To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

marysia54 - Sob 03 Lip, 2010 22:57

lamika88

Piękny czerwony komplecik
brawo brawo uklon radocha cool

Też trzymam kciuki za egzamin i życzę wspaniałej zabawy
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

gustavo_2008 - Nie 04 Lip, 2010 16:37

Śliczne drobiazgi brawo brawo brawo

Życze powodzenia i trzymam kciuki cool cool cool

lamika88 - Nie 04 Lip, 2010 18:17

marysia54, gustavo_2008, Bernadka, ciapara, 7Kasiulek7, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
7Kasiulek7 napisał/a:
Twój mózg będzie Ci na pewno wdzięczny za taką przerwę i będzie chętniej przyjmował powtarzane wiadomości Wink
Będzie dobrze Wink
ciapara napisał/a:
Ja tez mysle ze jestes dobra uczennica Smile i ze dasz rade
Trzymam kciuki

Obyście miały rację...Mnie zaczyna dopadać przedegzaminacyjna panika... hahahihi

7Kasiulek7 - Nie 04 Lip, 2010 18:32

lamika88 napisał/a:
Obyście miały rację...

Powiedzmy, że my zawsze mamy rację rotfl

bjanna - Nie 04 Lip, 2010 19:54

lamika88, śliczne maleństwa brawo brawo
a z egzaminem sobie poradzisz cmok cmok wierze w to mocno, ale na wszelki wypadek trzymam kciuki wściekły wściekły

lamika88 - Nie 04 Lip, 2010 20:52

bjanna, Dziękuję bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

A co do moich maleńkich czerwonych kolczyków to troszeczkę ucierpiały... wściekły Były usztywnione no bo inaczej nie utrzymałby się ich kulisty kształt i nie wiem jakim cudem ale mój chłopak przypadkiem jednego zgniótł podczas tańca puknąć się puknąć się puknąć się Będę musiała naprawić bo szkoda mi a wszystkim się bardzo podobały wesoło mi

reni - Pon 05 Lip, 2010 08:14

śliczne cool cool brawo brawo brawo
Urtica - Pon 05 Lip, 2010 09:07

No cóż, szkody trzeba będzie naprawiać pewnie. Tak jeszcze o złamanym szydełku do koralików. Ja ostatnio wymysliłam patent na nawlekanie koralików o bardzo małej dziurce. Otóż obcięłam część drucika z typowego nawlekacza do igły tworząc coś na kształt "1". Koralik nakładam na drucik, tym małym haczykiem "1" zaczepiam nitkę i przeciągam przez koralik - tak jak szydełkiem. Takiego cienkiego nie znajdziecie nigdzie. Niestety zachować trzeba ostrożność - lubi się wbijać w palce i urywać, jak się za mocno ciągnie.
Mariola - Pon 05 Lip, 2010 10:22

super cool brawo cool cool brawo
lamika88 - Pon 05 Lip, 2010 10:29

reni, mariola196412, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Urtica, dzięki za radę cmoknięcie Będę musiała spróbować, bo nawet takie malutkie szydełko nie przechodziło mi przez wszystkie koraliki puknąć się

Beata T - Pon 05 Lip, 2010 21:48

śliczne brawo brawo brawo
lamika88 - Wto 06 Lip, 2010 22:35

Właśnie ciapara opublikowała galerię z wymianki Żyj kolorowo tak więc mogę się pochwalić tym co zrobiłam dla zembion wesoło mi wesoło mi

Frywolitkowe kolczyki x2 wesoło mi

I komplet frywolitkowy wesoło mi

Wzór na koronkę bratków posiadałam od jakiegoś czasu ale nie wiedziałam jak ją wykorzystać puknąć się dopiero po obejrzeniu prac Maranty zainspirował mnie jej komplet i go bezczelnie zgapiłam wesoło mi wesoło mi Dokładnie mówiąc zgapiłam pomysł na połączenie jej z listkami Więc Maranto droga dziękuję Ci za bycie moją inspiracja w tej wymiance wesoło mi cmoknięcie cmoknięcie Mam nadzieję, że obdarowanej się podobają prezenty ponieważ mi prezenty od niej podobają się bardzo wesoło mi Można je zobaczyć w galerii wymiankowej wesoło mi

andzia35 - Wto 06 Lip, 2010 22:39

lamika cudeńka zrobiłaś i cudeńka otrzymałaś ale zmykaj już odpoczywać jutro ważny dzień a ja kciuki trzymam zebalek bye bye
lamika88 - Wto 06 Lip, 2010 22:45

andzia35, cmoknięcie Właśnie zmykam wesoło mi Ale nie mogłam sie oprzeć temu aby się pochwalić w swojej galerii wesoło mi Egzamin mam na 10 więc dam radę się wyspać (o ile wogóle zasnę puknąć się )
elka j. - Wto 06 Lip, 2010 22:56

Lamiko śliczne prace wymiankowe, trzymam kciuki za egzamin, będzie dobrze cool cool cool
marysia54 - Wto 06 Lip, 2010 23:14

Wymiankowe prezenciki śliczne
brawo brawo brawo
uklon uklon uklon

POWODZENIA na egzaminie cool cool cool

bjanna - Śro 07 Lip, 2010 07:57

lamika88, cudeńka brawo brawo brawo
Mariola - Śro 07 Lip, 2010 10:15

wow ale piekne brawo cool brawo cool brawo cool
ciapara - Śro 07 Lip, 2010 12:14

Naprawde rozwinelas skrzydła Smile cool cool
lamika88 - Śro 07 Lip, 2010 14:54

elka j., marysia54, bjanna, mariola196412, ciapara, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Bardzo dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Właśnie jestem po egzaminie... I... Chyba zdam wesoło mi wesoło mi wesoło mi Wyniki za tydzień ale z tych zadań co jestem w miarę pewna, że mam dobrze to spokojnie mi punktów na zaliczenie powinno starczyć wesoło mi wesoło mi wesoło mi To teraz tylko dzierganie wesoło mi wesoło mi wesoło mi

7Kasiulek7 - Śro 07 Lip, 2010 15:08

Świetne prace i strasznie się cieszę, że masz takie odczucia, co do egzaminu Wink
brawo brawo brawo

ciapara - Śro 07 Lip, 2010 16:29

No to ekstra cool love
a kiedy mnie nauczysz supełkologii???

lamika88 - Śro 07 Lip, 2010 17:38

7Kasiulek7, ciapara, cmoknięcie cmoknięcie

ciapara, wpadaj kiedy chcesz to Cię nauczę wesoło mi wesoło mi wesoło mi Mam teraz dużo czasu (o ile przeczucia okażą się prawdziwe) wesoło mi wesoło mi Chociaż mama coś wspominała o malowaniu korytarza i pokoju puknąć się Hehe więc teraz rodzinka mi grafik będzie wypełniać wesoło mi

Elżbieta P. - Śro 07 Lip, 2010 19:58

ale ładne prace wymiankowe brawo brawo brawo
cieszę się, że jesteś zadowolona z egzaminu cool cool

bean - Śro 07 Lip, 2010 21:12

lamika88, super cool brawo