Nasze spotkania - Poznan
robótkimarleny. - Czw 07 Lis, 2013 23:13
| alwega napisał/a: | Hejka! Qcze, nie wiem, czy się pojawię - rozłożyło mnie i biorę antybiotyk :/ Ale może się do poniedziałku wykuruję, a bardzo bym chciała się wyrwać!
Tak mówicie o tych piórkach - widziałyście robione choinki z piórek? Śliczne... |
Wstaw linka
żabka - Pią 08 Lis, 2013 07:36
Izetta a o mnie pamiętasz? ja też chętna do przygarnięcia kilku piórek
Marlenko - choinki z piórek od wyboru do koloru https://www.google.pl/sea...iw=1280&bih=920
ladysavage - Pią 08 Lis, 2013 08:04
| żabka napisał/a: | Weraph dziękujemy
| ladysavage napisał/a: | | więc może na początek mi taką żabową bombkę zrobię | bombki, jajka i inne obłe kształty są dość trudne do obróbki, na początku lepiej jest opanować klejenie serwetek na prostym przedmiocie (ale to tylko moje zdanie ) |
Widzisz XD żabko to dlatego ja powinnam najpierw zasięgnąć jakiś wiadomości o tym a dopiero zacząć jakąś małą robótkę
ladysavage - Pią 08 Lis, 2013 08:09
| lamika88 napisał/a: | Ach a ja kolejny raz odpadam.... Co się nastawię, że przyjadę to mi co innego wypada albo funduszy brakuje A potem oglądam zdjęcia i mnie zazdrość zżera że mnie tam nie było Ale teraz mam na głowie tyle spraw, że ciężko jest mi się wybrać do Poznania zwłaszcza, że w tej chwili każdy grosz potrzebny skoro planujemy kupić mieszkanko... Ale już czekam na Wasze zdjęcia ze spotkania... Będę Wam zazdrościć sprzed monitora...  |
Lamika nikt ci nie każe wydawać tam siana, ja też go mam bardzo mało bo z pracy dostaję miesięcznie 400 zł i też mamy zamiar z facetem kupic mieszkanie. Ale przychodzę na spotkania co prawda siedzę o suchym pysku ale nie idę na spotkanie by się najeść czy pić :p więc wpadaj :p
izetta - Pią 08 Lis, 2013 08:24
żabka, straczy I dla ciebie
lamika88 - Pią 08 Lis, 2013 08:48
| ladysavage napisał/a: | | lamika88 napisał/a: | Ach a ja kolejny raz odpadam.... Co się nastawię, że przyjadę to mi co innego wypada albo funduszy brakuje A potem oglądam zdjęcia i mnie zazdrość zżera że mnie tam nie było Ale teraz mam na głowie tyle spraw, że ciężko jest mi się wybrać do Poznania zwłaszcza, że w tej chwili każdy grosz potrzebny skoro planujemy kupić mieszkanko... Ale już czekam na Wasze zdjęcia ze spotkania... Będę Wam zazdrościć sprzed monitora...  |
Lamika nikt ci nie każe wydawać tam siana, ja też go mam bardzo mało bo z pracy dostaję miesięcznie 400 zł i też mamy zamiar z facetem kupic mieszkanie. Ale przychodzę na spotkania co prawda siedzę o suchym pysku ale nie idę na spotkanie by się najeść czy pić :p więc wpadaj :p |
Nie chodzi o wydanie kasy w miejscu gdzie się spotkamy tylko o dojazd... Nie mam zniżek na pociąg więc taka droga z Zielonej Góry w te i z powrotem plus oczywiście trzeba coś zjeść bo to prawie cały dzień schodzi to jest koło 100 zł wydatku a na dzień dzisiejszy mam każdą złotówkę rozplanowaną... Tak więc miłego spotkania Wam życzę i może kiedyś jakimś cudem uda mi się znowu dotrzeć do Poznania...
robótkimarleny. - Pią 08 Lis, 2013 09:43
Żabiu coś pięknego te choineczki. Nie widziałam tylu piękności w jednym miejscu. Dziękuję
alwega - Pią 08 Lis, 2013 11:03
dzięki żabko za wyręczenie dziś już lepiej się czuję, więc poniedziałek dość realny
aiszka4 - Pią 08 Lis, 2013 13:01
Bawcie się dobrze.
Ja mam zjazd rodzinny imieninowo-urodzinowy.
