To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace Ani - SZAL s.72

słoneczko - Czw 15 Mar, 2007 15:34

desik prawie mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje z wrażenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale EXTRA!!!!!!!! ooooo ooooo ooooo ooooo ooooo
cool cool cool cool cool cool cool cool cool

Ania - Czw 15 Mar, 2007 18:37

Dziewczyny kochane jesteście! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Kursik się trochę spóźni...... złapałam gdzieś jakiegoś wirusa i razem z moim Mateuszkiem jesteśmy mocno przeziębieni....... monitor widzę przez łzy taka jestem zasmarkana szalony
Najgorzej Matuniu się męczył, przez to katarzysko i kaszel bidulka nie przespał dwie noce.......dzisiaj chyba będzie lepiej bo zaczął psocić, ale nadal jest osłabiony.

A ja rzuciłam szydełko w kąt....nie mam siły......ale kolejne bolerko już wcześniej zaczęłam Razz

gabis - Czw 15 Mar, 2007 19:06

Desik!!!
wielkie brawo brawo brawo brawo brawo

Jarka - Czw 15 Mar, 2007 19:38

Życzę zdrówka Mateuszkowi i Tobie cmoknięcie cmoknięcie
Beata61 - Czw 15 Mar, 2007 23:29

Bolerko równie piękne jak poprzednie brawo
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i synkowi.

Violetta21 - Pią 16 Mar, 2007 09:25
Temat postu: prace desik
Desik przeganiaj chorobę precz kazanie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i Mateuszkowi cmok i czekamy z niecierpliwością na kursik bye
Grochu - Pią 16 Mar, 2007 09:58

Widzę, że wirusy nie dają za wygraną koniec .
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. To mówię ja- zagrypiona

Elżbieta P. - Pią 16 Mar, 2007 18:08

desik kolejne bolerko jest rewelacyjne, kwiatki przy nim cudowne brawo cool wirusom nie wolno oooo nieee
moslamawe - Pią 16 Mar, 2007 18:44

Desik bolerko super a wirusy kazanie przegon je ja od poniedziałku mam grype ale chodziłam do pracy a dziś niestety musiałam iść do lekarza i na L4 bo wstałam rano i nie wydobyłam z siebie ani słowa mam zapalenie krtani pogrypowe wściekły
Hala72 - Pią 16 Mar, 2007 19:07

zdrowiej szybko desik love
mosmalawe, miałam to samo miesiąc temu,chodziłam chora do pracy a potem zapalenie krtani jeszcze do teraz kaszlę, a podobno to tak jest, Tobie też życzę szbkiego powrotu do zdrowia cmok

asia0407 - Pią 16 Mar, 2007 23:11

Desik wracajcie do zdrowia, wiem co to znaczy też byłam z córcią chora obie miałyśmy 39 gorączki. cmoknięcie
A bolerko śliczne brawo radocha radocha radocha

Grażyna - Sob 17 Mar, 2007 16:36

brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool
mordka - Sob 17 Mar, 2007 18:04

Aniu życzę powrotu do zdrówka Tobie i Maticzkowi (moj tez jak jest chory to widze ze jest spokojny a jak zaczyna rozrabiac to oznaka ze wraca do zdrówka) a bolerko normalnie miodzio uśmiecham się również o wzorek tych margarytek na bolerku bo mnie normalnie zatkalo z wrażenia mdleje
Lacrima - Pon 19 Mar, 2007 07:44

SEXI
tusia.ms - Pon 19 Mar, 2007 12:37

Desik twoje bolerka są ZACHWYCAJĄCE i takie bardzo kobiece brawo z niecierpliwością czekam na kursik. i oczywiście życzę dużo, dużo zdrówka bye
Krakowianka - Pon 19 Mar, 2007 20:21

bolerka są cudowne!!! też takie chcę i dlatego czekam na kursik i też proszę o wzór na margaretki uklon
życzę zdrówka jak najszybciej cmoknięcie

Ania - Czw 22 Mar, 2007 10:20

No to jesteśmy juz zdrowi wesoło mi Mateuszka energia rozpiera, porysował melbe w kuchni ....na szczęście ołówkiem!

Dzisiaj wieczorkiem dokończę kursik i może pochwalę się kolejnym bolerkiem bye

Tymczasem wstawiam schemacik wg robiłam margerytki w poprzednim bolerku Very Happy

magnolia - Czw 22 Mar, 2007 10:30

dzieki Desik za margerytki ,i czekam nie cierpliwie na kursik wesoło mi love
mordka - Czw 22 Mar, 2007 11:22

Aniu dziękuję i też czekam na kursik no i ten topik najnowszy i bolerko oczywiście. cmoknięcie
mordka - Czw 22 Mar, 2007 14:55

Aniu uklon czy mogłabyś zrobic jakis opis do tego schematu po kolei co robic bo jakos ten schemat do mnie nie przemawia wogole, chyba ciemna jestem jakas hahahihi no i koniecznie ten kursik jak zrobic takie cudne bolerko zrob bo juz nie moge sie doczekac.

Aha mam pytanie masz gdzies reszte stron z tej ksiazeczki moze beda tam jeszcze jakies fajne kwiatuszki tylko z tego co pamietam to tam tylko takie nieczytelne te schematy nie oznaczone co kiedy i w jakiej kolejnsci robi wściekły

ola1996 - Czw 22 Mar, 2007 20:22

Desik, miał być kursik wieczorem, a nie ma... bardzo na niego czekam i mam nadzieję, że jak jutro po południu wejdę to go zobaczę i będę mogła sobie spokojnie wybierać włóczkę... hopla hopla
jadoro - Czw 22 Mar, 2007 21:05

Siedzę, patrze i podziwiam, i oderwać się nie mogę. Dobrze, że rodzinka wybyła do teatru, to mi nie przeszkadzają w syceniu oczu pięknem.
Czekam z niecierpliwością na kurs! Spróbuję od razu zrobić coś takiego w wersji mikro dla moich dziewczynek. I dla siebie, w wersji makro - to będzie najlepsza motywacja do wiosennego zrzucenia kawałka kochanego ciałka.
Pozdrawiam i zdrówka życzę!

ola1996 - Czw 22 Mar, 2007 21:13

A ja mam ochotę na komplecik... tylko nie wiem czy mama da kasę na włóczkę. Jak nie to sobie z kieszonkowego... wesoło mi wesoło mi
iwusia - Pią 23 Mar, 2007 09:52

A u Desik jak zwykle cudeńka brawo brawo cmoknięcie
LadyKingfisherg - Sob 24 Mar, 2007 03:04

oh desik jestes niezastapiona uklon uklon uklon uklon uklon