To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145

barbara 1 - Wto 23 Cze, 2015 18:59

śliczna modelka w slicznej sukience brawo
ABA - Śro 24 Cze, 2015 10:41

Śliczna wnusia w pięknej sukience i prześlicznym wianuszku. Do tego wspaniały koszyczek.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

vichta - Śro 24 Cze, 2015 14:42

Szkoda, że nie można dać dwóch kciuków. Jeden byłby dla sukienki, a drugi dla modelki Smile
marysia54 - Czw 25 Cze, 2015 13:47

Cudne sukieneczki, córeczka z lalą wyglądają rewelacyjnie
brawo brawo cool cool wesoło mi

Pysiatom - Czw 25 Cze, 2015 16:58

Aniu, śliczna panienka w ślicznej sukieneczce. Bardzo fajne kolorki. brawo brawo brawo
Apak - Pon 29 Cze, 2015 16:11

barbara 1, ABA, vichta, marysia54, Pysiatom, cmoknięcie cmoknięcie bardzo Wam dziękuję! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Dla mnie wreszcie zaczęły się wakacje. WRESZCIE, bo ten ostatni czas dał mi naprawdę do wiwatu…
No i są efekty wakacyjnego lenistwa…

I jeszcze takie

Madzia - Pon 29 Cze, 2015 17:13

Prześliczna, wesoła i prawdziwie letnia kolekcja! cool cool cool brawo brawo brawo
Moja siatka w łosie miała dziś swój debiut na zakupach. Jest super, ma idealną wielkość, jest mocna i efektowna! cmoknięcie

izetta - Pon 29 Cze, 2015 20:42

Aniu, same cudowności, i znów panienkami kusisz, a ja czasu już na nic nie ma Smile cool
marysia54 - Pon 29 Cze, 2015 21:12

Wspaniały efekt "lenistwa" cudne panienki i sówki brawo uklon cool
siebusania - Pon 29 Cze, 2015 22:00

Apak, sliczzne panienki i sowki, u mnie tez nareszcie wakacje dzieci spaly dluzej to udalo mi sie przerobic ponad 500m wloczki W takim tempie wystarczy mi tydzien na cos co planowalam pol roku,
stonesik - Pon 29 Cze, 2015 22:27

Cudowne! Moja miotełka czeka... wściekły Potrzebuję silnego kopniaka w zad! Nic mi się ostatnio nie chce...A tyle energii buzowało we mnie po powrocie do domu. Ech, życie!
Mariola - Wto 30 Cze, 2015 07:24

piękne panienki zawsze mi się spoobały brawo brawo brawo
Grażyna - Wto 30 Cze, 2015 08:19

widzę, że panienek przybywa brawo brawo
Kalima - Wto 30 Cze, 2015 09:51

Jak zwykle wspaniałe panienki brawo brawo Aż zazdroszczę tempa prac hahahihi
Elżbieta P. - Wto 30 Cze, 2015 17:13

same śliczności, panienki są wyjątkowo urocze brawo
nula - Wto 30 Cze, 2015 17:40

no kochana, leń się tak dalej bo efekty tego lenistwa super ! cool
a ja nie miałam czasu na zlocie nawet na chwilę dosiąść się do Was i chociaż popatrzeć jak robicie panienki przykro mi
ale cały czas pocieszam się, że przecież mam Cię na miejscu ... jakby co .... cmoknięcie

żabka - Śro 01 Lip, 2015 17:31

Śliczności brawo brawo brawo
Pysiatom - Czw 02 Lip, 2015 18:22

Przecudne panienki i sówki. brawo brawo brawo

Muszę Ci Aniu , jeszcze raz Bardzo Podziękować za przepiękną panienkę i resztę upominków. DZIĘKUJĘ !!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Apak - Czw 02 Lip, 2015 21:59

Madzia, izetta, marysia54, siebusania, stonesik, Mariola, Grażyna, Kalima, Elżbieta P., nula, żabka, Pysiatom, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Bardzo Wam dziękuję wesoło mi lenię się dalej wesoło mi

Madzia, cieszę sie, że torba się sprawdza w działaniu wesoło mi

stonesik, przesyłam Ci wirtualnie wielkiego kopa, bierz się kochana do roboty, bo się TAKI TALENT marnuje! nie wolno

nula, no oczywiście, jak tylko bedziesz chciała, to kursik szybki da sie zorganizować wesoło mi

wiesia_33 - Czw 02 Lip, 2015 23:28

Apak, jak zwykle pokazałaś same przepiękne prace brawo brawo brawo cmoknięcie
Apak - Nie 05 Lip, 2015 20:08

wiesia_33, dziękuję serdecznie! cmoknięcie
Apak - Nie 05 Lip, 2015 20:16

W ramach odkurzania pozaczynanych projektów, zrobiłam wreszcie sukienkę, do której elementy były gotowe rok temu…

Więc Małgosia ma kolejną kieckę, która wyjątkowo polubiła - może dlatego, że materiał w kwiatki jest niesamowicie delikatny i przyjemny.
Najpierw musiałam poszerzać górę, bo okazało się, że dziecię przez rok trochę urosło i wydawało mi się, że góra będzie ciasnawa - ale jak sukienka zaczęła być noszona, to tak się "dopasowała", że musiałam przesuwać guziczki, by jednak zwężyć… wesoło mi

Kokardy na gumkach do kompletu

japoneczka01 - Nie 05 Lip, 2015 21:36

Sukieneczka idealna na te upały afrykańskie, a modelka to urodzona modelka z fantazją radocha
wiesia_33 - Nie 05 Lip, 2015 22:34

Apak, piękna sukienka, a modelka słodziutko w niej wygląda brawo brawo brawo cmoknięcie
Madzia - Nie 05 Lip, 2015 22:38

Koronka szydełkowa z materiałem zawsze ślicznie wygląda. Bardzo wdzięczna sukienusia i piękne kokardy! cool cool cool brawo brawo brawo