To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Madzia - Pią 11 Lis, 2016 16:27

Dobrze mieć taką zdolną mamę cool cool cool
katrinka - Pią 11 Lis, 2016 18:16

Madzia ma rację...mama o wielu talentach :)Piękna kiecusia...Zuzia wygląda w niej uroczo brawo brawo brawo
zuzik45 - Pią 11 Lis, 2016 20:47

Taka mama to skarb, sukieneczka spoko brawo
marysia54 - Sob 12 Lis, 2016 10:17

Sukieneczka fantastyczna a Zuzia śliczna dziewczynka cool brawo wesoło mi brawo
lamika88 - Sob 12 Lis, 2016 19:38

barbara 1 napisał/a:
Kurcze kiedy Ci ta Zuzia urosła,a jaka modelka w dyniowej sukience

Sama się zastanawiam kiedy urosła wesoło mi Wydaje mi się jakbym jeszcze niedawno w ciąży była a tu Zuzia już biega i gada wesoło mi

Cytat:
Kamilko Smile musisz zmienić avatarek z większą Zuzią Smile

Zgodnie z życzeniem kwiatek dla ciebie Jedno z moich ulubionych zdjęć jakie udało mi się zrobić telefonem wesoło mi

Dziękujemy za tyle komplementów cmoknięcie

wiesia_33 - Sob 12 Lis, 2016 19:52

Sukieneczka śliczna, a Zuzia rośnie jak na drożdżach brawo brawo brawo
Pysiatom - Pią 18 Lis, 2016 17:54

Śliczna panienka , w pięknej sukieneczce. brawo brawo brawo
siebusania - Sob 26 Lis, 2016 04:40

lamika88, swietna sukienka
beacia-24 - Czw 01 Gru, 2016 23:59

Ależ wesoluchna ta Twoja dziewuszka. Nie umiem się nie uśmiechnąć jak na nią patrzę. Widać, że mamy twory sprawiają jej dużo radości. cmoknięcie
lamika88 - Wto 31 Sty, 2017 21:12

Dziękuję, dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Ciągle coś dziergam tylko czasu mi brak na dokończenie, albo po 5 razy zmieniam koncepcję i pruję Very Happy Zuzia postanowiła nie spać już w dzień więc czasu na dzierganie mam teraz mniej w weekendy a w tygodniu praktycznie wcale bo dziecko, dom, praca... Ale w międzyczasie na szybko powstały malutkie poduszeczki dla mojej Królewny wesoło mi

więcej zdjęć na blogu bye

Ale żeby nie było tak nudno to zdjęcia z testów poduszeczek też załączę wesoło mi

amuszka - Pią 03 Lut, 2017 13:45

Same słodkości i piękności zebalek cool
Pysiatom - Pią 03 Lut, 2017 21:03

Śliczne poduszeczki brawo brawo brawo
Zuzia rośnie Ci jak na drożdżach, śliczna panienka hopla

misia0808 - Sob 04 Lut, 2017 16:26

Zuzieńka to już duża panienka. A podusie widać, że przypadły Jej do gustu. brawo
marysia54 - Sob 04 Lut, 2017 20:53

Śliczne podusie- przytulanki dla córeczki uklon uklon brawo
Merghen - Sob 04 Lut, 2017 21:53

Poduszki fantastyczne, z jednej strony prostota a z drugiej ciekawa faktura materiału. Ale Królewna najwspanialsza. Serdecznie pozdrawiam cmoknięcie
Apak - Pią 10 Lut, 2017 11:44

Ale duża już ta Twoja Królewna! Milutkie poduszeczki przydadzą się do zabawy!
lamika88 - Pon 13 Lut, 2017 19:44

cmoknięcie Oj rośnie mi moja Księżniczka błyskawicznie... Jak oglądam zdjęcia z przed roku to się dziwię, że taka malutka była wesoło mi Już tego nie pamiętam wesoło mi Teraz jest niezwykle rozgada, ciekawa świata, towarzyska, radosna i kochana co by tu... Ale tym samym mam jeszcze mniej czasu na robótki itd. bo Zuzia teraz chce z nami spędzać czas, chce żeby jej czytać, budować z nią z klocków, lepić z ciastoliny, wycinać z papieru itd wesoło mi Ale mamy dla siebie tak mało czasu że każdą chwilę chłonę i staram się nią nacieszyć wesoło mi A jak Księżniczka śpi to wtedy po ogarnięciu całej reszty zajęć siadam na chwilkę do robótki i oczywiście dziergam dla niej wesoło mi
W weekend powstała "korona" wesoło mi

Apak - Pon 13 Lut, 2017 20:08

Bardzo ładna opaska. trzymam kciuki, żeby Zuzia zechciała ją cierpliwie nosić wesoło mi Moja córcia w tym wieku konsekwentnie ściągała wszystko, co tylko jej mamusia próbowała założyć na głowę wesoło mi
Pysiatom - Wto 14 Lut, 2017 10:32

Śliczna korona. brawo brawo brawo
marysia54 - Wto 14 Lut, 2017 22:52

Śliczna opaska dla Zuzki brawo uklon

Apak napisał/a:

Bardzo ładna opaska. trzymam kciuki, żeby Zuzia zechciała ją cierpliwie nosić wesoło mi Moja córcia w tym wieku konsekwentnie ściągała wszystko, co tylko jej mamusia próbowała założyć na głowę

moja wnuczka też tak reagowała na każdą rzecz założoną na głowę hahahihi

lamika88 - Śro 15 Lut, 2017 11:06

marysia54 napisał/a:
Śliczna opaska dla Zuzki brawo uklon

Apak napisał/a:

Bardzo ładna opaska. trzymam kciuki, żeby Zuzia zechciała ją cierpliwie nosić wesoło mi Moja córcia w tym wieku konsekwentnie ściągała wszystko, co tylko jej mamusia próbowała założyć na głowę

moja wnuczka też tak reagowała na każdą rzecz założoną na głowę hahahihi

Zuzia właśnie sama chodzi i zakłada sobie wszystkie opaski jakie tylko znajdzie albo czapki wesoło mi Dlatego właśnie zrobiłam jej taką opaskę wesoło mi

siebusania - Pią 17 Lut, 2017 20:15

sliczna opaska
lamika88 - Nie 19 Lut, 2017 20:23

Ostatnio mam zdecydowanie więcej czasu i chęci na robóki wesoło mi Udało mi się skończyć koci sweterek dla Zuzi wesoło mi

Kilka zdjęć więcej na moim blogu bye

Marwalen - Nie 19 Lut, 2017 21:53

Zuzieńka jest taka cudna cmoknięcie Sweterek prześliczny, pomysłowy, pięknie wykonany! brawo brawo
aniulek - Nie 19 Lut, 2017 23:21

Pewnie Zuzia zadowolona ze sweterka, ja nawet w obecnym wieku bym nie pogardziła podobnym, a co dopiero taki maluch. wesoło mi