Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
nula - Pią 11 Sty, 2013 06:43
beti9, wanwoz, marysia54, dziękuję bardzo !
opis bucików wstawiłam TUTAJ
alszka - Pią 11 Sty, 2013 12:54
Nuleńko
nula - Nie 13 Sty, 2013 20:51
koralikowo :
pierwszy "turek" (i na pewno nie ostatni) i pierwsza, (ale chyba jedyna) gąsienica
gąsienica wyszła nawet nieźle, ale robiło mi się ją okropnie - i na razie się zraziłam do robactwa
i frywolnie :
ostatnia zakładka (ta prostokątna) robiona ze wzorku, który na swoim blogu udostępniła woalka
a tu wzorek, który mi się spodobał i zrobiłam na próbę - na zakładkę trochę to duże wyszło i za bardzo ażurowe, ale wykorzystam jako aplikację do czegoś
a tak na marginesie ......skończyłam kocią narzutę, więc następny post będzie bardzo mrrrrruczący
maranta - Nie 13 Sty, 2013 21:27
Nulcia, jejku, no nie wiem co powiedzieć, chyba tylko, że takie wszystko ładne, że pomimo braku humoru i dnia do bani, z przyjemnością pooglądałam sobie na spokojnie Twoje cudeńka
Czekam na mruczącą narzutkę Może zrobimy machniom - Ty mi narzutkę ja Tobie z pięć żywych mruczków
Madzia - Nie 13 Sty, 2013 22:34
Dzisiaj to co pomimo Twoich licznych cudów lubię najbardziej - frywolitowe zakładki. Uwielbiam je, są prześliczne! Zamiast czytać ciągle bym je oglądała!
Violetta21 - Nie 13 Sty, 2013 23:55
piękne zakałdki i koralikowa biżuteria super o tak tak ja też czekam na mruczącą narzutkę
Efa - Pon 14 Sty, 2013 01:36
Śliczne frywolitki i biżuteria Misiek frywolitkowy jest uroczy
Kamoni - Pon 14 Sty, 2013 08:15
nula, Śliczne koraliczki frywolitki też cudne te zakładki cudne nie wiedziała bym którą wybrać
Runa - Pon 14 Sty, 2013 08:24
Wszystko śliczne
żabka - Pon 14 Sty, 2013 09:29
Super prace, frywolne mnie powaliły
| nula napisał/a: | | skończyłam kocią narzutę, więc następny post będzie bardzo mrrrrruczący | już się nie mogę doczekać kiedy nam zamruczysz
beti9 - Pon 14 Sty, 2013 10:01
nula, wszystko śliczne i podziwiam bo nic z tego nie umiem robić
alszka - Pon 14 Sty, 2013 11:32
nula, Ty się w żadnym razie do żadnego robactwa ani do turków nie zrażaj, bo wychodzą Ci przepięknie! Co najwyżej ćwicz tyle, aby w końcu ich robienie stało się samą przyjemnością
Frywolitki bajeczne i tak kolorowe, że człowiek ma wrażenie, że to już wiosna do nas zawitała
Haniutka - Pon 14 Sty, 2013 16:10
Oj Nulek, a u Ciebie jak zwykle - pierwsze czy nie - zawsze wszystko doskonałe!
A w sprawie następnego posta, to już cichutko wołam kici, kici, kici ...
Ainer - Pon 14 Sty, 2013 16:17
cudeńka zrobiłaś
Elżbieta P. - Pon 14 Sty, 2013 17:35
piękne zakładki i koralikowa biżuteria fajnie wyszła
mroowa - Pon 14 Sty, 2013 18:59
Wszystkie prace są śliczne i można je oglądać i oglądać... Frywolitki w Twoim wykonaniu są wspaniałe i pewnie też nie dałabym rady się skupić na czytaniu jakbym takie miała... Natomiast bardzo dobrze Cię rozumiem w sprawie zniechęcenia do czegoś (ja tak mam odnośnie nauki frywolitki). Niby wszystko jest w porządku i ładnie wyszło ale zrobienie danej rzeczy tyle kosztowało wysiłku i cierpliwości, że efekt nie cieszy. A ja bym wykonaną przez Ciebie gąsieniczkę z miłą chęcią przygarnęła (i pewnie nie jedna z nas również). Tak więc odpocznij i koralikuj dalej
nula - Pon 14 Sty, 2013 20:36
Dziewczyny, baaaaardzo dziękuję !!!
| maranta napisał/a: | | Może zrobimy machniom - Ty mi narzutkę ja Tobie z pięć żywych mruczków |
dziękuję bardzo, mam dwa swoje żywe mruczki - jednego u siebie w domu i jednego u mamy tydzień mieszkam z jednym - tydzień z drugim - i ciągle mi się myli który aktualnie sie kręci pod nogami bo wyglądają identycznie
| żabka napisał/a: | | już się nie mogę doczekać kiedy nam zamruczysz |
nie ja - tylko moich (o ile dobrze pamiętam) 26 kotów
| mroowa napisał/a: | | Niby wszystko jest w porządku i ładnie wyszło ale zrobienie danej rzeczy tyle kosztowało wysiłku i cierpliwości, że efekt nie cieszy. |
dokładnie tak
Na prezentację narzuty musicie cierpliwie poczekać.
Teraz szyję jeszcze do kompletu dwie poduszki, ale znowu będzie tydzień przerwy w robocie, bo od jutra jestem u mamy.
Ech, szkoda, że tam nie mam drugiej maszyny.....
Bożena- 2000 - Pon 14 Sty, 2013 23:16
Jak zawsze w Twoim wątku, świetne prace. Sympatyczna atmosferka. Powinnaś jeszcze kawę podawać. Byłby czas na delektowanie się Twoimi dziełami.
Pysiatom - Wto 15 Sty, 2013 15:41
Wszystkie prace są cudne.
żabka - Śro 16 Sty, 2013 08:50
| nula napisał/a: | | Na prezentację narzuty musicie cierpliwie poczekać. | cóż mamy zrobić, cierpliwie poczekamy
BeniaJ - Śro 16 Sty, 2013 11:07
Nula te twoje "turki" i gąsienice reweacyjnie, nie wspomnę o zakładkach i całej masie różnych , różności. Jesteś niesamowicie zdolna i cierpliwa.
dubo123 - Śro 16 Sty, 2013 13:52
Wszystko śliczne.
jadzia59o - Śro 16 Sty, 2013 17:19
Nula wszystkie twoje prace są cudne
saba52 - Czw 17 Sty, 2013 01:22
Cudne frywolitki i koraliki i w ogóle
siebusania - Czw 17 Sty, 2013 06:56
nula,
|
|
|