Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało
Nikola5 - Pią 29 Sie, 2008 09:59
Super woreczki - czy koniki to jej ulubione zwierzątka ?
Mao - Pią 29 Sie, 2008 10:25
Nikola5, tak konie to jej pasja odkąd w tamtym roku zobaczyła je w Bieszczadach , cały rok chodziła na jazdę konną i w tym roku oczywiście gdzie wakacje były ?.... w Bieszczadach ,ale co tu dużo mówić mi też się tam strasznie podoba .
Mieliśmy 2 tygodnie pięknej ,słonecznej i gorącej pogody kiedy po Polsce szalały wichury ,tornada i lały deszcze my w błogiej nieświadomości odpoczywaliśmy , zrobiłam prawie 700 zdjęć i tak nie oddają tego piękna i klimatu.
A Tu cała Florka ... my w Łopience podziwialiśmy Cerkiew a ona już sobie załatwiła konie nic więcej ją nie interesowało - konik miał na imię AriaW

wienia - Pią 29 Sie, 2008 12:03
Od osób które były w Bieszczadach słyszę własnie to co mówisz. Pięknie. A Bieszczady sa prawie zapomniane przez nas.
Gusia - Pią 29 Sie, 2008 13:26
Mao, mam ochotę na bezczelnego "odmałpować" od Ciebie te woreczki, zwłaszcza, że Inka ma na punkcie koni delikatnie mówiąc bzika
buziaczek - Pią 29 Sie, 2008 14:57
ogromne brawa dla woreczków
Nikola5 - Pią 29 Sie, 2008 14:59
Ja co roku jezdzę w podkarpackie na wakacje i w tym roku we wsi Gogołów niedaleko nas otwarto zajazd i stadninę koni , a w zimie jest tam trasa narciarska.Tam też jest bardzo pięknie i niedaleko do Bieszczad.
agniechak - Pią 29 Sie, 2008 16:12
A ja myślałam, że to powłoczki dekoracyjne na poduszki ... Tez by się ładnie prezentowały. A nie przyszło mi do głowy, że worki mogą być takie eleganckie !!! CHylę czoła
milamirka - Pią 29 Sie, 2008 17:26
piekne prace a modelka najpiekniejsza taka slodziutka brawa za prace
dla modelki:)
misia0808 - Pią 29 Sie, 2008 17:56
Małgosiu woreczki dla Florci bardzo piękne.
Madzia - Pią 29 Sie, 2008 17:58
A ja w temacie zdjęć z wakacji poproszę o takowe z Bieszczad.Plisssssssssss
Jarka - Pią 29 Sie, 2008 18:17
Wzorowa mama, to widać, że zrobiła córci super wyprawkę do przedszkola
Violetta21 - Pią 29 Sie, 2008 19:27 Temat postu: Co MAO wydziergało super te woreczki
nula - Pią 29 Sie, 2008 23:01
Mao, - Super !!!!!
Florka będzie miała rano piękną niespodziankę !!!!!
A wszystkie dzieci będą jej na pewno zazdrościć takiego worka !!!!!
Halkuk - Sob 30 Sie, 2008 08:53
Ile prac mnie ominęło Narzutka , sweterek , poncza , śliczne wdzianko Florci i jeszcze teraz woreczki Wszystko super
Zosia32 - Sob 30 Sie, 2008 10:34
Mao jak zawsze kapitalne rzeczy zrobiłaś
bean - Pon 01 Wrz, 2008 14:04
rewelacyjne woreczki
mordka - Pon 01 Wrz, 2008 14:09
No koń jest cudny na woreczku naprawdę
Bernadka - Pon 01 Wrz, 2008 19:58
Mao, super konik
Mao - Śro 03 Wrz, 2008 10:27
Dziękuję wszystkim za przemiłe wpisy
Dziewczyny proszę bardzo kopiować ,małpować itp. jak kto woli ,pewnie jakiegoś konika bym jeszcze machnęła ( Florka byłaby szczęśliwa) ale nie mam wzorków.
Zaniedbałam swój wątek robótkowo ,ale póki co pokażę wam zdjęcia z wakacji i moje dzierganki w użyciu
To na prawdę niewielki wycinek ,z mojego Foto reportażu i zaledwie kilka zdjęć z pierwszego etapu objazdowego jak będziecie chciały więcej to następny etap Bieszczady.
Pierwsza wycieczka to zamek Krzyżtopór w Ujazdowie ruiny zamku świadczą o jego świetności.

Tu kilka zdjęć z Kazimierza uciekaliśmy szybko bo był to dzień wolny 15 sierpień ludzi najechało się tyle ,że nie dało się podziwiać tego urokliwego zakątka.

Kurozwęki urocze miejsce z pięknym odnowionym pałacykiem ,oprócz tego mini zoo ,jazda na wielbłądzie ,,labirynt w kukurydzy i fantastyczne przeżycie jak na safari podjeżdża się tam do dzikiego stada amerykańskich bizonów robią wrażenie ! Tu moja pierwsza nowość Florce zrobiłam chusteczkę na głowę i o dziwo nosiła.

I kilka zdjęć z Sandomierza puszczanie latawca na wzgórzu Salve Regina frajda dla Florki - ogromna- to było jej marzenie LATAWIEC i podziemia sandomierskie

Pogodę mieliśmy znakomitą 2 tygodnie upał, jakoś tak nam się udało ,że przed deszczami i wichurami wyjeżdżaliśmy w rejony słoneczne ,pod koniec nawet już byliśmy zmęczeni tym słońcem , w ostatnim dniu co prawda schodząc szlakiem z Sinych Wirów skręciłam sobie nogę ,ale nic to widoki niezapomniane
Teraz wysiadł mi kręgosłup i walczę z bólem tak ,że robótki jeszcze poczekają na sesję fotograficzną Dobrze ,że posypałam się po wakacjach a nie w trakcie to jedyne moje pocieszenie.
buziaczek - Śro 03 Wrz, 2008 10:31
Przepiękne zdjęcia, ja tez bardzo lubię zwiedzac zamki a szczególnie ruiny
JJka - Śro 03 Wrz, 2008 12:01
Mao, przejrzałam Twoją galerię prac...
naprawdę prześliczne rzeczy!!
Jarka - Śro 03 Wrz, 2008 16:02
Qrcze Małgosia prześliczne fotki, a widoki urocze .
ata30 - Śro 03 Wrz, 2008 17:14
wspaniałe zdjęcia
Madzia - Śro 03 Wrz, 2008 17:38
Dzięki za zdjęcia, nie mam nic przeciwko większej ilości!!!!!!!!
Violetta21 - Śro 03 Wrz, 2008 18:49 Temat postu: Co MAO wydziergało ale piękne widoki a Florka ma super chusteczkę
|
|
|