Galerie prac użytkowników forum - prace Ani - SZAL s.72
słoneczko - Czw 15 Mar, 2007 15:34
desik prawie z wrażenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale EXTRA!!!!!!!!
Ania - Czw 15 Mar, 2007 18:37
Dziewczyny kochane jesteście!
Kursik się trochę spóźni...... złapałam gdzieś jakiegoś wirusa i razem z moim Mateuszkiem jesteśmy mocno przeziębieni....... monitor widzę przez łzy taka jestem zasmarkana
Najgorzej Matuniu się męczył, przez to katarzysko i kaszel bidulka nie przespał dwie noce.......dzisiaj chyba będzie lepiej bo zaczął psocić, ale nadal jest osłabiony.
A ja rzuciłam szydełko w kąt....nie mam siły......ale kolejne bolerko już wcześniej zaczęłam
gabis - Czw 15 Mar, 2007 19:06
Desik!!!
wielkie
Jarka - Czw 15 Mar, 2007 19:38
Życzę zdrówka Mateuszkowi i Tobie
Beata61 - Czw 15 Mar, 2007 23:29
Bolerko równie piękne jak poprzednie
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i synkowi.
Violetta21 - Pią 16 Mar, 2007 09:25 Temat postu: prace desik Desik przeganiaj chorobę precz i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i Mateuszkowi i czekamy z niecierpliwością na kursik
Grochu - Pią 16 Mar, 2007 09:58
Widzę, że wirusy nie dają za wygraną .
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. To mówię ja- zagrypiona
Elżbieta P. - Pią 16 Mar, 2007 18:08
desik kolejne bolerko jest rewelacyjne, kwiatki przy nim cudowne wirusom
moslamawe - Pią 16 Mar, 2007 18:44
Desik bolerko super a wirusy przegon je ja od poniedziałku mam grype ale chodziłam do pracy a dziś niestety musiałam iść do lekarza i na L4 bo wstałam rano i nie wydobyłam z siebie ani słowa mam zapalenie krtani pogrypowe
Hala72 - Pią 16 Mar, 2007 19:07
zdrowiej szybko desik
mosmalawe, miałam to samo miesiąc temu,chodziłam chora do pracy a potem zapalenie krtani jeszcze do teraz kaszlę, a podobno to tak jest, Tobie też życzę szbkiego powrotu do zdrowia
asia0407 - Pią 16 Mar, 2007 23:11
Desik wracajcie do zdrowia, wiem co to znaczy też byłam z córcią chora obie miałyśmy 39 gorączki.
A bolerko śliczne
Grażyna - Sob 17 Mar, 2007 16:36
mordka - Sob 17 Mar, 2007 18:04
Aniu życzę powrotu do zdrówka Tobie i Maticzkowi (moj tez jak jest chory to widze ze jest spokojny a jak zaczyna rozrabiac to oznaka ze wraca do zdrówka) a bolerko normalnie miodzio uśmiecham się również o wzorek tych margarytek na bolerku bo mnie normalnie zatkalo z wrażenia
Lacrima - Pon 19 Mar, 2007 07:44
SEXI
tusia.ms - Pon 19 Mar, 2007 12:37
Desik twoje bolerka są ZACHWYCAJĄCE i takie bardzo kobiece z niecierpliwością czekam na kursik. i oczywiście życzę dużo, dużo zdrówka
Krakowianka - Pon 19 Mar, 2007 20:21
bolerka są cudowne!!! też takie chcę i dlatego czekam na kursik i też proszę o wzór na margaretki
życzę zdrówka jak najszybciej
Ania - Czw 22 Mar, 2007 10:20
No to jesteśmy juz zdrowi Mateuszka energia rozpiera, porysował melbe w kuchni ....na szczęście ołówkiem!
Dzisiaj wieczorkiem dokończę kursik i może pochwalę się kolejnym bolerkiem
Tymczasem wstawiam schemacik wg robiłam margerytki w poprzednim bolerku
magnolia - Czw 22 Mar, 2007 10:30
dzieki Desik za margerytki ,i czekam nie cierpliwie na kursik
mordka - Czw 22 Mar, 2007 11:22
Aniu dziękuję i też czekam na kursik no i ten topik najnowszy i bolerko oczywiście.
mordka - Czw 22 Mar, 2007 14:55
Aniu czy mogłabyś zrobic jakis opis do tego schematu po kolei co robic bo jakos ten schemat do mnie nie przemawia wogole, chyba ciemna jestem jakas no i koniecznie ten kursik jak zrobic takie cudne bolerko zrob bo juz nie moge sie doczekac.
Aha mam pytanie masz gdzies reszte stron z tej ksiazeczki moze beda tam jeszcze jakies fajne kwiatuszki tylko z tego co pamietam to tam tylko takie nieczytelne te schematy nie oznaczone co kiedy i w jakiej kolejnsci robi
ola1996 - Czw 22 Mar, 2007 20:22
Desik, miał być kursik wieczorem, a nie ma... bardzo na niego czekam i mam nadzieję, że jak jutro po południu wejdę to go zobaczę i będę mogła sobie spokojnie wybierać włóczkę...
jadoro - Czw 22 Mar, 2007 21:05
Siedzę, patrze i podziwiam, i oderwać się nie mogę. Dobrze, że rodzinka wybyła do teatru, to mi nie przeszkadzają w syceniu oczu pięknem.
Czekam z niecierpliwością na kurs! Spróbuję od razu zrobić coś takiego w wersji mikro dla moich dziewczynek. I dla siebie, w wersji makro - to będzie najlepsza motywacja do wiosennego zrzucenia kawałka kochanego ciałka.
Pozdrawiam i zdrówka życzę!
ola1996 - Czw 22 Mar, 2007 21:13
A ja mam ochotę na komplecik... tylko nie wiem czy mama da kasę na włóczkę. Jak nie to sobie z kieszonkowego...
iwusia - Pią 23 Mar, 2007 09:52
A u Desik jak zwykle cudeńka
LadyKingfisherg - Sob 24 Mar, 2007 03:04
oh desik jestes niezastapiona
|
|
|