To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nici, nitki i niteczki... - Sklepy internetowe z włóczkami

żona_fotografa - Nie 24 Paź, 2010 13:46

ostatnio korzystałam z http://andrzej.istore.pl/ i mogę polecić, bardzo szybka przesyłka, akceptacja płatności PayPal.
ciapara - Pon 25 Paź, 2010 08:26

To prawda dzialaja b szybko, ale minusem w moim odczuciu sa wysokie koszty wysylki.
Przy wiekszej ilosci wloczek to pewnei pikus, ale jak bralam dwa motki to podwoilam koszty praktycznie wloczki... no coz plusem w tym sklepie jest wybor, chociaz jak ja robilam zakupy to przy wiekszosci bylo info ze niedostepne... ale i tak sobie cos wybralam w pasujacym mi kolorze. Smile

żona_fotografa - Pią 26 Lis, 2010 18:01

mam nadzieję, że jakiś sklep z włóczkami dołączy do akcji Dnia Darmowej Dostawy. Na razie nie widzę żadnego :/
Pyziulka - Pią 26 Lis, 2010 19:03

żona_fotografa, i w tym roku raczej nei ma na co juz liczyć. czytałam wypowiedź organizatorów, że trochę ich to przerosło i nie sa wstanie odpowiedzieć wszystkim na maile. Dodatkowo 1 grudnia juz w środę i chyba zapisy sklepów zostały zakończone. Ma być poprawa w przyszłym roku Wink
Madzia - Pią 26 Lis, 2010 19:49

Tzn, że już nie ma z czym startować? Trzeba było wcześniej się zapisać?
Pyziulka - Pią 26 Lis, 2010 19:58

Madzia, z tego co wyczytałam dziś na stronie organizatorów to tak właśnie jest. Akcja była rozgłaszana w gazetach i na stronach internetowych już jakiś czas, i jest spora grupa biorących udział sklepów (ok 530). Ja mam zamiar skorzystać kupując prezent na gwaizdkę. Miałam to juz upatrzone jakis czas więc darmowa wysyłka to dla mnie dodatkowy plus Wink
Madzia - Pią 26 Lis, 2010 21:04

Szkoda, ja dopiero tutaj się dowiedziałam.
Pyziulka - Sob 27 Lis, 2010 06:43

Madzia, ja pisałam tylko o sklepach! Ty, jako kupujacy możesz brac udział, jak najbardziej! Po prostu 1 grudnia zrób zakupy w jednym z podanych sklepów a przesyłkę masz za darmo Wink
Madzia - Sob 27 Lis, 2010 11:28

to się popisałam inteligencją..... skleroza
Madzia - Wto 30 Lis, 2010 22:54

http://www.biferno.pl/index.php
bierze udział w akcji

Paillette - Wto 30 Lis, 2010 23:02

Dziewczyny, tak na marginesie... porównałam ceny kilku produktów w "tych" sklepach z cenami w innych sklepach internetowych i okazało się, że towar jest droższy ale darmowa wysyłka....i gdzie tu sens i logika? Ale to tylko moje odczucie. Staram sie sprawdzać "chwyty marketingowe" bye
kabyr - Śro 01 Gru, 2010 00:47

Paillette napisał/a:
i okazało się, że towar jest droższy ale darmowa wysyłka....i gdzie tu sens i logika? Ale to tylko moje odczucie. Staram sie sprawdzać "chwyty marketingowe" bye

Na tym właśnie polegają różnego rodzaju promocje. wściekły

ciapara - Śro 01 Gru, 2010 08:53

Nie zawsze. Sa sklepy gdzie wloczka jest tania.. nie chce podawac nazwy sklepu... i placilam za dwa motki wloczki 9 zl i koszty przesylki tez 9. czyli 18 razem
A znam inny sklep gdzie wloczka jest drozsza bo zwyczajnie lepsza gatunkowo a tanich akryli nie ma a koszt wysylki zaczyna sie od 4 zł.

romualda - Śro 01 Gru, 2010 10:54

korzystałam z http://andrzej.istore.pl/ i mogę polecić
Paillette - Śro 01 Gru, 2010 11:17

ciapara, ale mnie chodzi o dzisiejszy dzień.
Darmowa przesyłka, a towar droższy niż normalnie.
To gdzie ta darmowa przesyłka????

ciapara - Śro 01 Gru, 2010 15:49

nie wszedzie. ja dzisiaj tez robie zakupy nieplanowane wloczkowe...
iwi - Pon 06 Gru, 2010 20:48

Ja dołączyłam do zadowolonych klientów sklepu Biferno.
www.biferno.pl

Zamawiałam w środę w południe, a w piątek miałam już awizo z poczty.
A nie byłam jedyna, bo był to dzień darmowej dostawy. Sporo osób złożyło
wtedy zamówienia.

Aurelia - Pon 06 Gru, 2010 21:00

Zgadzam się ja dzisiaj dostałam paczuszkę, zamówiona w ten magiczny dzień. Jestem cała heppi ,włóczka bardzo mi się podoba:) hopla hopla hopla
ciapara - Pon 06 Gru, 2010 22:08

Ja tez dzisiaj dostałam. Alez piekna sobie fundnelam cieniowana wloczke szara na chuste Smile
kabyr - Pon 06 Gru, 2010 22:30

Ja też dzisiaj dostałam przesyłkę hurrraaa hurrraaa hurrraaa
balbinka1965 - Pon 06 Gru, 2010 22:47

ciapara napisał/a:
Ja tez dzisiaj dostałam. Alez piekna sobie fundnelam cieniowana wloczke szara na chuste Smile

czy to ta wloczka, ktora sobie kupilas?
http://www.biferno.pl/ind...uct&prod_id=784

wybacz moja ciekawosc...ale mam na nia wlasnie ochote i tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie "gryzie"...

ciapara - Wto 07 Gru, 2010 08:41

Tak to ta
Specjalnie ja wyjelam zeby pomacac- nie wcale nie gryzie wrecz przeciwnie jest bardzo mila... a ja gryzacych wloczek nie znosze

iwi - Wto 07 Gru, 2010 08:49

Wszystko przez Gosias hihi i jej piękną chustę.
Ja też zamówiłam tą włóczkę wesoło mi
Moja jest w kolorach zieleni.
Nic nie gryzie.

kabyr - Wto 07 Gru, 2010 11:19

Moja też nie gryzie. hurrraaa
Sal - Śro 08 Gru, 2010 07:51

Tez mi sie podoba ta wloczka. Ale czy oprocz tego, ze nie gryzie, rowniez nie klaczy ciuchow?