To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Nikola5 - Pią 29 Sie, 2008 09:59

Super woreczki - czy koniki to jej ulubione zwierzątka ? brawo
Mao - Pią 29 Sie, 2008 10:25

Nikola5, tak konie to jej pasja odkąd w tamtym roku zobaczyła je w Bieszczadach , cały rok chodziła na jazdę konną i w tym roku oczywiście gdzie wakacje były ?.... w Bieszczadach ,ale co tu dużo mówić mi też się tam strasznie podoba . zebalek

Mieliśmy 2 tygodnie pięknej ,słonecznej i gorącej pogody kiedy po Polsce szalały wichury ,tornada i lały deszcze my w błogiej nieświadomości odpoczywaliśmy , zrobiłam prawie 700 zdjęć i tak nie oddają tego piękna i klimatu. puknąć się

A Tu cała Florka ... my w Łopience podziwialiśmy Cerkiew a ona już sobie załatwiła konie rotfl nic więcej ją nie interesowało - konik miał na imię AriaW

wienia - Pią 29 Sie, 2008 12:03

Od osób które były w Bieszczadach słyszę własnie to co mówisz. Pięknie. A Bieszczady sa prawie zapomniane przez nas. bye bye bye bye
Gusia - Pią 29 Sie, 2008 13:26

Mao, mam ochotę na bezczelnego "odmałpować" od Ciebie te woreczki, zwłaszcza, że Inka ma na punkcie koni delikatnie mówiąc bzika
buziaczek - Pią 29 Sie, 2008 14:57

ogromne brawa dla woreczków cool brawo brawo
Nikola5 - Pią 29 Sie, 2008 14:59

Ja co roku jezdzę w podkarpackie na wakacje i w tym roku we wsi Gogołów niedaleko nas otwarto zajazd i stadninę koni , a w zimie jest tam trasa narciarska.Tam też jest bardzo pięknie i niedaleko do Bieszczad.
agniechak - Pią 29 Sie, 2008 16:12

A ja myślałam, że to powłoczki dekoracyjne na poduszki ... Tez by się ładnie prezentowały. A nie przyszło mi do głowy, że worki mogą być takie eleganckie !!! CHylę czoła uklon uklon uklon
milamirka - Pią 29 Sie, 2008 17:26

piekne prace a modelka najpiekniejsza taka slodziutka brawa za prace brawo brawo brawo

dla modelki:)

misia0808 - Pią 29 Sie, 2008 17:56

Małgosiu woreczki dla Florci bardzo piękne. brawo brawo brawo brawo
Madzia - Pią 29 Sie, 2008 17:58

A ja w temacie zdjęć z wakacji poproszę o takowe z Bieszczad.Plisssssssssss
Jarka - Pią 29 Sie, 2008 18:17

Wzorowa cool cool cool mama, to widać, że zrobiła córci super cool cool cool wyprawkę do przedszkola
Violetta21 - Pią 29 Sie, 2008 19:27
Temat postu: Co MAO wydziergało
super te woreczki cool brawo
nula - Pią 29 Sie, 2008 23:01

Mao, - Super !!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
Florka będzie miała rano piękną niespodziankę !!!!!
A wszystkie dzieci będą jej na pewno zazdrościć takiego worka !!!!!
cool cool cool cool cool

Halkuk - Sob 30 Sie, 2008 08:53

Ile prac mnie ominęło uklon Narzutka , sweterek , poncza , śliczne wdzianko Florci i jeszcze teraz woreczki radocha Wszystko super cool brawo cool
Zosia32 - Sob 30 Sie, 2008 10:34

Mao jak zawsze kapitalne rzeczy zrobiłaś cool
bean - Pon 01 Wrz, 2008 14:04

rewelacyjne woreczki wesoło mi cool brawo
mordka - Pon 01 Wrz, 2008 14:09

No koń jest cudny na woreczku naprawdę cmoknięcie uklon brawo
Bernadka - Pon 01 Wrz, 2008 19:58

Mao, cool cool cool cool super konik cool cool brawo
Mao - Śro 03 Wrz, 2008 10:27

Dziękuję wszystkim za przemiłe wpisy cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Dziewczyny proszę bardzo kopiować ,małpować itp. jak kto woli ,pewnie jakiegoś konika bym jeszcze machnęła ( Florka byłaby szczęśliwa) ale nie mam wzorków.

Zaniedbałam swój wątek robótkowo ,ale póki co pokażę wam zdjęcia z wakacji i moje dzierganki w użyciu hahahihi
To na prawdę niewielki wycinek ,z mojego Foto reportażu i zaledwie kilka zdjęć z pierwszego etapu objazdowego zebalek jak będziecie chciały więcej to następny etap Bieszczady.

Pierwsza wycieczka to zamek Krzyżtopór w Ujazdowie ruiny zamku świadczą o jego świetności.

Tu kilka zdjęć z Kazimierza uciekaliśmy szybko bo był to dzień wolny 15 sierpień ludzi najechało się tyle ,że nie dało się podziwiać tego urokliwego zakątka.

Kurozwęki urocze miejsce z pięknym odnowionym pałacykiem ,oprócz tego mini zoo ,jazda na wielbłądzie ,,labirynt w kukurydzy i fantastyczne przeżycie jak na safari podjeżdża się tam do dzikiego stada amerykańskich bizonów robią wrażenie ! Tu moja pierwsza nowość Florce zrobiłam chusteczkę na głowę i o dziwo nosiła.

I kilka zdjęć z Sandomierza puszczanie latawca na wzgórzu Salve Regina frajda dla Florki - ogromna- to było jej marzenie LATAWIEC zebalek i podziemia sandomierskie

Pogodę mieliśmy znakomitą 2 tygodnie upał, jakoś tak nam się udało ,że przed deszczami i wichurami wyjeżdżaliśmy w rejony słoneczne ,pod koniec nawet już byliśmy zmęczeni tym słońcem zebalek , w ostatnim dniu co prawda schodząc szlakiem z Sinych Wirów skręciłam sobie nogę ,ale nic to widoki niezapomniane jęzorek
Teraz wysiadł mi kręgosłup i walczę z bólem tak ,że robótki jeszcze poczekają na sesję fotograficzną nie wiem Dobrze ,że posypałam się po wakacjach a nie w trakcie hahahihi to jedyne moje pocieszenie.

buziaczek - Śro 03 Wrz, 2008 10:31

Przepiękne zdjęcia, ja tez bardzo lubię zwiedzac zamki a szczególnie ruiny wesoło mi bye
JJka - Śro 03 Wrz, 2008 12:01

Mao, przejrzałam Twoją galerię prac...
naprawdę prześliczne rzeczy!!
brawo

Jarka - Śro 03 Wrz, 2008 16:02

Qrcze Małgosia prześliczne fotki, a widoki urocze .
ata30 - Śro 03 Wrz, 2008 17:14

wspaniałe zdjęcia brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Madzia - Śro 03 Wrz, 2008 17:38

Dzięki za zdjęcia, nie mam nic przeciwko większej ilości!!!!!!!! cmoknięcie
Violetta21 - Śro 03 Wrz, 2008 18:49
Temat postu: Co MAO wydziergało
ale piękne widoki brawo brawo a Florka ma super chusteczkę hopla