Z przykrych wiadomości - Ula ma jutro pogrzeb taty
ladysavage - Pią 08 Lis, 2013 13:20
| lamika88 napisał/a: | Nie chodzi o wydanie kasy w miejscu gdzie się spotkamy tylko o dojazd... Nie mam zniżek na pociąg więc taka droga z Zielonej Góry w te i z powrotem plus oczywiście trzeba coś zjeść bo to prawie cały dzień schodzi to jest koło 100 zł wydatku a na dzień dzisiejszy mam każdą złotówkę rozplanowaną... Tak więc miłego spotkania Wam życzę i może kiedyś jakimś cudem uda mi się znowu dotrzeć do Poznania...  |
Ojejku Ty, aż z Zielonej Góry, no to faktycznie koszty podróży moga zeżreć. Trzymam kciuki żebyś trafiła do nas na grudniowe spotkanie
izetta - Pią 08 Lis, 2013 13:22
to dlatego Ula nie odpowiada na SMS'a
żabka - Pią 08 Lis, 2013 14:29
Aguś udanego zjazdu rodzinnego
Niech już się ten 2013 kończy bo najszczęśliwszy to on nie jest - więcej smutnych sytuacji niż wesołych w życiu wielu forumowiczek
lamika88 - Pią 08 Lis, 2013 15:42
| ladysavage napisał/a: |
Ojejku Ty, aż z Zielonej Góry, no to faktycznie koszty podróży moga zeżreć. Trzymam kciuki żebyś trafiła do nas na grudniowe spotkanie  |
Oj na grudniowe to na pewno nie dotrę bo jak wszystko dobrze pójdzie to będziemy się urządzać co kosztuje sporo no i grudzień to czas prezentów gwiazdkowych co też kosztuje... Ach gdyby tak człowiek wygrał w lotto...
nula - Sob 09 Lis, 2013 08:51
| żabka napisał/a: | Niech już się ten 2013 kończy bo najszczęśliwszy to on nie jest - więcej smutnych sytuacji niż wesołych w życiu wielu forumowiczek Sad
|
oj, faktycznie - też o tym myślałam, że wyjątkowo dużo w tym roku tych smutnych wieści
Agnieszko - przekaż Uli kondolencje od nas
alwega - Sob 09 Lis, 2013 14:48
Kto wie, jak to zrobić?
http://somuchyarnsolittle...ost/64294277983
bogusia1255 - Sob 09 Lis, 2013 15:53
alwega tyle Ci mogę pomóc jak rozpracujesz jestem chętna.
http://www.knitty.com/ISS...oubleheelix.php
ladysavage - Sob 09 Lis, 2013 21:54
Hej Bogusia, nie bierz tych gumeczek do tej sukienki, już koleżanka mi obszyła na maszynie to
Apak - Nie 10 Lis, 2013 20:32
Dla formalności jeszcze się dopisuję
SPOTKANIE 11 LISTOPADA (poniedziałek)
1. Izetta
2. Żabka
3. Marlena + gość
4. Ladysavage
5. bean
6. nula
7. Ela
8. bogusia1255 + gość ?
9. weraph?
10. Calatea
11. Apak
alwega - Nie 10 Lis, 2013 21:31
to ja też formalności dopełnię
SPOTKANIE 11 LISTOPADA (poniedziałek)
1. Izetta
2. Żabka
3. Marlena + gość
4. Ladysavage
5. bean
6. nula
7. Ela
8. bogusia1255 + gość ?
9. weraph?
10. Calatea
11. Apak
12. alwega
żabka - Nie 10 Lis, 2013 21:55
Zielony stwór najprawdopodobniej zabierze ze sobą małego zielonego stwora, córkę znaczy
nula - Nie 10 Lis, 2013 23:46
| żabka napisał/a: | | Zielony stwór najprawdopodobniej zabierze ze sobą małego zielonego stwora, córkę znaczy |
znaczy się kijankę ?
żabka - Pon 11 Lis, 2013 10:33
| nula napisał/a: | | znaczy się kijankę ? wesoło mi | nio, marudzi że chce jechać, więc co mam zrobić zabiorę ją ze sobą chce zabrać swoje druty i ćwiczyć dzierganie
nula - Pon 11 Lis, 2013 12:29
| żabka napisał/a: | | chce zabrać swoje druty i ćwiczyć dzierganie |
o, to zupełnie tak jak moja
żabka - Pon 11 Lis, 2013 14:08
To posadzimy je obok siebie niech trenują
Calatea - Pon 11 Lis, 2013 17:13
Eh, no i nie dotarłam.
Mam nadzieję, że dobrze się bawiłyście i że ustaliłyście coś w sprawie grudniowego spotkania. No i że Bogusia jak zwykle stanęła na wysokości zadania i zdjęcia zrobiła .
|
|
|