To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Halszki

halszka - Wto 15 Gru, 2009 21:37

no i jeszcze muszę tu zamieścić przepiękne prezenciki , która dostałam - ja - od Moniki
hopla cmoknięcie hopla cmoknięcie
( fotka - też Moniki uklon )

Violetta21 - Wto 15 Gru, 2009 23:37

o jakie śliczności a te ptaszki oj jak mi sie podobają i serweteczka też mam taką w swojej kolekcji piękne wymiankowe prezenciki cool brawo brawo
Elżbieta P. - Śro 16 Gru, 2009 19:43

śliczne prezenty wymiankowe brawo brawo
bieta - Śro 16 Gru, 2009 22:35

pękne prezenty wymiankowe brawo brawo brawo
marysia54 - Śro 16 Gru, 2009 23:08

Cudne prezenty
brawo brawo brawo
radocha uklon cool

iwonka - Czw 17 Gru, 2009 06:02

śliczne prezenciki cool cool brawo brawo
Jola_1976 - Czw 17 Gru, 2009 08:36

Halszka , jeszcze raz bardzo Ci dziękuje.
Serwetka od pierwszego dnia trafiła na stół w kuchni. Przepiękna. Bardzo ladnie prezentuje się na miodowym obrusie.
W kolczykach też kilka razy już wyspiłam. Nie czekałam do świąt......Najbardziej do mnie trafiła biżu z filcu, ponieważ ja sama takich rzeczy nie robię .Dzięki cmoknięcie

halszka - Czw 17 Gru, 2009 12:54

Jola_1976

no to cieszę się bardzo i już jestem spokojna - bo właśnie tego filcowego kompletu nie byłam taka pewna ... czy ci przypadnie do gustu Very Happy
niech ci się dobrze nosi wesoło mi

jadzia59o , Violetta21, ElżbietaP , bieta , marysia54 , iwonka - dzięki dziewuszki za pochwały uklon

Ainer - Czw 17 Gru, 2009 13:21

cudowne szkoda że nie brałam udziału w wymiance takie piękne prezenciki cmoknięcie
grzewa - Czw 17 Gru, 2009 20:30

Piękne. cool brawo cool
buziaczek - Sob 19 Gru, 2009 00:45

wszystkie nowości są prześliczne brawo
halszka - Sob 19 Gru, 2009 13:32

wesoło mi
Ainer , grzewa , buziaczek(czki 2 ) - cmoknięcie
Ainer - żałuj , żałuj .... bo w KRakowie .... to słyszałam , że Listonosz/Mikołaj do domku sam przynosi , jak sie blisko niego mieszka .... Very Happy

Beata T - Nie 20 Gru, 2009 15:27

piękne prezenciki cool cool cool
halszka - Czw 22 Kwi, 2010 23:02

no i znowu przyszła pora na wklejenie w tym moim mizernym temacie - moich pracek z ostatniej wymianki zielonej , wykonanych dla Joasi ( joaska77) ...
[b] Joasiu
- bardzo sie cieszę i jest mi "okropnie miło i dobrze '- , że ci się spodobało ... chyba mi sie udało ... tylko nie wiem jak i kiedy mnie "rozgryzłaś " ??? - trochę się przecież " tajniaczyłam " hi hi

zrobiłam dla niej coś xxx-owego i coś filcowego , oto one - moje dla niej prezenty :

filcowy komplecik : naszyjnik i kolczyki w jej ulubiomym zielonym kolorze , broszka i mały bardzo prosty obrazeczek/grafikę - też ma trochę zielonego ,
no i nadprogramowo ... jak tu nie pomóc , nie pokazać , nie nauczyć , nie zacząć ... ( i o mało za nią nie skończyć ...) = super szybki/błyskawiczny/kursik/nauka/krzyzykowania = spełnienie jej najwiekszego marzenia = krzyżyki ....hi hi =
troszkę pokratkowanej na niebiesko kanwy , odpowiednia igiełka , wyrazny schemat i kolorowy obrazek- taki jak ma wyjść ! no i parę zaczętych zieloną nitką xxxyków ... ..
a to przecież takie proste ( jak się zobaczy na własne oczy ) , no nie ?

elka j. - Czw 22 Kwi, 2010 23:19

Fajne xxx, ale filcaki obłędne, piękne połączenie kolorów cool cool cool
halszka napisał/a:
a to przecież takie proste ( jak się zobaczy na własne oczy ) , no nie ?

Może i proste, ale jak dla mnie wymaga nadzwyczajnej cierpliwości, dlatego podziwiam "krzyżykujące" dziewczyny Smile

Violetta21 - Czw 22 Kwi, 2010 23:29

śliczne prezenciki na wymiankę cool brawo
halszka - Czw 22 Kwi, 2010 23:57

elka j
Violetta21

- dzięki wielkie za to , że moje drobnostki się wam podobają ...uklon

a teraz to zo ja dostałam od EWY - czyli eef
- śliczną serwetę/bieżniczek i to co najbardziej było mi potrzebne : coś na moje walające się wszędzie się szydła i szydełka ... wesoło mi

lamika88 - Pią 23 Kwi, 2010 00:01

cool cool cool cool
reni - Pią 23 Kwi, 2010 07:24

super cool brawo brawo
barbara 1 - Pią 23 Kwi, 2010 08:47

piękne prezenty brawo brawo brawo
makneta - Pią 23 Kwi, 2010 09:00

halszka, ale miałaś pomysł na prezent - kursik! Poza tym ten filcowy naszyjnik bardzo mi się podoba.
Elżbieta P. - Pią 23 Kwi, 2010 21:12

extra prezenty w jedną i w drugą stronę wesoło mi brawo
halszka - Sob 24 Kwi, 2010 19:58

no , to kiedy już jest po wymiance - to mogę pokazać jeszcze inne moje filcowe drobiazgi ...
ta technika okrutnie mocno " wciąga " i nie pozwala mi na inne rzeczy ... rotfl
to moje między innymi zrobione filcaki na sucho i na mokro ( wg potrzeb i zamówień )
- np naszyjniki "

i broszki :

SoWa - Sob 24 Kwi, 2010 21:42

piękne wymiankowe prezenty cool radocha

No a Twoje filcowanki gały gały szczęka mdleje

Violetta21 - Sob 24 Kwi, 2010 23:35

o jakie śliczne są te filcanki? a co tam zwał jak zwał broszki cudne cool uklon brawo