kamoni napisał/a: | | to co mogę pogłaskać kota:) |
oczywiście, że możesz, ale wszystkie sprawiedliwie - a jest ich w sumie 26
| Grażyna napisał/a: | | Nie mogę się doczekać zobaczenia wszystkich kotów naraz. |
no niestety musicie się uzbroić w trochę cierpliwości...
dzisiaj od rana przez 4 godziny kombinowałam jak to wszystko połączyć i docinałam koty do odpowiednich rozmiarów...
ale teraz mam już gotowy projekt całości dokładnie rozliczony i rozrysowany na papierze milimetrowym
dla dwóch kocurów zabrakło miejsca, więc do kompletu będą dwie poduchy.
niestety od wtorku znowu tydzień mnie nie będzie więc robota się odwlecze....
| Violetta21 napisał/a: | Haniu a co Ty na "wygnaniu", że nie masz dostępu do internetu?
|
no cóż.... właściwie można tak powiedzieć.....
moja mama wymaga opieki i nie może już mieszkać sama. A ponieważ ani ja ani moja siostra nie mamy możliwości zabrać jej do siebie to po prostu na zmianę mieszkamy u niej.
Tak więc tydzień jestem w domu a tydzień u mamy. I właśnie dlatego tak się pojawiam i znikam na forum.
U mamy nie mam komputera - chociaż jakiegoś laptopa bym wyczarowała - to co mi po kompie bez internetu ?????
Na opłacanie drugiego abonamentu mnie aktualnie nie stać - czyli musi na razie zostać tak jak jest....
Violetta21 - Nie 26 Sie, 2012 19:10
I już mi się rozjaśniło myślałam że gdzieś jeździsz do pracy
żabka - Pon 27 Sie, 2012 10:56
Śliczności wszystko - i Twoje i córci
Co do kocurków to cierpliwie poczekamy na efekt końcowy
Beata T - Pon 27 Sie, 2012 11:05
Wspaniałe kociaki , przepiękna biżuteria i karteczki uroczę ale dech mi zaparło jak zobaczyłam tego smoka ale cudny
karmelek - Pon 27 Sie, 2012 11:48
nula normalnie jesteś wszechstronnie utalentowana, a córka idzie w Twoje ślady...
Dżastii - Pon 27 Sie, 2012 11:58
nula, cudowne prace
nula - Pon 27 Sie, 2012 19:35
żabka, Beata T, karmelek, Dżastii, dziękujemy bardzo
Apak - Pon 27 Sie, 2012 20:07
Ewidentnie zdolna Mama przekazała Córce gen Talentu
Podziwiam wszystko, ale to smoczysko!!!!!!!!!!!........Smoczuś, smoczątko, smoczunio!!!....
Pysiatom - Pon 27 Sie, 2012 20:43
Świetne prace, smok - rewelacja, a kocurek - cudny.
Paddington - Wto 28 Sie, 2012 21:32
Widać że talent w tej Rodzinie to coś na porządku dziennym. Córcia z pewnością dorówna Mamusi na każdym kroku więc miło powitać nową zakręconą osóbkę
Serdecznie pozdrawiam jak zawsze
krzysia551 - Wto 28 Sie, 2012 21:40
nula brawo dla córci
saba52 - Wto 28 Sie, 2012 23:25
Córa cudeńka robi
A Twoje "wytwory" eeeeeech
buziaczek - Śro 29 Sie, 2012 00:33
bardzo ładne prace
Bożena- 2000 - Śro 29 Sie, 2012 19:50
Obie damy zdolne i pracowite. Piękne prace.
alutka171 - Śro 29 Sie, 2012 20:51
Ojjjjjjjj kocie chętnie bym buchnęła
Cała reszta tys pikna
Awenturyn - Śro 29 Sie, 2012 22:03
Paillette - Czw 30 Sie, 2012 16:48
Nula, na FB wśród Hiszpanek zaczęły krążyć Twoje opisy i schematy aniołków...
misia0808 - Czw 30 Sie, 2012 20:53
Jakie śliczności. A tak zdolnej córci to Ci po prostu zazdroszczę, moja nawet igły nie umie w rekach trzymać
Tesa60 - Czw 30 Sie, 2012 20:59
piękne prace
nula - Pią 31 Sie, 2012 09:24
Apak, Pysiatom, Paddington, krzysia551, saba52, buziaczek, Bożena- 2000, alutka171, Awenturyn, Paillette, misia0808, Tesa60 dziękujemy bardzo
| Paillette napisał/a: | | na FB wśród Hiszpanek zaczęły krążyć Twoje opisy i schematy aniołków... |
jeżeli tylko nikt się nie podszywa pod ich autorstwo i podają uczciwie skąd je mają to niech krążą.... w końcu robiłam je "dla ludzi" a nie tylko dla siebie
a swoją drogą to ciekawe jak te schematy się rozprzestrzeniły w sieci (znajdowałam je już w wielu różnych miejscach), pomimo tego, że nigdy nie były udostępnione w żadnym publicznym albumie
Paillette - Pią 31 Sie, 2012 09:43
Twoje logo jest widoczne, więc nie kombinowały przy zdjęciach.
nula - Pią 31 Sie, 2012 09:51
| Paillette napisał/a: | Twoje logo jest widoczne, więc nie kombinowały przy zdjęciach.
|
to wszystko w porządku - niech korzystają
dzięki za informację - ja nie mam konta na FB
Asia S. - Nie 23 Wrz, 2012 10:32
Ja też przez strony Hiszpanek znalazłam schematy nuli, z czego bardzo się cieszę. Są bardzo dokładne, schematy a nie Hiszpanki oczywiście
|
|
|